خوب خوب خوب!رو هم که نیست ماشالله و یه چیزی توی مایه های سنگ آذرین دماونده!
.gif)
و با توجه به اینکه شما دوست عزیز اصلا زمانی که من طرفدار بارسا شدم داشتی لواشک می خوردی و پرسپولیس برات محل دفن کوروش بود نه تیم پس نیازی نمی بینم تا در مورد حرف اولت توضیحی بدم!(فکر کنم 63-4 تا بازی مهم بارسا رو توی هاردم داشته باشم از زمان رونالدینیو تا الان و از جمله اون 6-2 تمیز...در ضمن یادت باشه اون مادریدی که در اون سال از نظر شما ضعیف ترین بود بالاخره از خرس که قوی تر بود...ما خرس رو 3-0 بردیم ولی شما 6 تا!!!6 تا!!!ببین دقت کن که 6 تا گل اگر گل کوچیکم بازی کنی و بازیکنای حریف حسن و حسینم باشن 6 تا گل نمیخورن!این از جواب شما بلاستر عزیز تا دیگه حدود خودتو بشناسی و الکی بی احترامی نکنی.حالا بزار بقیه بخندن ...همه میدونن که دیگه آتیشی ترین طرفدارا بارسایین و افتخارات بارسا رو هم
که از باشگاه شما دیرتر تاسیس شده رو نادیده نگیرین...باشه تا بقیه از حرصشون بخندن...
.gif)
---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------
جالبه!برو فیفا توی آرشیو و رنک های سالانه نگاه کن و متوجه میشی که معمولا بارسا اون بالا و من یو اون زیر تشریف داشتن...بعدشم اون باخت سنگین 2-0 توی فینال فکر نکنم که سنگین نباشه!مخصوصا که همین کریس رونالدو اونجا از حرصشون همش خطا میکردن و همه منچستری ها دیدن دیگه زورشون نمیرسه شروع به بازی خشن کردن و غیره غیره!بازی و گل ها در هاردم موجوده...اینم سند تا بعدا نگین خطای دیدت الکی بوده و الکی میگی و از اینا!