تبریک می گم منتظر لینک دانلودیم
تبریک می گم منتظر لینک دانلودیم
ممنون احسان جان لطف داری به قول پسر خاله هام بابا مخترح
ممنون بازی ساز جان ایشال... سعی می کنم لینک هر چه سریعتر بزارم
اما یک چیز باید بگم شهر شلوغ نیست حتی تو این مورد به پای crimelife نمی رسه
بازم ممنون![]()
سلام ...ایول بلاخره بازی تموم شد...
منتظرش اپلودش هستیم ...
دوستان امروز بدبخت شدم کارت گرافیک سوخت اینم کارت گرافیک پسر خاله هامه که کامپیوترشون هارد خرابه
کارت گرافیک GIGABYTE Geforce 8500 gt بود نمی دونم چه مرگ شده تصویر قاطی نشون میده کسی قیمتشو نمی دونه
اگه گارانتیش تمومه که تسلیت می گم، اما اگه هنوز داره، در اولین فرصت ببر نمایندگی آواژنگ شهرتون. یه 8400 چند ماه پیش ازم سوخت، رفتم دادم، 3 روز بعد یه نو فرستاد، گارانتیش دوباره 3 سال شروع شد. تازه یه سینک هم اضافه کرده بود رو جدیده. دعا می کنم همیشه کارتای Giga تو مهلت گارانتی بسوزه.
شمام اگه هنو گارانتی داره، برو حالشو ببر.
بازیتم زودتر آپ کن، دلمون آب شد.تا بعد.
متاسفم. احتمالا زیادی داغ شده بوده شما هم که کار تری دی زیاد از کارت گرافیک می کشی.
این کارتای گیگا هم که بعضی مدلهاشو براش فن نمی زاره . برای همین راحت داغ می کنه.
من حتی با اینکه کارتم فن داره ولی داغ می کرد شدید . به خاطر کار ماها سنگینه . مجبور شدم دور فن کارت گرافیک رو ببرم بالا تا درست بشه .
نرم افزار riva tuner رو نصب کن تا بتونی دمای کارت گرافیکت رو ببینی .
نه هنوز 3 ماه داره ولی یک مشکل اینکه یکبار رفته گارانتی برج 2 پارسال نمی دونم یک دفعه این مشکل گرافیک قبلی پیش آومد
بردمش خدماتی که از اونجا کیس رو ارتقا دادم بودم کارت گرافیک برد آواژنگ حدود 1 ماه (کم و زیاد ) یک نو بهم دادن حالا اینم این کارت گرافیک . کارت گرافیک من فن نداره فقط heatsink بالا سرش داده (در حالی که گرافیک GEFORCE 8400GS پسر خاله هام که مال XFX هست رو سرش فن داره) حالم خیلی گرفته شد
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------
راستی اگه گرافیک درست شد که هیچی ولی اگه مجبورم پولی که ADSL گذاشته بودم خرج گرافیک کن اما یک جوری براتون آپ می کنم بازم ممنون راستی پرنس جان شما نمی دونی8500GT 512 MB چنده؟
8500 رو بی خیال شو دیگه کم تو بازاره . برو یک 9500 بگیر فکر کنم طرفای 80 باشه. البته پیشنهاد من یک 5670 با قیمت 130 که خیلی باحال تره
حالا می خوام برمش نمایندگی نمی دونم چرا اینطوری اینطوری شد؟امیدوارم گارانتی زیر بار بره
یه باره یه 9800 بخر تا آخر عمرت بتونی استفاده کنی.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)