تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 61 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 605

نام تاپيک: معرفی HDPlayer های Novatron با قابلیت ----T

داره خودمونی میشه Mart-co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران چهارراه ولیعصر بازار رضا شماره 41

پيش فرض

rfah محترم

من برداشت خودم را مي نويسم شايد بدرد شما يا كساني كه اين دستگاه را ندارند بيشتر بخورد.

اين تاپيك با موضوع معرفی HDPlayer های Novatron با قابلیت ----T توسط best محترم درست شده.
    من چون به يك چنين دستگاهي احتياج داشتم جلب توجهم را كرد و وارد بحث هم شدم (قابل توجه آقاي بهترين من از سال 2005 عضو هستم و مباحث مختلف را دنبال مي كنم ولي تنها در اين تاپك وارد بحث شدم و تازه داشتم خودماني مي شدم).
    اما اين دستگاه و تمام دستگاه هاي مشابه(مارك ديگر) در مقابل پخش كننده هاي صرف فقط يك ----t دارند كه مايه دردسر است و ركورد هم مي كنند كه بايد ديد براي خريدار ركورد mpeg2 چقدر كارايي دارد.)
    من و شما اشتباه داريم ادامه مي دهيم از پيام هاي 7 و8 به بعد اين تاپيك تبديل شده به موضوع اعلام مشكلات و حتي متعصب ترين دوستان از مزاياي دستگاه خود چيزي نمي گويند .حتي شركت مارت هم چيزي براي گفتن ندارد و با فروش آخرين دستگاه اين سري خود ديگر كاري ندارد.)
    بنابر اين ما از خير خريد اينگونه دستگاه از هر مارك بگذريم عاقلانه تر است و اين تاپيك را به دارندگان بسپاريم تا با همفكري و همكاري به برطرف كردن مشكلات خود بپردازند.
    با اميد اينكه مشكلات دارندگان حل شود و از دستگاه كمال لذت را ببرند.

دوست عزیز علیرغم این که به هیچ عنوان مایل به بحث کردن با شما به هیچ عنوانی نبودم مایلم اعلام کنم که این شرکت به هیچ عنوان با شرکت اصلی قطع همکاری ننموده و طی 10 روز آینده نیز 2 مدل دیگر به دستگاههای نواترون اضافه میشود. اینکه نوشتید این شرکت حرفی برای گفتن ندارد یعنی چی؟ کدام یک ار از دوستان تاکنون با این شرکت تماس گرفته و جواب این چنین که شما گفتید گرفته است. کافی از babk, R-K,.... یا سایر دوستان سوال کنید. این شما این دستگاه رو نمی پسندید امری است دیگر این که فقط دنبال این هستید که بگویید این دستگاه اصلاً کار نمی کند بماند.اما این که این آخرین سری کار مارت است بسیار جالب است انشاا... که شما...
    این که از مزایای دستگاه کسی چیزی نمی گوید فقط یک جواب دارد . آیا اینجا برای تبلیغ کالا ایجاد شده یا برای رفع اشکال اگر هدف رفع اشکال است که خوب به بهترین وجه دارد پیش میرود تا اشکالات نمایان شود و بر طرف . اگر برای تبلیغ باشد که شرکت مارت به اندازه کافی برای خود تبلیغات دارد و مطمئن باشید از این راه هیچ گاه تبلیغ نخواهد کرد . اگر من وارد این بحثها در این فروم شدم مطمئن باشید فقط به خاطر شما بوده و بس وگرنه من مرتب همانگونه که دوستان گفتند همواره مطالب این فروم و سایر فروم ها را مطالعه میکنم تا بتوانم به شرکت اصلی منتقل کرده و رفع ایراد کنم . سایر دوستان هم لطف کرده همواره یا حضوری یا تلفنی ایرادات را به اینجانب منتقل میکنند. اما در نهایت فقط میتوانم به شما اطمینان بدهم که بنده خود بشخصه شما را از نزدیک میشناسم و امیدوارم که در فروش کالای خود موفق باشید
    فقط به این نکته اشاره میکنم که در جایی که شما فقط کالای خود را بهترین کالا معرفی میکنید و در همانجا هم به بدترین حالتها از نواترون یاد میکنید هنگامی که در مورد تلویزیون دیجیتال سوال میکنند فقط میگویید که این دستگاهها به عنوان پلیر ساخته شده اند و به ایراد ذکر شده هم حتی جواب نمی دهید.
    با امید موفقیت روز افزون برای شما
    در پایان از سایر دوستلن بابت گرفتن فضایی که برای مورد دیگری ساخته شده عذر خواهی نموده و اطمینان میدهم دیگر به هیچ وجه وارد این گونه مباحث نشوم.

2. این کاربر از Mart-co بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

r-k

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام
    فريم وير 68 ريليز شد !

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از نصب تغيرات رو ميگم

دوستان قسمت صدای تلویزیون ایراد دارد. تا چند روز آینده نسخه ایران نیز منتشر خواهد شد.

4. 2 کاربر از Mart-co بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوست من FFA72 سلام، قبل از هر چیز باید متذکر شوم من هیج تعصبی به این دستگاه ندارم چون NTR83 تنها یکی از HD Player های من است ولی لازم است خاطر نشان کنم که نیازی نیست کسی از مزایای این دستگاه که کم هم نیست مکررا" و بارها بنویسه چون به اندازه کافی در پستهای اول به اونا اشاره شده و تکراری و باعث اطاله زمان خواهد بود اگر کاربران دستگاه بخواهند مجددا" توضیح دهند ... هر چند که با اضافه شدن قابلیتها به آن بارها بارها به آنها اشاره شده و خواهد شد.
    نفس ایجاد اینگونه تاپیکها بیشتر بمنظور رفع و یا به حداقل رساندن مشکلات ( که امری اجتناب ناپذیر برای این چنین دستگاهها است) بر اساس تجربیات کاربران حین استفاده است.
    من خودم بارها و بارها از اشکالات دستگاه نوشتم ولی نوشته شدن این اشکالات و برعکس آن ننوشتن مزایای اون دلیل بر اشکال بودن کل دستگاه نیست بلکه برعکس اشکالات اون در برابر مزایا و قابلیتهای اون ناچیزه.
    هر کس بسته به نیازش مختار است که آیا این دستگاه را با توجه به قابلیتها و قیمتش تهیه کند و یا اگر نیازی به همه آنها ندارد دستگاهی ارزونتر با قابلیتهای پایینتر انتخاب و خریداری کند. هر چند هر یک در بازار دارای نقاط ضعف خاص خودشان هستند.
    از دوستان عزیز rfah و ffa72 کمال تشکر را داریم که چند روزی وقت خودشان را با ما سهیم کردند و در نوشتن پستهایی با ما شریک شدند. انشااله آن HD player که راضیشون میکنه تهیه کنند و لذتشو ببرند
    Last edited by babak334; 31-08-2010 at 18:32.

6. 2 کاربر از babak334 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستان قسمت صدای تلویزیون ایراد دارد. تا چند روز آینده نسخه ایران نیز منتشر خواهد شد.

سلام
    نصب كردم
    تنها تغيير اصلي درست شدن فونت عربي هست بهم چسبيدس و مثل 67 جدا جدا نيست
    چيز ديگه‌اي نديدم
    البته من داز DVBT استفاده نميكنم

8. 3 کاربر از sash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با تشکر از شما دوستان عزیز ، به لطف راهنمایی سایر دوستان من مدتی است که مطالب این فروم را بدقت مطلعه میکنم و مطمئن باشید تک تک موارد مندرج شده را به صورت کامل به شرکت اصلی منعکس میکنم. در این که دستگاه با بعضی از آپدیت ها دچار بعضی از اشکالات شده و شما دوستان را به زحمت انداخته از جانب خودم معذرت میخواهم. من در مجموع بعد از مطالعه دیگر صفحات این سایت در مورد تمامی پلیر ها ، فعال ترین نوع بحث و گفتگو را در مورد این دستگاه دیدم که واقعاً از این بابت خوشحالم چون تمامی این تستها اگر میخواست از جانب ما انجام بگیرد علاوه بر صرف زمان چه بسا به این نتایج هم نمی رسید و مطمئن باشید که تمامی این موارد از جانب شرکت اصلی نیز پیگیری میشود. اما به جرات میتوانم بگویم که بعضی از دوستان نیز فقط با نیت بزرگ کردن عیوب دستگاه فقط وارد میشوند. من قصدی برای وارد شدن به این موارد را ندارم اما به جرات میتوانم بگویم ما از معدود شرکتهایی هستیم که پیگیر مشکلات نرم افزاری دستگاه پلیر خود هستیم .
    با عرض معذرت از سخنان فوق قصد تبلیغ نداشته و همچنان که در یکی از تایپیکها آدرس و تلفن شرکت موجود است از شنیدن نظرات شما خوشحال خواهم شد.
    در مورد اشکالات فوق
    1- بله کانال های دیجیتال بدون اشکال قابل دریافت و ضبط میباشد اما در مورد جدول ضبط برنامه ها هنوز ایراد پابرجاست که سعی میشود هرچه زودتر آن نیز برطرف بشود. در مورد تعویض کانال ها هم باید صبر کرد تا info bar از صفحه محو شود در این صورت نباید دستگاه هنگ کند.
    2- ضبط از AV و Scart بدون مشکل است.
    3- بنده هنوز این مورد را تست نکردم. انا گزارش ایرادی هم نداشتم.
    4- بله تا این نسخه هیچ ایرادی نداشته
    5- DVD Ext. & HUB USB را پشتیبانی میکند.
    در مورد بقیه موارد سوالی داشتید در خدمتم.
    با سلام
    بنده هم به سهم خود از تلاش و پیگیری جنابعالی درخصوص رفع مشکالات دستگاه تشکر می کنم ، اما بهرحال باید بپذیریم که همیشه حق با مشتری است و مشتری در قبال هزینه ای که کرده است انتظار عملی شدن توقعات خود و هر انچه که در تبلیغ این کالا در بازار منعکس شده را دارد .
    بهرحال انتظار می رود جنابعالی تلاش خود را افزون نموده تا مشکلاتی از قبیل زمانبندی ضبط از تلویزیون،کلید اسلیپ،رنگ زیرنویس،کوتاه کردن زمان info bar و مشکلاتی از این قبیل زودتر از طرف شرکت اصلی رفع گردد . با تشکر

---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------

تا آنجا که بخاطر داشتم ضبط از طریق جدول زمان بندی در ورژن 1.55 بدون مشکل عمل میکرد و از باب اطمینان مجددا فریمور دستگاه را به 1.55 داونگرید کردم و مجددا اقدام به ضبط از طریق برنامه ریزی کردم و عمل کرد پس نتیجتا مشکل از فریمورهای جدید است که امیدوارم مارت پیگیر این موضوع شود.

در رابطه با تایم شیفت، دستگاه نیاز به هارد داخلی دارد که امروز بعد از نصب یک هارد و تست تایم شیفت بدرستی و بدون اشکال عمل کرد.

در رابطه با مشکل فارسی در فریمور جدید 1.67 امروز از مارت سوال شد که گفته شد به شرکت نواترون گزارش شده وتا چند روز دیگر مشکل حل خواهد شد.
    با سلام
    دوست عزیز در نسخه 59 نیز زمانبندی ضبط از تلویزیون بطور کامل کار می کند و تنها مشکل صدا در کانالهای تلویزیون را دارد .

10. 2 کاربر از r-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    بنده ديروز فريمور 1.67 را چك كردم و اين مشكلات فعلاً ديده شد.
    1- حروف زير نويس فارسي مقطع ديده مي شوند.
    2- وقتي كانال يابي TV انجام مي دهي بعد از خاموش شدن دستگاه كانالها مي پرند و امكان اسكن مجدد نيز وجود ندارد مگر اينكه مجدداً فريمور ريخته شود. كه البته مشكل حل نمي شود. و باز با خاموش شدن دوباره مي پرند.
    3- هنوز با PLANET EARTH 1080P 24HZ مشكل دارد. بصورت شطرنجي سبز يا صورتي يا ... ديده مي شود.
    4- تعداد هنگها كمتر شده اما كاملاً برطرف نشده است.
    تا گوساله گاو شود ، دل صاحبش آب شود !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

در کمال بی ادبی و گستاخی همینطور واسه خودت قصه تعریف می کنی و ... می ری. کجا با این عجله!
    دو هفته است اومدی ، یکم بشین ، بگذار عرقت خشک شه. بفرما آب یخ
    تاپیک مربوط به پلیر eGreat رو هم من زدم.

از کی تا حالا باز کردن یک تاپیک و معرفی یک وسیله ، تعریف و تمجید و یا فروشندگی اون به حساب می یاد!؟

تازه مگه چندتا پلیر مطرح در بازار وجود داره یا در همین فروم از اونا صحبت شده... ، لزومی نداره از مدلی نام ببری. فقط کافیه رقیب رو بکوبی...

rfah عزیز
    آنچه که مسلم است شما این پلیر را ندارید و اطلاعات شما درباره آن محدود است به آنچه در سایت ها آمده.
    پس با حفظ آرامش خود ... ، اظهارنظر و نقد و بررسی را بگذارید به عهده بچه هایی که تجربه کار با این پلیر را دارند

اظهارنظرتون درباره شرکت ، فروش یا عدم فروش و یا سود کالا فوق و سوالات دیگر در این زمینه را با نماینده شرکت مطرح کنید.
    شما پست 334 رو خوندی!؟ توصیه می کنم که حتما بخونی

و خیالت راحت. وارد بازیی که می خوای راه بندازی نمیشم.
    این بحث از نظر من تمام شده است چون کوچکترین ارتباطی با موضوع تاپیک ندارد.

برای بار آخر توصیه می کنم از گذاشتن پست های تحریک آمیز و احساسی... ، پرهیز کنی
    گستاخی و بی ادبی از چه کسی شروع شد ، بهتره پستهای قبلی رو مرور کنی تا ببینی چه کسی ادب داره و چه کسی بی ادب و گستاخه ، بهتره دوستان دیگه هم ببینند و قضاوت کنند .
    شما با زدن 300تا پست در این فروم به دیگران فخر میفروشی؟ یا تاریخ عضویتت رو به رخ میکشی ؟ آخه اینها مهمتره یا ادب و معرفت ؟!!
    من هم تمایلی به ادامه این بحث با شما ندارم و پستهایی هم که میزنم به شما و امثال شما ربطی نداره ، همانطور که جناب r-k عزیز گفتند اینجا برای طرح مشکلات و مزایای این دستگاه است و اگر بخواهیم فقط مزایای دستگاهو بگیم که خود نمایندگیش به اندازه کافی تبلیغ کرده ، پس ساکت شو و تو کار دیگران دخالت نکن .
    برای نشان دادن ادب ، چند خط از افاضات شما را آوردم تا دیگران نیز ببینند :

نقل قول از طرف جناب best باادب در پست های قبلی

جای اینکه آتیش بیار معرکه بشی، اگه مارک خاصی یا مدل خاص یا برند خاصی مد نظرتون هست که به مراتب از نوواترون بهتر باشد، کاملتر و بی عیب و نقصتر ... معرفی کنید

حرکت دوست عزیزمون rfah ... ، تاریخ اکانتی که گرفته و پست هایی که گذاشته سوال برانگیز و مشکوک
    و همینطور نحوه گفتارشان تابلوست با نیت خاصی صورت می گیرد.
    ایشون اگر نیت سوء نداشت، نیازی نبود اکانت جدیدی بگیرد و از اکانت اصلی که حتما دارند برای گذاشتن این پست ها استفاده می کردند.
    اینجور حرکتها از سوی بازاریاب ها و فروشندگان در اینجور فروم ها به وفور یافت می شود که برای فروش کالای خودشان، محصولات مشابه را به ناحق به چالش می کشند.

تــــمـــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست عزیز مشکلی که شما در مورد عدم دریافت سیکنال دلرید بدقت بررسی شد . به هیچ عنوان در این نسخه این مشکل وجود ندارد. به احتمال زیاد مربوط یه تنظیم آنتن شما میباشد احتمالاً با کمی تغییر در جهت آنتن آن هم در زمانی که فرکانس ندارید میتوانید جهت درست را پیدا کنید. در صورت نیاز میتوانید به من زنگ بزنید . 66955292
    اگر در زمان ریختن فریمور جدید ، جهت آنتن را نیز تغییر داده باشه درسته ، اما اگر دست به آنتن نزده باشه و پس از نصب نسخه جدید این مشکلاتو پیدا کرده باشه ، نمیتونه از آنتن باشه

14. این کاربر از rfah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

r-k

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

rfah محترم

من برداشت خودم را مي نويسم شايد بدرد شما يا كساني كه اين دستگاه را ندارند بيشتر بخورد.

اين تاپيك با موضوع معرفی HDPlayer های Novatron با قابلیت ----T توسط best محترم درست شده.
    من چون به يك چنين دستگاهي احتياج داشتم جلب توجهم را كرد و وارد بحث هم شدم (قابل توجه آقاي بهترين من از سال 2005 عضو هستم و مباحث مختلف را دنبال مي كنم ولي تنها در اين تاپك وارد بحث شدم و تازه داشتم خودماني مي شدم).
    اما اين دستگاه و تمام دستگاه هاي مشابه(مارك ديگر) در مقابل پخش كننده هاي صرف فقط يك ----t دارند كه مايه دردسر است و ركورد هم مي كنند كه بايد ديد براي خريدار ركورد mpeg2 چقدر كارايي دارد.)
    من و شما اشتباه داريم ادامه مي دهيم از پيام هاي 7 و8 به بعد اين تاپيك تبديل شده به موضوع اعلام مشكلات و حتي متعصب ترين دوستان از مزاياي دستگاه خود چيزي نمي گويند .حتي شركت مارت هم چيزي براي گفتن ندارد و با فروش آخرين دستگاه اين سري خود ديگر كاري ندارد.)
    بنابر اين ما از خير خريد اينگونه دستگاه از هر مارك بگذريم عاقلانه تر است و اين تاپيك را به دارندگان بسپاريم تا با همفكري و همكاري به برطرف كردن مشكلات خود بپردازند.
    با اميد اينكه مشكلات دارندگان حل شود و از دستگاه كمال لذت را ببرند.
    سلام به دوست گلم
    شما از سال 2005 عضو هستید ؟ چه جالب ، من فکر میکردم فقط آقای best از قدیم عضو این سایت بوده و عرقش هم حسابی خشک شده و فقط اون می تونه اظهارنظر کنه ؟!!
    دوست عزیز ، شما را نمیدونم ، اما من نیاز به یک دستگاه پلیر همراه با امکان Dvbt دارم و ورودی رکوردر نیز برام خیلی مهم نیست و در این فروم و چند فروم دیگر عضو بوده (قابل توجه آقای best) و بررسی و تحقیق میکنم تا به نتیجه برسم ، اگه مشکلات این دستگاه حل شد که همینو میخرم .
    ضمنا دوست گرامی با شلوغکاری و شانتاژ بعضی ها نباید صحنه رو خالی کرد و کنترل فروم را به دست عده ای فروشنده و دلال داد . اگر با نقد بررسی دقیق این محصول به این نتیجه برسیم که خوبه ، خوب هم خودمون میخریم و هم کمک به انتخاب دیگران کردیم و درغیر اینصورت هم کمک کردیم تا دیگران در انتخابشان ضرر نکنند و در آخر با طرح مشکلات ، شرکت سازنده و نمایندگی آن اقدام به رفع مشکالات آن میکنند که اینهم باز به نفع همه است . با تشکر

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت

پيش فرض

اگر در زمان ریختن فریمور جدید ، جهت آنتن را نیز تغییر داده باشه درسته ، اما اگر دست به آنتن نزده باشه و پس از نصب نسخه جدید این مشکلاتو پیدا کرده باشه ، نمیتونه از آنتن باشه

من تصور میکردم کس دیگه ای این مشکل را دارد نه شما دوست عزیز که وکالت همه رو به عده دارید ظاهراً.
    در ضمن این مشکل به هیچ عنوان از طرف کس دیگه اظهار نشده با اینحال همان گونه که نوشته بودم این مشکل کاملاً بررسی شده و به هیچ عنوان چنین مشکلی وجود ندارد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •