تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 71 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 709

نام تاپيک: همه چیز درباره HTPC

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام
    از این دو سیستمی که معرفی کردین اون دومی یعنی Eee Box EB1501P یه مدت هم اینجا پیدا میشد. من هم قبول دارم این سیستم های آماده خیلی خوبن و از نظر ظاهری هم واقعا عالین. اما خب اینا تو بازار خیلی کم بودن و نسبت به قدرت سخت افزاریشون قیمتشون یه کم بالا بود. همین مدل اگه اشتباه نکنم حدود 550 بودش شایدم بیشتر.

مسئله اینه که با همین پول یا حتی کمتر (اگه شرایطش باشه!) میشه خود آدم سیستم خیلی بهتر و قوی تری جور کنه. البته این نظر منه ممکنه دیگران این مدل ها رو ترجیح بدن.

اما با این وجود به نظرم مدل اولی واقعا عالیه و خیلی از دومی بهتره به خاطر پردازنده اش. من خودم نمیدونستم Asus همچین مدلی هم زده با این پردازنده های جدید AMD. تو بازار تهران ندیدمش ولی حتما پیگیرش میشم. اگه قیمتش هم مناسب باشه دیگه واقعا عالیه.
    550 اگه بوده ک خیلی خوبه !!! این مدل دوم همونطور ک گفتم سی پی یو و گرافیک ضعیفی داره اما ب خاطر داشتن دی وی دی رایتر قیمتش بالاست.
    در ضمن مدل اول همونطور ک گفتم قیمت باید حول و حوش 450-480 باشه ک ب نظر من قیمت خیلی خوبیه نسبت ب امکاناتی ک بهتون میده.
    حرف شما درسته ک با 550 میشه سیستم خیلی خوبی بست اما ب چه قیمتی ؟!!! باید کیس ب اون بزرگی را بذاری زیر ال سی دی ؟ ک خودش نمای خیلی خیلی زشتی را درست میکنه ک من اصلا حال نمیکنم بعدشم سیستمی ک میخوای ببندی حدقل 300 وات برق در ساعت مصرف میکنه ک کیس های کوچیک بالا در حالت Running فقط 23 وات مصرف میکنن !!!!
    حالا مزایای کدوم بیشتره ؟
    ب نظر من اگه بشه اون مدل اول را پیدا کرد واقعا عالیه. همونطور ک گفتم تو ایران زیاد از این مدل ها استقبال نشده و کسی زیر بار وارداتشون نمیره در صورتی ک اگه کسی بتونه این مدل هارو به مردم معرفی کنه و مزایاشون را بگه واقعا فروش خوبی خواهند داشت حداقل ب عنوان HTPC .
    من اینجا ب چند نفر مغازه دار سپردم اما هیچکدوم نتونستن تو تهران جایی گیر بیارن . حالا شما هم زحمتش را بکش خدا را چه دیدی شاید پیدا شد ک مطمئنم حتما میشه ...

پروفشنال stb2xxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من یه سرچ کردم دیدم سایت Hdmedia این دستگاه رو برای فروش داره البته با قیمت 750 تومن بدون هارد داخلی.به نظرم قیمتش خیلی بالاست.اصلا نمی صرفه کسی بخواد با این قیمت خریداری کنه.

البته همراه دستگاه 16 گیگ SSD هم هست و این قیمت سفارش این دستگاه هست

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان سلام و خسته نباشید .

من نمیدونم این کارها برای چیه ک شما میخواین خودتون سیستم جمع کنید و من همین چند روز پیش وقتی دیدم هر Hd media player را ک بخوام بگیرم عیب هایی هم داره و باید ب خاطرش 250-300 تومن پیاده شم ب این فکر افتادم ک از کیس های اماده مینی ایسوس بخرم اما جایی گیرم نیومد خیلی وقت پیش توی شهرمون ( کرمان ) از این مدل ها دیدم اما جدیدا نه .
    اشتباه شما درست از هم اینجا شروع میشه اگر شما برای یک مدیا پلیر 300 تومن پیاده شی بهتر از این که بری 500 تومن بدی یک HTPC بگیری چون محوریت کار یک مدیا پلیر مدیاست و کلیه امکانات بر مبنای پخش به کار گیری و تنظیم میشه

4. 2 کاربر از stb2xxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

اشتباه شما درست از هم اینجا شروع میشه اگر شما برای یک مدیا پلیر 300 تومن پیاده شی بهتر از این که بری 500 تومن بدی یک HTPC بگیری چون محوریت کار یک مدیا پلیر مدیاست و کلیه امکانات بر مبنای پخش به کار گیری و تنظیم میشه
    عزیز من ، من ک بدم نمیاد پول کمتر بدم اما 300 تومن بدم ب خاطر چی ؟ وقتی نتونه فرمت های با بیت ریت بالا را پخش کنه ؟ یا نتونه زیرنویس srt فارسی را نشون بده ؟
    یا امکاناتی ک اون داره اصلا قابل مقایسه نیست با مدیا پلیر.
    حالا باید ببینیم این مدلی ک شما وارد کردی چجوریه ؟ (Xtreamer Sidewinder 2 ) اگه قیمتش خوب باشه و مشکلی نداشته باشه ب نظرم گزینه خوبیه

6. این کاربر از You Were Mine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

عزیز من ، من ک بدم نمیاد پول کمتر بدم اما 300 تومن بدم ب خاطر چی ؟ وقتی نتونه فرمت های با بیت ریت بالا را پخش کنه ؟ یا نتونه زیرنویس srt فارسی را نشون بده ؟
    یا امکاناتی ک اون داره اصلا قابل مقایسه نیست با مدیا پلیر.
    حالا باید ببینیم این مدلی ک شما وارد کردی چجوریه ؟ (Xtreamer Sidewinder 2 ) اگه قیمتش خوب باشه و مشکلی نداشته باشه ب نظرم گزینه خوبیه
    خوب فرض رو بر این میگیرم که شما یک htpc با آخرین فناوری خریدید حالا یک ایمیج بلوری دارید و زیر نویس srt یا sub فارسی چه جوری می خواید این بلوری رو با زیر نویس فارسی تماشا کنید ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

خوب فرض رو بر این میگیرم که شما یک htpc با آخرین فناوری خریدید حالا یک ایمیج بلوری دارید و زیر نویس srt یا sub فارسی چه جوری می خواید این بلوری رو با زیر نویس فارسی تماشا کنید ؟
    اولا ک حالا حالا ها بلوری یا ایمیجش بین مردم عمومی نشده کسی هم زیاد دنبالش نمیره بعدشم خدا پدر نرم افزار ها را بیامرزه ک اینقدر زیاده ، ک بالاخره از یکیش استفاده میشه ، این ک خیلی مشخصه . از شما بعید بود این حرف را زدن
    راستی این حول و حوش قیمت را اگه بگی ممنون میشم . قبلا گفته بودی بین 170-190 ، همینقدر میخواین بفروشین یا بیشترش میکنین ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

اولا ک حالا حالا ها بلوری یا ایمیجش بین مردم عمومی نشده کسی هم زیاد دنبالش نمیره بعدشم خدا پدر نرم افزار ها را بیامرزه ک اینقدر زیاده ، ک بالاخره از یکیش استفاده میشه ، این ک خیلی مشخصه . از شما بعید بود این حرف را زدن
    نکته دقیقا هیمن جاست در حال حاضر نرم افزاری وجود نداره که ایمیج بلوری رو با زیرنویس خارجی پخش کنه

10. این کاربر از stb2xxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

نکته دقیقا هیمن جاست در حال حاضر نرم افزاری وجود نداره که ایمیج بلوری رو با زیرنویس خارجی پخش کنه
    نرم افزاری نیست ک ایمیج بلوری را بخونه !!! اما نرم افزاری هست ک بتونه بلوری را بخونه درسته ؟ پس با درایو های مجازی ساز ایمیج را میخونیم بعد با نرم افزار اجراش میکنیم.

قیمت را نگفتی داداش ؟

12. این کاربر از You Were Mine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نرم افزاری نیست ک ایمیج بلوری را بخونه !!! اما نرم افزاری هست ک بتونه بلوری را بخونه درسته ؟ پس با درایو های مجازی ساز ایمیج را میخونیم بعد با نرم افزار اجراش میکنیم.
    آفرین ولی زیرنویس رو نمی توانی پخش کنی

قیمت را نگفتی داداش ؟
    لطفا چند روزی صبر کنید و در تاپیک مربوطه مطرح کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

البته قصد من اينه كه بگم براي پخش مديا htpc خيلي انتخاب پر زحمت و گرون و ناقصي هستش ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •