[QUOTE=satttanism;4956257]سرعت اتصال به اینترنت مسئله ای است که فکر و ذهن همه کاربران را به خود مشغول کرده است. در کشور ما هم علاوه بر کمی کیفیت سرویس ارائه شده، قیمت آن نیز بالا است و علاوه بر همه اینها محدودیت هایی هم از طرف دولت بر همین اینترنت ضعیف اعمال می شود. اما بعضی وقتها اشکال از جای دیگری است و کسی هم نیست که به شما در یافتن دلیل کمی سرعت کمک کنید. وقت آن است که آستینها را بالا بزنید و خودتان اشکال کار را بیابید. در این نوشته من به شما برای یافتن اشکال کمک خواهم کرد. 1. اگر با کاهش سرعت یا قطعی ارتباط روبرو شدید اولین قدم خاموش کردن مودم است. اول مودم را خاموش کرده و چند دقیقه ای منتظر بمانید و سپس مودم را روشن کنید. کاربرد اصلی این روش بیشتر زمانی است که چراغ ADSL یا Status مودم روشن است اما اطلاعاتی رد و بدل نمی شود.
2. تمام برنامه ها (آنتی ویروس و فایروال را هم) ببندید و با استفاده از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرعت دانلود و آپلود فعلی خود را بیابید.
سلام...من رفتم تو سایت speedtest.net
از صفحه اش عکس گرفتم میخوام بدونم اان سرعت اینترنتم چنده..البته مخابرات بهم گفته 256 آیا واقعا همینه یانه ؟
بعدش رفتم تو سایت :speedtest.ir
این نتایج حاصل شد:
![]()