تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 70 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 696

نام تاپيک: برنامه‌ی هفت

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من یه بار دیگه هم گفتم این معضل بزرگ هست در فراستی که متناقض گو هست به شدت.....
    یه فیلمی مثله اخراجی ها 1 رو اونطوری بزرگ میکنه و امثال جدایی نادر از سیمین و جرم رو اینطوری میکوبه....یا مثلا از مرهم تعریف میکنه(البته مرهم فیلمه خوبیه) منظورم اینه این آدم تو این چهار تا مثال که گفتم واکنش های متناقضی انجام میده.....

2. 2 کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

من یه بار دیگه هم گفتم این معضل بزرگ هست در فراستی که متناقض گو هست به شدت.....
    یه فیلمی مثله اخراجی ها 1 رو اونطوری بزرگ میکنه و امثال جدایی نادر از سیمین و جرم رو اینطوری میکوبه....یا مثلا از مرهم تعریف میکنه(البته مرهم فیلمه خوبیه) منظورم اینه این آدم تو این چهار تا مثال که گفتم واکنش های متناقضی انجام میده.....
    من به این میگم سلیقه تا تناقض!

4. 4 کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

نه عزیزم به این نمیگن سلیقه اسم این هست : نون به نرخ روز خوری

6. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

مطمئنی برنامه دیشب رو دیدی ؟ فراستی با خاک یکی کرد پایان نامه رو .
    آره...
    همونطور که از فراستی انتظار داشتم با هیچ کس و هیچ چیز و هیچ جریان و هیچ حزبی رودرباسی نداره

نقدش جالب بود.مخصوصا توضیحاتی که درباره نماد در سینما داد و همچنین حرفهایی که درباره ژانر زد

من بجای فراستی باشم میگم اول بیاین کارهای قبلی کلاهداری از جمله حسنی کچله رو نقد کنیم بعد برسیم به این فیلم.دی
    اتفاقا فراستی آخر بحث گفت که فیلم قبلیت شکلات داغ بهتر کارگردانی شده بود!!!
    ولی در کل نباید با کارگردانای جوون جوری برخورد کرد که برن و پشت سرشون رو هم نبینن.در کل من از اعتماد به نفس و توضیحات کامل و همچنین دفاعی که از فیلمش کرد خوشم اومد.شخصیت محکمی داره و آینده درخشانی.امیدوارم سنگ جلوی پاش نندازن و حمایتش کنند

البته برای کار دومش بهتر بود سراغ همچین موضوع پیچیده ای و در این حال سنگین نره.چون موضوعات سیاسی نیاز به شناخت سیاسی از موضوع داره و نمیشه بدون تحلیل و برداشت حقیقی سراغش رفت

البته فکر کنم شمقدری هم تهیه کننده بود و هم مشاور
    در آخرهم که خود کلاهداری اهدافش و نظراتشو همسو با شمقدری اعلام کرد
    طفلک می ترسید حرف بزنه! به نظرم خیلی استرس داشت که وقتی نوبتش می شه چی باید بگه
    مخالفم!!!
    کلا تهیه کننده داشت تعاریف جدید از سینما ارائه میداد بعد میگفت چه اشکالی داره ! ما ایرانی ها تعاریف و سینمای خودمون رو داشته باشیم !
    البته اگه بعضی از تعاریف بومی بشه خوبه .ولی اگه تعاریف اصولی و پایه ای که ستونهای سینمای جهان برای همه فرهنگ هاست نبایدتغییری کنه چون مفهوم سینما عوض میشه

---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------

به نظرم خود مخاصب ها نظر نهایی رو میتونن بدن.
    نه عزیزم به این نمیگن سلیقه اسم این هست : نون به نرخ روز خوری
    این طور قضاوت کردنم درست نیست.چون اگه فراستی همچین شخصیتی داشت خوب دیشب هم برای فیلمی که دوستان میگن سفارشی ساخته شده جور دیگه ای عمل میکرد

8. 2 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

منم با MAMMUT موافقم. اين تنقاض بود نه سليقه

يه حرفم قشنگ هم جيراني به فراستي سر مسابقه اس ام اس زد. اونجا كه گفت "شما هم كه مثل هميشه فيلمي رو انتخاب ميكنيد كه كمترين راي رو مياره!"

10. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

دیشب هم یکی از برنامه های خوب هفت بود
    فراستی به خوبی تونست با دو سه تا سوال کلاهداری و شمقدری رو ببره گوشه رینگ و ناک اوت کنه
    وقتی که شمقدری هنوز تعریفی از ژانر نمیدونه چطور میخواد با منتقده پری مثل فراستی بحث کنه و وقتی نمیتونست جواب قانع کننده بده به نظام و ولایت به گفته خودش پناه میبرد تا فراستی بیشتر نتونه وارد قضیه بشه ولی فراستی هم با جمله ای که گفت به شمقدری که اسم بردن از جناح سیاسیتون نه چیزی به فیلم زیاد میکنه و نه کم میکنه
    در کل حرف های شمقدری که مجیز گوی بالادستی هاش بود مناسب سینما نیست و بدرد همون جناح سیاسیش میخوره و
    کلاهداری هم که حرفی برای گفتن نداشت و فقط بیشتر از سر ناچاری حرف های جیرانی و فراستی رو فقط تائید میکرد

از تیکه های جالب فراستی یکی رئیس گفتنش به شمقدری بود و یکی هم گفت ماشین چپی رو گذاشتید برا جایزه!

12. 11 کاربر از M3HRD@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

حــامد کلاه برداری ....!

من اولش دیدگاهم درباره فراستی این بود که یه منتقد حکومتی هست..ولی وقتی این چند برنامه آخر رو دیدم فهمیدم انصافا اصلا با سیاست کار نداره و هر فیلم رو فقط و فقط ..فیلمی و هنری نقد میکنه ...

14. 4 کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ما تو ایران 4 دسته فیلم داریم:
    1-فیلم های سطحی(پر شده تو بازار)
    2-فیلم های سیاسی گروه مخالف
    3-فیلم های سیاسی گروه موافق
    4-فیلم های اجتماعی و طنز های قوی
    ----------------------------------------------
    این وسط فیلم های سطحی که روش بحث نمی کنیم
    فیلم های سیاسی گروه مخالف که مجوز نمیگرن که رو اونم بحث نمی کنیم
    فیلم های سیاسی گروه موافق که تعدادش کم و سروصداش زیاده مثلا همین پایان نامه،ملک سلیمان و...
    فیلم های اجتماعی که به علت شرایطی که برای فیلم های سیاسی گروه مخالف به وجود اومده و اجازه پخش نمیگره بسیاری از کارگردانان این گروه از روی ناچار حرف های خودشون رو در غالب فیلم های اجتماعی بیان میکنن که بعضا همراه با سیاست میشه و حواشی سیاسی برای یه فیلم غیره سیاسی میسازه.... مثل جدایی نادر از سیمین که خودش اجتماعیه اما حواشی اون سیاسیه....
    اینه مشکل سینمای ما که قطب بندی شده....یعنی یا اینطرفی باید باشی یا اون طرفی....یعنی بیطرف نداریم متاسفانه...نه تنها تو سینما بلکه تو اجتماع و هرچیز دیگری....این بزرگ ترین ضربه هست.....
    برا همینه که توزیع امکانات مناسب نیس....واسه همین کارگردان ها میرن به سمت کارهای بیخطر سطحی....

16. 3 کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dimah2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پا منقل

پيش فرض

بعد از مدتها ، بخاطر فیلم جنجالی پایان نامه ، یه تیکه هاییشو دیدم

هنوز این جیرانی وسط حرف دیگرون می پره هیچ، گنگم صحبت می کنه، دیروز یهو رفت تو کار بیست و چهار، من ، خدا چی چی میگه ، با همشری 24 ، با کیه؟ بعد که گفت جک دو زاریم افتاد

یعنی از وسط شروع می کنه همون وسطم تموم می کنه حرفاشو، نه مقدمه ایی نه چیزی ،

این کلاداری هم هی می گفت ، چی ؟ منظورتون چیه ؟

اون 70 درصد 30 درصدم باهال بود، چه جوری درصد می گیرن اینا؟

----
    یه نکته، فیلم جریان تو شب اتفاق میوفته؟ تیزراش همش شب بود،

نظر بیننده اشم باهال بود، کلی خندیدیم،

مخالفم!!!
    اینکه استرس داشت معلوم بود، مخصوصا قیافش موقع گوش دادن به حرفای فراستی، و جواب های گنگش،

البته هرکی جای ایشون باشه همین جوری میشه ، تقریبا اینده کاریش با این کارش به فنا رفت

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

البته اگه بعضی از تعاریف بومی بشه خوبه .ولی اگه تعاریف اصولی و پایه ای که ستونهای سینمای جهان برای همه فرهنگ هاست نبایدتغییری کنه چون مفهوم سینما عوض میشه
    در مورد این نظر هم دیشب فراستی گفت دیگه

"سینما 100% وارداتی هست و اصلا مال ما نیست که بخوایم تعاریف و ساختار جدید براش بسازیم"

یک نکته دیگه ! عجب پر رویی بود این شمقدری ! از اون موقع که فیلمش رفته برای اکران هر سhعت حداقل 4 بار تبلیغاتش رو فقط شبکه 3 پخش می کنه ! حتی تو 3 دقیقه پیام بازرگانی بین صحبت های خودشون 2 بار تیزر تبلیغات این فیلم پخش شد
    بعد با پررویی میگه فیلم ما رو بایکوت تبلیغی کردن ! و محروم واقع شده و بهش بی اعتنایی میکنن !
    Last edited by mhv_kntu; 18-06-2011 at 16:49.

19. 8 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •