تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش بینی قهرمان

راي دهنده
253. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال Arsenal

30 11.86%
  • بارسلونا Barcelona

100 39.53%
  • اینتر Internazionale

41 16.21%
  • زسکا مسکو CSKA Moscow

0 0%
  • بایرن مونیخ Bayern Munich

24 9.49%
  • منچستر یونایتد Manchester United

55 21.74%
  • لیون Lyon

1 0.40%
  • بوردو Bordeaux

2 0.79%
صفحه 37 از 49 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 486

نام تاپيک: کدام تیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا 2010 خواهد شد؟ (نسخه دوم)

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مصاف اینتر و بارسا خیلی جذابه. یه تیم بازیکنانش خیلی فوق العادن و یه تیم مربی فوق العاده مثل مورینیو داره که الان جزو 3 مربی برتر دنیا هستش
    علیرغم اینکه از مورینیو حتی بیشتر از بارسا متنفرم ولی من فکر میکنم که مورینیو مربی خوبی هستش ولی نه به خوبی گاس هیدینک که بتونه بارسا رو به بند بکشه ، در ضمن شما رو ارجاع میدم به یه نقل قول از علی کریمی زمانی که چند سال پیش توی پرسپولیس بازی میکرد و پروین سرمربی بود : ((( درون زمین ما بازیکنان هستیم که بازی میکنیم و پروین و ابراهیمی هیچ کاره اند )))

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض سلام

خسته..؟ ما..؟

نه بابا ؛ راحت قهرمان می شیم..!

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

خوب خوب خوب!رو هم که نیست ماشالله و یه چیزی توی مایه های سنگ آذرین دماونده!
    و با توجه به اینکه شما دوست عزیز اصلا زمانی که من طرفدار بارسا شدم داشتی لواشک می خوردی و پرسپولیس برات محل دفن کوروش بود نه تیم پس نیازی نمی بینم تا در مورد حرف اولت توضیحی بدم!(فکر کنم 63-4 تا بازی مهم بارسا رو توی هاردم داشته باشم از زمان رونالدینیو تا الان و از جمله اون 6-2 تمیز...در ضمن یادت باشه اون مادریدی که در اون سال از نظر شما ضعیف ترین بود بالاخره از خرس که قوی تر بود...ما خرس رو 3-0 بردیم ولی شما 6 تا!!!6 تا!!!ببین دقت کن که 6 تا گل اگر گل کوچیکم بازی کنی و بازیکنای حریف حسن و حسینم باشن 6 تا گل نمیخورن!این از جواب شما بلاستر عزیز تا دیگه حدود خودتو بشناسی و الکی بی احترامی نکنی.حالا بزار بقیه بخندن ...همه میدونن که دیگه آتیشی ترین طرفدارا بارسایین و افتخارات بارسا رو هم که از باشگاه شما دیرتر تاسیس شده رو نادیده نگیرین...باشه تا بقیه از حرصشون بخندن...

---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------

جالبه!برو فیفا توی آرشیو و رنک های سالانه نگاه کن و متوجه میشی که معمولا بارسا اون بالا و من یو اون زیر تشریف داشتن...بعدشم اون باخت سنگین 2-0 توی فینال فکر نکنم که سنگین نباشه!مخصوصا که همین کریس رونالدو اونجا از حرصشون همش خطا میکردن و همه منچستری ها دیدن دیگه زورشون نمیرسه شروع به بازی خشن کردن و غیره غیره!بازی و گل ها در هاردم موجوده...اینم سند تا بعدا نگین خطای دیدت الکی بوده و الکی میگی و از اینا!
    من واقعا قصد ادامه بحث رو ندارم و به اینکه من لواشک میخوردم و شما چیز دیگه کاری ندارم ! ولی..
    عزیزم شما که ادعا میکنی و با هاردت و کل بازیای بارسای توش کلاس میزاری هنووز نمیدونی رئال 3 سال دیرتر تاسیس شده ؟
    این است یه کاتالون متعصب ؟ و اتیشی ؟

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض

جالبه!برو فیفا توی آرشیو و رنک های سالانه نگاه کن و متوجه میشی که معمولا بارسا اون بالا و من یو اون زیر تشریف داشتن...بعدشم اون باخت سنگین 2-0 توی فینال فکر نکنم که سنگین نباشه!مخصوصا که همین کریس رونالدو اونجا از حرصشون همش خطا میکردن و همه منچستری ها دیدن دیگه زورشون نمیرسه شروع به بازی خشن کردن و غیره غیره!بازی و گل ها در هاردم موجوده...اینم سند تا بعدا نگین خطای دیدت الکی بوده و الکی میگی و از اینا!
    لینک این جایی رو که ازش دیدی بذار....آرشیو فیفا رو میگم..
    منچستر از سال 2006 که سرحالتر از همیشه شد....80% یا 90 % اوقات توی 3 تای اول یا 2 تای اول بوده...ولی بارسا تو این 3،4 سال چجوری بوده؟همش ثبات داشته؟؟نه جانم...همه میدونن که همه تیما به ثبات من یو حسودیشون میشه...تو 10 سال گذشته هم میخوای حساب کنی من یو خیلی بیشتر از همه تیما رو اوج بوده..بعدشم میلان...اصلا تو 20 سا اخیر نگاه کن..بازم کم میاری..شما تو همین لیگ ضایع و درپیت اسپانیا دارین یکی در میون و به زور قعرماان میشین..رئال که حدود 7،8 سالی هست دیگه زهری نداره بدبختتون کرده...ولی افتخار ما همینه که تو کمتر از 20 سال،11 بار جام بهترین لیگ دنیا رو بردیم بالای سرمون...3تای پشت سرشم همین اخیر بوده..راه دوری قرار نیست بری..واسه همه هم مشخصه که عیار تیم ها توی مسابقاتی که به صورت لیگه مشخص میشه و قهرمانش واقعا قهرمانه و میشه روی اعتبارش حساب کرد و همیشه اعتبار مسابقات لیگ بیشتر از حذفی بوده..من یو هم همیشه فکر اولشو قهرمانی تو لیگ انگلیس گذاشته..چون میدونه با ارزش تره...اگه تی سایتشم بری و نظر سنجی رو ببینی بیشتر هوادارا ترجیح دادن من یو قهرمان لیگشون بشه تا اروپا...
    سندتم هر وقت نشون دادی حله...وگرنه با اون حرفت حنات پیش من یکی دیگه رنگی نداره..چون نشون دادی که نه از سر منطق..بلکه مغرضانه حرف میزنی و فقط اومدی مخالفت کنی...
    عزیزم شما که ادعا میکنی و با هاردت و کل بازیای بارسای توش کلاس میزاری هنووز نمیدونی رئال 3 سال دیرتر تاسیس شده ؟
    این است یه کاتالون متعصب ؟ و اتیشی ؟

همشون همینن....فقط و فقط ادعا....

قبول کن که این بازیکن ها هستن که کار رو به سرانجام میرسونن و با بازی خوبشون جلوی حریف برنده ی بازی میشن نه مربی تیم.
    هر چند که نقش مربی نمی تونه این وسط کمرنگ باشه اما چربشش نقش بازیکنا نسبت به مربی بیشتره
    تو تیمی مثل بارسا میتونی اینو بگی و معلومه که نقش مربی کمرنگه..ولی تو اینتر نمیشه از خوزه مورینیو گذشت..هرچند ازش بدم میاد به خاطر شخصیتش..ولی وجودش واسه یه تیم غیر قابل انکار و چشم پوشیه...
    همه میدونن که دیگه آتیشی ترین طرفدارا بارسایین و افتخارات بارسا رو هم که از باشگاه شما دیرتر تاسیس شده رو نادیده نگیرین...باشه تا بقیه از حرصشون بخندن...
    جالبه....جلو تیمی مثل رئال از افتخارات حرف میزنی....میتونی بگی الان تیمتون بهتر از رئال نتیجه میگیره یا تو این چند سال اخیر بهتر بوده...ولی وقتی بحث تاریخچه میاد وسط بهتره بارسلونایی ها به احترام رئال فعلا سکوت کننچون حالا حالا ها بهشون نمیرسین..تازه به همونطور که خودت استدلالم کردیس 3 سالم دیرتر از شما تاسیس شده...البته با اطلاعات دوستم BLASTER
    Last edited by majid_potter7; 07-04-2010 at 15:54.

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

قبول کن که این بازیکن ها هستن که کار رو به سرانجام میرسونن و با بازی خوبشون جلوی حریف برنده ی بازی میشن نه مربی تیم.
    هر چند که نقش مربی نمی تونه این وسط کمرنگ باشه اما چربشش نقش بازیکنا نسبت به مربی بیشتره

ولی اینتر بازیکن ضعیف نداره همشون فیکس تیم ملی هاشونن اکثرا برزیل و ارژانتین فکر کن منتخب برزیل و ارزانتین شده اینتر
    به امید شکست بارسا و در مرحله بعد قهرمانی اینتر
    Last edited by sAeEd_kHaAn; 07-04-2010 at 18:03.

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

یک نکته جالب
    قرار گرفتن مسی در برابر هم وطناش توی تیم انتیر هست
    میلیتو-زانتی-کامبیاسو
    و از اونور هم
    که اتوئو و زلاتان .....

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------

میدونم میدونم که اگه رافائل اخراج نشده بود ............
    عجب جهنمی بود این اولترافورد
    حیف که فردا صبح زود امتحان دارم

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

vroom جان تبریک میگم من که تو این جهنم سوختم تو چی؟

---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------

این آقای جهنم الترافورد کجاست؟؟؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

vroom جان تبریک میگم من که تو این جهنم سوختم تو چی؟

این آقای جهنم الترافورد کجاست؟؟؟
    منم به شما تبریک میگم
    ظاهرا دوستان منچستری امشب خوابشون میاد
    تو جهنم هم یادشون رفته بوده که هیزم بریزن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هه هه هه هه...
    منچستر هم حذف شد....!!!
    اقا امسالم بارسا قهرمانه این جای بحث نداره که...!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •