باید فایلهاتو ادیت کنی به روش سنتی(دستی) تا پاک نشن
یا میتونی به PDF تبدیلشون کنی و اگر به فایل PDF گیر نداد میتونی فایل های اصلی رو پاک کنی.
سلام
من کامپوترم یه ویروس گرفت که یک فابل exe با آیکن فولدر به نام New Folderدرست می کرد . این ویروس قسمتایی از کامپوترم مثل Task Manager , Run , Folder Options,HomePage رو غیر فعال کرده .
به هر زور و زحمتی بود ویروسو غیر فعال کردم و اونو از بین بردم . اما هنوز اون خرابکاریهاش از بین نرفته ... می خواستم بدونم این ویروس دیگه چه قسمت هایی از ویندوز رو از کار انداخته ؟
سلام
لطفا هرکه میدونه من رو راهنمایی کنه من یه خدمات موبایل دارم که آهنگ گذاری وبرنامه ریزی موبایل انجام میدم
دیروز یه مموری رو گذاشتم روی کامپیوتر که ویروسی بود که ازاون به بعد بعضی فولدرها داخل داریوها مخفی شدن اونم از نوع سیستمی
که حتی نمیشه اونا رو از مخفی درآورد واز هر فایل که کپی می سازه که با پسوند اجرایی تا حالا بیش از ده تا انتی ویروس نصب کردم مثل کاسپر-بیت دی فندر-مک آفی -پاندا2007-زون آلارم که
بعضی شون ویروسارو مشناسن بعضی شون هم نه ویندوزرو هم از اول نصب کردم ولی درست نشد که نشد
در ضمن ویندوزم رو هم هر وقت که نصب میکنم وقتی که میخواد ویندوز بالا بیاد شروع به اسکن میکنه تا آخر هم میره ولی سری بعد هم همین آش و همین کاسه
من که میگم که این ویروس یا کرم یاتروجان یا هر چیز دیگه تو یه درایوی دیگه هست که هر وقت ویندوز رو هم نصب می کنم دوباره شروع به فعالیت میکنه خلاصه هر کاری
که بلد بودم رو انجام دادم تورو خدا هرکی میدونه منو راهنمایی کنه![]()
![]()
سلام دوست عزیز
با این اطلاعاتی که شما گذاشتید راهنمایی کردن کمی مشکل است ولی هیچ ویروسی از فورمت جان سالم به در
نمی برد بهتر است از اطلاعات ضروریتان یک کپی تهیه کنید و کل هارد را فورمت کرده و بعد ویندوز را مجددا نصب کنید.
ممنون از جوابتون
من تا حد ممکن نمی خوام که هاردمو fdisk کنم
الان من آنتی ویروس avastرو نصب کردم که فایل های copy.exeو host.exeرو که مخفی بودن رو به عنوان تروجان با نامWin32:Small-BTX [Trj]وwin32:perlovgaرومیشناسه و پاک می کنه اما بعضی از فولدرها همچنان مخفی هستش که یه کپی از اونو رو به نامexe.*میسازه که اگه پاکشون کنی باز هم میان vtnجان حالا میگید چه کار کنم
راستی اگر کرک avast رو هم بزاری ممنون می شم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)