تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 50 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 496

نام تاپيک: بسته‌های رویایی اینترنت همراه اول

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

یعنی کلا 1000 تومن ؟؟؟؟؟ مگه میشه ؟؟؟؟؟؟ پس هزینه GPRS چی ؟؟؟؟؟؟ GPRS همراه اول خیلی وحشتناک میادا !!!! من نرم فعال کنم بعد رو قبض سریه بعدم 50 هزار تومن هزینه بیاد !!!!! تازه 50 هزار تومن پول قبض دادیم !!!!!! گوشیم هم EDGE داره .
    بعله اصولا بايد فقط 1000 تومن بياد اما همونطور كه دوستان ميگن و كمي جستجو كنين ميبينيد كه فعلا سيستمشون مشكل داره يعني يه جورايي شانسيه براي يكي خوب كار ميكنه براي يكي نصفه كاره و ...
    البته توصيه من اينه كه اگه خيلي ضرورتي توي استفادش ندارين يه يكي دو ماهي صبر كنين ببينيم سيستمشون به كجا ميرسه
    اما طبق اطلاعاتي كه تا حالا بدست اومده اگه توي قبض مياندوره هم اشتباه كنن به احتمال زياد پايان دوره مشكلي حل ميشه
    در ضمن اين قيمت هم ميشه گفت كمي به واقعيت نزديك شده ،‌ كاري كه بايد از همون اول انجام ميدادن،‌ هر چند هنوز هم بدون بسته ها قيمتا نجوميه! تا جايي كه من اطلاع دارم توي خيلي جاها اصلا به دليل سرعت و كيفيت كم gprs اصلا مجاني در اختيار كاربرا ميزارن (منظورم خارج از كشوره) 

2. این کاربر از jikjikjun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sltavakoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Somewhere Near Love

پيش فرض

دوستان چه گوشی هایی EDGE دارن؟

از کجا باید بفهمیم یه گوشی EDGE داره یا نه؟

کاربر فعال OS X MrDevil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان چه گوشی هایی EDGE دارن؟

از کجا باید بفهمیم یه گوشی EDGE داره یا نه؟
    وقتی که با gprs وصل میشی باید علامت E روی علامت آنتن باشه.
    مدل گوشیتو تو سایت زیر سرچ کن . تو قسمت DATA معلومه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال ehsan_jan3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ای داد بیداد یعنی برای 1000 تومن 50000 تومن اومده ؟

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

1

ای داد بیداد یعنی برای 1000 تومن 50000 تومن اومده ؟
    نه دوست عزیز . ولی من تو دوره ای که گذشت فکر کنم حدودا 5 دقیقه رفتم تو اینترنت با گوشیم که حدودا شش هزار تومن اومده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    پس با این اوصاف بریم سراغ بسته های ایرانسل ؟؟؟؟؟؟؟
    راستی کسی از دوستان گوشیش رو اینطوری آپدیت کرده ؟؟؟؟؟؟ یه نتیجه ای اعلام کنید . ممنون .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی کسی از دوستان گوشیش رو اینطوری آپدیت کرده ؟؟؟؟؟؟ یه نتیجه ای اعلام کنید . ممنون .
    عزيز اين چه سواليه ميپرسي ؟؟؟؟ من خودم با بسته 50 مگي آپ كردم دوستم با نامحدود روزانه
    نتيجه ===> با اجازتون گوشي آپديت شد و ورژنش عوض شد :دي

ولی من تو دوره ای که گذشت فکر کنم حدودا 5 دقیقه رفتم تو اینترنت با گوشیم که حدودا شش هزار تومن اومده
    برا منم پارسال دو دوره پشت سر هم يه 25 تومن يه 18 تومن اومد كه ديگه از اينترنتش استفاده نكردم تا عيد .

8. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

11

عزيز اين چه سواليه ميپرسي ؟؟؟؟ من خودم با بسته 50 مگي آپ كردم دوستم با نامحدود روزانه
    نتيجه ===> با اجازتون گوشي آپديت شد و ورژنش عوض شد :دي

برا منم پارسال دو دوره پشت سر هم يه 25 تومن يه 18 تومن اومد كه ديگه از اينترنتش استفاده نكردم تا عيد .
    دوست عزیز آپدیت گوشیتون چقدر زمان برد ؟؟؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    N/A

پيش فرض

بسته افزایشی GPRS نامحدود ایرانسل!

از این پس، تمامی مشترکین سیم کارت های دائمی و اعتباری ایرانسل می توانند از مزایای بسته‌های افزایشی جدید سرویس GPRS بهره مند شوند:

تصویر بزرگتر عکس بالا :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درطرح بسته های نا محدود، مشترکین می توانند با خرید بسته افزایشی٩.٩٩٩ ریالی، به مدت ٢٤ ساعت؛ با خرید بسته ٤٩.٩٩٩ ریالی، ٧ روز؛ با خرید بسته ٩٩.٩٩٩ ریالی، ١ ماه و با خرید بسته ٢٩.٩٩٩ ريالی، ١ ماه (در غیر ساعات اوج مصرف) از خدمات GPRS به صورت نامحدود استفاده کنند.

شیوه فعال سازی «بسته افزایشی GPRS نا محدود ایرانسل»...
    شما مشترکین سیم کارت های دائمی و اعتباری ایرانسل می توانید به آسانی و در هر زمان که مایل باشید، طرح پیشرفته بسته افزایشی خدمات GPRS را برای خط ایرانسل خود فعال کنید و از مزایای آن بهره مند شوید. برای فعالسازی تنها کافیست کدهای دستوری بالا را از خط خود شماره گیری کنید.

تـوجـه:

• هر مشترک سیم کارت دائمی یا اعتباری، در طول ٢٤ ساعت، تنها یک بار مجاز به خرید هر یک از بسته های افزایشی GPRS ایرانسل می باشد و تقاضای خرید بسته افزایشی جدید، تنها ٢٤ ساعت پس از خرید هر بسته قابل ارائه می باشد.
    • منظور از «غیر ساعات اوج مصرف»، روزهای شنبه تا چهارشنبه، از ساعت ١١ شب تا ٦ صبح و تمامی ساعات روزهای پنج‌شنبه و جمعه می‌باشد.

قابلیت تمدید «بسته افزایشی GPRS نامحدود ایرانسل»...

در صورتی که مشترک مایل باشد نسبت به سفارش بـستـه افـزایشـی جدید اقدام نماید، می تواند باقیمانده اعتبار دوره قبل (تعداد روزهای باقی مانده از بسته) را در دوره جدید نیز مصرف کند. بدین ترتیب، اگر مشترکی زودتر از پایان تاریخ انقضای بسته خود، اقدام به تمدید و سفارش مجدد بسته افزایشی خدمات GPRS ایرانسل نماید، مدت زمان باقی مانده از بسته قبلی به مدت اعتبار بسته جدید اضافه خواهد شد. به عنوان مثال، اگر در سومین روز استفاده از بستۀ ٧ روزه مشترک تصمیم بگیرد از بسته ١ ماهه استفاده نماید، مدت اعتبار استفاده از سرویس GPRS وی به یک ماه و ٤ روز تغییر خواهد کرد. توجه داشته باشید که مشترکین ایرانسل، محدودیتی در تمدید بسته‌های افزایشی GPRS نخواهند داشت و با این کار، مدت باقیمانده از بسته‌های پیشین را از دست نمی‌دهند.

• حداکثر روزهای ممکن برای استفاده از اعتبار موجود در بسته های افزایشی ایرانسل با توجه به قابلیت تمدید این بسته ها، ٩٠ روز خواهد بود.

تمامی مشترکینی که در طول جشنواره تابستان ایرانسلی، در فاصله ١ تیر تا ٣١ شهریور حداقل ٢ بسته افزایشی GPRS خریداری کنند، ١٠% از مبلغ آن را به عنوان تخفیف دریافت می‌نمایند. این مبلغ در پایان جشنواره تابستان به عنوان اعتبار به حساب مشترک واریز می‌گردد.

برای مثال، اگر بسته اول خریداری شده مشترک یک بسته ٩,٩٩٩ ریالی و بستـه دوم نیز یک بسته ٢٩,٩٩٩ ریالی باشد، و همچنیـن اگر برای سومیـن بار مشتـرک مجددا یک بسته ٩,٩٩٩ ریالی خریداری کند، درانتهای جشنواره (٣١ شهریور)، مبالغ تخفیفی بسته دوم و سوم که به ترتیب ٢٩٩٩ و ٩٩٩ ریال بوده اند،به صورت ٣٩٩٨ ریال اعتبار به حساب مشترک واریز می شود.

نحوه اطلاع از حساب:
    شما همچنین می توانید برای اطلاع از وضعیت حساب بسته افزایشی GPRS خود، کدهای دستوری زیر را از خط خود شماره گیری کنید:

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز آپدیت گوشیتون چقدر زمان برد ؟؟؟؟؟
    فكر كنم براي 79 حدود 10دقيقه دانلودش وقت برد .
    شما براي اينكه مطمئن بشي منطقت مشكلي با سرور نوكيا نداره ( چون خونه ما با يك بي تي اس مشكل داشت و سر 400 كيلو قطع ميشد و با يكي ديگه نه . ) بذار حدود يك مگ رو بدون طرح دانلود كنه اگر ديدي مشكلي نداره و سرعتش خوبه طرح بخر و 20 مگ رو دانلودكن . ولي من ايرانس رو پيشنهاد ميدم .

12. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من دیروز بسته شماره یک رو فعال کردم ... سرعتش خوب بود حدود 20 کیلو و قطعی هم نداشت ... اما با دانلود لینکای راپید شیر مشکل داشتم و همش میگفت آی پی شما در حال دانلود فایل دیگری است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •