تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 598 اولاول ... 273334353637383940414787137537 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 5974

نام تاپيک: Xperia X10 | سونی اریکسون 8 مگاپیکسلی از جنس اندروید

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

سلام

1- همکارا امکانِ ویرایش پست رو ندارن. من هم مجبور شدم که پستها رو پاک کنم.
    در ضمن پست شما رو برای این پاک کردم (با وجودِ اینکه جواب meha رو داده بودید) چون نقلِ قول پست قبلی که NOKIA_N95 داده بود هم توش بود.
    نمیشه که پست رو پاک کرد و نقل قولش باقی بمونه.

2-
    جالبه تو پستی که از من پاک شد بیشتر پست در رابطه با راچل بود و ....
    بگذریم ....
    از پستِ حدود 10 سطری همینقدرش مربوط به x10 بود :

برای کنترل مصرف باطری هم یه برنامه task killer و یه برنامه کنترل باطری بریزید خیلی مصرف باطری بهتر میشه
    هرچند که همین الانش هم عالیه

2. این کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

سلام
    دوستان برای استفاده از GPRS در X10 چه تنظیماتی رو باید انجام داد ؟
    می خوام با سیم کارت دائمی یا اعتباری ایرانسل از این سرویس استفاده کنم
    سریع تر راهنمایی کنید ممنون میشم

4. این کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

sky عزیز امضات خیلی باحاله
    راستی انحصار 360 هست دیگه؟؟؟؟؟

تو سایت همراه اول و ایرانسل کامل توضیح دادن ولی شما برو توی ستینگ بعدش قسمت وایرلس کنترل بعدش برو تو قسمت موبایل نتورک :
    بعدش تو قسمت access point names یا همون apn بشو بعدش درخواست ساخت apn جدید بده
    تنظیمات این قسمت هم باید از سایت همراه اول تو قسمت گوشی های خارج از لیست بگیری

6. 2 کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان برای استفاده از GPRS در X10 چه تنظیماتی رو باید انجام داد ؟
    می خوام با سیم کارت دائمی یا اعتباری ایرانسل از این سرویس استفاده کنم
    سریع تر راهنمایی کنید ممنون میشم
    تنظیم GPRS در گوشی های آندرویید (روی X10 هم دقیقا همینه)
    همراه اول):
    1. به آدرس زیر بروید

menu--> settings--> mobile networks
    mobile network رو تیک بزنید.
    2. به آدرس زیر بروید

menu--> settings--> mobile networks -->mobile network settings
    2. در اینجا Use Only 2G networks رو بزنید.
    3. در قسمت بعد Name رو هرچی دوست دارید بزنید و APN رو MCINET وارد کنید.
    تموم شد اینترنت وصله باید شده باشه.
    ایرانسل ):
    1. به آدرس زیر بروید
    Menu --> Setting --> Wireless Controls --> Mobile Network Setting --> Access Point Names --> Menu --> New APN
    2. این مقادیر رو وارد کنید و در پایان سیو کنید.

Name : gprs
    APN : gprs
    port : 8080
    MMS protocol : WAP 2.0
    MCC : 432
    MNC : 35
    3. حال به Menu قبل بروید. در قسمت Available Networks بر روی Search کلیک کنید تا MTN Irancell رو پیدا و انتخاب کنید.
    4.حالا به مسیر زیر برید.

Menu > Setting > Wireless Controls
    در اینجا همانند همراه اول باید Mobile networks فعال باشه.
    --------------------
    Last edited by hoomi_gta; 02-05-2010 at 08:55.

8. 7 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    به امید روزی که ایران نباشم

پيش فرض

بچه ها یه سوال

به نظرتون سایت هایی مثل دیجی کالا و یا گوشی شاپ این گوشی رو به صورت فول پک میفروشن یا هاف پک؟؟؟

اخه تو توضیحاتشون چیزی ذکر نکردن

منم میخوام کم کم قلکمو بشکونم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

امیر گوشیشاپ و دیجی کالا خیلی معتبرن ولی خب خودت بخری هم مطمئن تری و هم چک و چونه میزنی و تخفیف میگیری و گوشی امتحان میکنی و....

به نظرم اگه آشنا نداری اصلا علا بی دین (علائدین) نرو و همون پایتخت بخری بهتره چون اختلاف قیمت ها هم اونقدر یست
    البته یه جا سراغ دارم که کاملا مطمئن هست و قیمتش هم مناسبه اگه خواستی برات تو پروفایلت آدرس میزارم

11. این کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    به امید روزی که ایران نباشم

پيش فرض

والا اخه من تو تهران نیستم

من قبلآ زیاد از گوشی شاپ و دیجی کالا خرید کردم

یه iphone 3gs یه ipod touch 2g یه نوکیا n78 یه سونی اریکسون x1 یه نوکیا 6303 و الانم اگه خدا بخواد یه سونی اریکسون x10

ولی این یه خورده فرق داره و میخوام بدونم هاف پکه یا فول پک

اخه مشکل اینجاست یه مشت .... اونجا به عنوان منشی هستن زنگ میزنم میگم فوله یا هاف میگه هر چی تو سایت نوشته

تو سایتم چیزی ننوشته
    میگم ننوشته میگه نه هر چیزی که باید با گوشی باشه ما توش میزاریم
    حالا واقعآ نمیدونم چی به چیه؟؟

داره خودمونی میشه Eng.Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Ahvaz, not Ahwaz

پيش فرض

سلام به کلیه دست اندر کاران..
    من بین این گوشی و HTC Desire موندم!! اما هرچی صبر کردم Desire نیومد تو ایران
    از اونجایی که بنچ مارکهای هر دو به هم نزدیکه، تصمیم گرفتم X10 رو بگیرم.
    کمبودهای X10 نسبت به Desire : مولتی تاچ و AMOLED و پایین بودم رم و رام. کیفیت فیلم DESIRE هم به نظر من بهتر بود اما توی عکس مثل برادرهای دیگش حرفی برای گفتن نداشت.
    واسه اینکه عدالت برقرار بشه برتریهای X10 بر Desire: قطعا زیبایی، صفحه نمایش بزرگتر (همینجا از همه عزیزان درخواست میکنم که نگن ال سی دی چون اسکرین X10 ال سی دی نیست!!) انتر فیس بسیار زیبا تر و کیفیت عکس بسیار بهتر. همچنین 1گیگ حافظه.
    اونطور که از ویکی پدیا دستگیرم شد AMOLED و TFT تفاوت زیادی در کیفیت تصویر ندارن. توی TFTها هم از OLED استفاده میشه،(یعنی میشه که استفاده بشه) فرقشون فقط توی سیستم آدرس دهی پیکسل ها هستش که در AMOLED فقط زمان پاسخ دهی رو کوتاه میکنه. همچنین AMOLED به Backlight احتیاج نداره چون خود OLEDها نور دارن دیگه...و فقط از نسبت کنتراست بالاتری از TFT هایی که OLED ندارن برخوردارن. اگه توی TFT از همین پیکسلهای مرسوم معمولی استفاده بشه اون وقت به backlight نیاز هست که برای تامینش از LED استفاده میشه.
    حالا اسکرین X10 هم از کنتراست راضی کننده ای برخورداره پس این گزینه تا حدودی حلله...توی مقایسه با AMOLEDها هم دیدیم. (باز هم میگم عمرا به پای اسکرین Desire برسه. در مورد اسکرین دیزایر اینجا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    )
    میتونید بخونید.
    میمونه مالتی تاچ رم و رام.
    لطفا در مورد آپدیت این گوشی یه کم توضیح بدید. به هر حال وقتی یه های اند مخریم نمیشه بگیم فلان چیز رو نداره، مهم نیست.. اون یکی چیز هم نداره؟؟ اصلا مهم نیست....تنت سلامت باشه خودت چطوری
    اینکه این گوشی قراره فقط به Android 2.1 آپ بشه؟ یا بعدها 2.2 یه 3 هم میشه روش ریخت؟
    با توجه به CPU و RAM این گوشی تا چه حد قابل ارتقا هستش؟ چون اینطور که شنیدم گوشی های اندروید قراره طوری باشن که بتونن تا حد قابل قبولی ارتقا پیدا کنن.. در واقع خود آندو هم طراحیش به این صورته که رو سخت افزارای قدیمی تر هم جواب بده.
    همچنین نگرانی بیشترم از اینه که خبر آپ به 2.1 از جنس آپ HD2 به وینمو7 باشه!!!
    از مدیریت محترم هم تقاضا میکنم برای پاک کردن این پست یکی دو روز دست نگهدارن، ملت جواب ما رو بدن، بعد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

والا اخه من تو تهران نیستم

من قبلآ زیاد از گوشی شاپ و دیجی کالا خرید کردم

یه iphone 3gs یه ipod touch 2g یه نوکیا n78 یه سونی اریکسون x1 یه نوکیا 6303 و الانم اگه خدا بخواد یه سونی اریکسون x10

ولی این یه خورده فرق داره و میخوام بدونم هاف پکه یا فول پک

اخه مشکل اینجاست یه مشت .... اونجا به عنوان منشی هستن زنگ میزنم میگم فوله یا هاف میگه هر چی تو سایت نوشته

تو سایتم چیزی ننوشته
    میگم ننوشته میگه نه هر چیزی که باید با گوشی باشه ما توش میزاریم
    حالا واقعآ نمیدونم چی به چیه؟؟
    سلام منم چندبار خرید کردم ولی اینو بگم که دیجی کالا بیخودی گرون تر از گوشی شاپ میفروشه اونم درست و حستابی جواب آدمو نمی دن ولی گوشی شاپ بهتره. با مدیریت گوشی شاپ صحبت کن آقای فروغی جوابتو کامل میده. بپرس جوابتو گرفتی واسه منم جوابشو بفرس که فول پک دارن یا نه

15. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

سلام به کلیه دست اندر کاران..
    من بین این گوشی و HTC Desire موندم!! اما هرچی صبر کردم Desire نیومد تو ایران
    از اونجایی که بنچ مارکهای هر دو به هم نزدیکه، تصمیم گرفتم X10 رو بگیرم.
    کمبودهای X10 نسبت به Desire : مولتی تاچ و AMOLED و پایین بودم رم و رام. کیفیت فیلم DESIRE هم به نظر من بهتر بود اما توی عکس مثل برادرهای دیگش حرفی برای گفتن نداشت.
    واسه اینکه عدالت برقرار بشه برتریهای X10 بر Desire: قطعا زیبایی، صفحه نمایش بزرگتر (همینجا از همه عزیزان درخواست میکنم که نگن ال سی دی چون اسکرین X10 ال سی دی نیست!!) انتر فیس بسیار زیبا تر و کیفیت عکس بسیار بهتر. همچنین 1گیگ حافظه.
    اونطور که از ویکی پدیا دستگیرم شد AMOLED و TFT تفاوت زیادی در کیفیت تصویر ندارن. توی TFTها هم از OLED استفاده میشه،(یعنی میشه که استفاده بشه) فرقشون فقط توی سیستم آدرس دهی پیکسل ها هستش که در AMOLED فقط زمان پاسخ دهی رو کوتاه میکنه. همچنین AMOLED به Backlight احتیاج نداره چون خود OLEDها نور دارن دیگه...و فقط از نسبت کنتراست بالاتری از TFT هایی که OLED ندارن برخوردارن. اگه توی TFT از همین پیکسلهای مرسوم معمولی استفاده بشه اون وقت به backlight نیاز هست که برای تامینش از LED استفاده میشه.
    حالا اسکرین X10 هم از کنتراست راضی کننده ای برخورداره پس این گزینه تا حدودی حلله...توی مقایسه با AMOLEDها هم دیدیم. (باز هم میگم عمرا به پای اسکرین Desire برسه. در مورد اسکرین دیزایر اینجا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    )
    میتونید بخونید.
    میمونه مالتی تاچ رم و رام.
    لطفا در مورد آپدیت این گوشی یه کم توضیح بدید. به هر حال وقتی یه های اند مخریم نمیشه بگیم فلان چیز رو نداره، مهم نیست.. اون یکی چیز هم نداره؟؟ اصلا مهم نیست....تنت سلامت باشه خودت چطوری
    اینکه این گوشی قراره فقط به Android 2.1 آپ بشه؟ یا بعدها 2.2 یه 3 هم میشه روش ریخت؟
    با توجه به CPU و RAM این گوشی تا چه حد قابل ارتقا هستش؟ چون اینطور که شنیدم گوشی های اندروید قراره طوری باشن که بتونن تا حد قابل قبولی ارتقا پیدا کنن.. در واقع خود آندو هم طراحیش به این صورته که رو سخت افزارای قدیمی تر هم جواب بده.
    همچنین نگرانی بیشترم از اینه که خبر آپ به 2.1 از جنس آپ HD2 به وینمو7 باشه!!!
    از مدیریت محترم هم تقاضا میکنم برای پاک کردن این پست یکی دو روز دست نگهدارن، ملت جواب ما رو بدن، بعد
    دوست من ...نميدونم كدوم بهتره ... اما ....
    من باشم x10 ميگيرم ....
    در مورد اپديت هم هيچي معلوم نيست ...خيالت راحت...امروز ميگن مياد فردا ميگن نه ...
    ولي چيزي كم نداره ...
    مولتي تاچ اگه باشه خوبه ...ولي دوستاني كه الان اينو دارن و قبلا هم چيزايي كه مولتي تاچ داشته رو داشتن زياد مشكلي ندارن...
    در مورد رم و رام هم ...هر چي صبر كنيد يه گوشي ديگه مياد كه رم و رام بالاتري داره و هي ميخوايد صبر كنيد و يه وقت ميبينيد 20 سال گذشته و هيچي ...
    فقط ميمونه يه چيز...اونم اينكه تا حالا با اندرويد كار كردين ؟؟؟؟ چون با ويندوز موبايل و ... خيلي فرق داره ...

17. 2 کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •