تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 54 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 539

نام تاپيک: روشهایی برای یافتن دلیل کمی سرعت اینترنت و بهبود کیفیت آن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    www.09372255368.com

پيش فرض

[QUOTE=satttanism;4956257]سرعت اتصال به اینترنت مسئله ای است که فکر و ذهن همه کاربران را به خود مشغول کرده است. در کشور ما هم علاوه بر کمی کیفیت سرویس ارائه شده، قیمت آن نیز بالا است و علاوه بر همه اینها محدودیت هایی هم از طرف دولت بر همین اینترنت ضعیف اعمال می شود. اما بعضی وقتها اشکال از جای دیگری است و کسی هم نیست که به شما در یافتن دلیل کمی سرعت کمک کنید. وقت آن است که آستینها را بالا بزنید و خودتان اشکال کار را بیابید. در این نوشته من به شما برای یافتن اشکال کمک خواهم کرد. 1. اگر با کاهش سرعت یا قطعی ارتباط روبرو شدید اولین قدم خاموش کردن مودم است. اول مودم را خاموش کرده و چند دقیقه ای منتظر بمانید و سپس مودم را روشن کنید. کاربرد اصلی این روش بیشتر زمانی است که چراغ ADSL یا Status مودم روشن است اما اطلاعاتی رد و بدل نمی شود.
    2. تمام برنامه ها (آنتی ویروس و فایروال را هم) ببندید و با استفاده از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرعت دانلود و آپلود فعلی خود را بیابید.

سلام...من رفتم تو سایت speedtest.net
    از صفحه اش عکس گرفتم میخوام بدونم اان سرعت اینترنتم چنده..البته مخابرات بهم گفته 256 آیا واقعا همینه یانه ؟

بعدش رفتم تو سایت :speedtest.ir

این نتایج حاصل شد:

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اساتید محترم لطف کنن نظرشون رو درمورد اینترنت من بگن:ضمنا دان استریمم قبلا 11000 بود تلفن خونه رو که قطع کردم شده تقریبا 23000البته سرعت دانلود تک لینک حداکثر 500 میشه
    میرایش خوبه ولی نویز کمی بالاست(سیگنال به نویز پایینه) البته با توجه به دیتا ریت بالایی که داری طبیعی هست سرعتتم که خوبه ممکنه کمی نوسان داشته باشی که زیاد ملموس نیست و در مجموع عالیه!
    Last edited by Kianoosh; 17-11-2012 at 08:45.

3. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

میرایش خوبه ولی نویز کمی بالاست(نویز به سیگنال پایینه) البته با توجه به دیتا ریت بالایی که داری طبیعی هست سرعتتم که خوبه ممکنه کمی نوسان داشته باشی که زیاد ملموس نیست و در مجموع عالیه!
    ولی دیشب 12 گیگ بیشتر نتونستم دانلود کنم چرا؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه NAZISM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Irän-Deütschland

پيش فرض

درود
    سپاس از یاری شما
    اما گرامی من نمیدونم اینا رو چجوری باید وارد کنم
    چون که کانکش اینترنت مخابراتی من اتوماتیکه و یوزرنیم و پسورد در مودم ذخیره شده چجوری باید این اعدادی که برنامه مورد نظر بهم داده رو در کانفینگ مودم وارد کنم؟
    مودم من asus 602 هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ولی دیشب 12 گیگ بیشتر نتونستم دانلود کنم چرا؟
    همش شبی 12 گیگ؟ سرعت شما بسیار خوبه و کمتر کسی چنین سرعتی داره استفاده کن ...
    + نویزت هم گفتم با توجه به ریت بالا طبیعی هست و بازم خوبه!در هر صورت این فاکتورهای میرایش و نویز بیشتر به صورت نوسان سرعت تایم اوت و دی سی خودشون رو نشون میدن اگه سرعت تقریبا ثابت و پایین میاده مربوط به ISP هست حالا کدوم شهری ISP چیه یه تست speedtest هم بگیر لینک تصویر هم از خود speedtest باشه مثل این :

درود
    سپاس از یاری شما
    اما گرامی من نمیدونم اینا رو چجوری باید وارد کنم
    چون که کانکش اینترنت مخابراتی من اتوماتیکه و یوزرنیم و پسورد در مودم ذخیره شده چجوری باید این اعدادی که برنامه مورد نظر بهم داده رو در کانفینگ مودم وارد کنم؟
    مودم من asus 602 هست
    اول اینکه پیشنهاد می کنم کانکش بریج بسازی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (فقط جای pppoe چیزی که انتخاب باید بکنی bridging هست)

اگه نه باید دی ان اس رو اینجا وارد کنی:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

این عکس خوبه؟

9. این کاربر از REZA1002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

علت اینکه مودم هی خودبخود ریست میشه چیه؟
    DownstreamUpstreamSNR Margin (dB):12.1 15.3 Attenuation (dB):24.5 7.9 Output Power (dBm):15.0 12.4 Attainable Rate (Kbps):19292 1125 Rate (Kbps):19506 997 MSGc (number of bytes in overhead channel message):68 11 B (number of bytes in Mux Data Frame):244 13 M (number of Mux Data Frames in FEC Data Frame):1 16 T (Mux Data Frames over sync bytes):2 8 R (number of check bytes in FEC Data Frame):10 16 S (ratio of FEC over PMD Data Frame length):0.4339 7.7108 L (number of bits in PMD Data Frame):4702 249 D (interleaver depth):64 8 Delay (msec):6 15 Super Frames:47547 47692 Super Frame Errors:1 0 RS Words:7037098 395278 RS Correctable Errors:290 0 RS Uncorrectable Errors:4 N/A HEC Errors:0 4737 OCD Errors:0 0 LCD Errors:0 0 Total Cells:35126251 1273785451 Data Cells:52557 106946567 Bit Errors:0 440679 Total ES:1 447 Total SES:0 339 Total UAS:19 443535

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان اهالی فن لطف کنند نظر بدند خط من نویز داره یا نه بعضی وقتا افت سرعت دارم ... راه حل چیست???

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام من 1 مگ از مخابرات دارم دارم یک هفته هست شدید قطعی دارم پورتم رو عوض کردن مودم جدیدم خریدم جاهای مختلف تو خونه وصل کردم با نویزگیر و بدون نویزگیر هرکاری بگین کردم

اینم چندتا عکس شاید بدرد بخوره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه راه حلی دارید بگید ممنون میشم

راستی میکروفیلتر برای نویز چطوره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •