کرک هم همینو دانلود کرده بودم و ریختم ریستارت کردم و بازم همینطور بود![]()
کرک هم همینو دانلود کرده بودم و ریختم ریستارت کردم و بازم همینطور بود![]()
نه اينم كار نكرد و باز ارور قبلي رو داد.![]()
والا تا جایی که میدونم این سری مدال با نام Medal Of Honor:Anaconda بوده...(بازم دقیق مطمئن نیستم)air borne,rising sun,..... این چررا اینجوری نیست
1-این بازی برا من وقتی اجرا میشه تمامه صفحه دکستاپ رو نمیپوشونه.چیکار کنم که کاملا فول اسکرین بشه...تو آپشن گزینه ای هم پیدا نکردمدوستان عزیز...من موقع احرا بازی medal of honor که رزلیشن بازی دستکاری میکنم بازی میاد تو یه پنجره کوچیکی تو دسکتاپ قرار میگیره و از حال و هوای بازی بیرون میاد.
شما گزینه windowed رو از داخل منوی video باید off کنید تا درست شه
Last edited by B.3.S.T; 22-10-2010 at 00:37.
سلام
شما دکمه alt+enter رو داخل بازی یزن دوباره فول اسکیرین میشه نوار ابی میره![]()
این کد فقط رو 7 نبازه حتما برای شما دلیل دیگه ای داره
بعضیا میگن اگه paul.dll رو پاک کنی ارور نمیده.حالا راست و دروغش پای خودشون
يه نفرم به ما كمك كنه. اين همه ادم متخصص اينجاست يكي نميتونه مشكل منو حل كنه؟؟؟؟![]()
میدونم منم تو هلپش همینو خوندم نوشته بود اون شیوه فقط رو 7 کار میکنه...
درضمن اونم فایل هم پاک کردم و تست کرده بودم که بازم کار نکرده بود دیگه نمیدونم مشکل از کجایه
کسی میدونه راهه حلی لطفا کمک کنه
سلام دوستان...
من این مدال جدید گرفتم نصب کردم کرک هم کردم حالا وقتی میخوام بازی اجرا کنم این ارور میده:
اگر کسی میدونه کمکم کنه تا من بازی اجرا کنم
درضمن کرک جدید هم از گیم فیکس دانلود کردم ولی بازم همینطوری بود..![]()
Last edited by rezadevilmaycry; 22-10-2010 at 11:05.
تو اون مرحله که باید با هلیکوپتر بعضی جاها را بمباران کنیم ، یه جا با آرپی چی به هلیکوپتر ما شلیک میکنن ( اونجا که خط سلامت هلیکوپتر از 100 به 63 میرسه ) که بعد ما باید اونجا رو بمباران کنیم . ولی من چند بار که تیراندازی میکنم میگه mission failed .
چی کار کنم ؟
آقا این نسخه ی پی سی چه باگایی داره
اون قسمت که باید با دوربین دشمنایی که میان رو با تیر و موشک و این چیزا بترکونیم، برای من سمت راست که کلا کار نمی کرد! آخر شانسی Q رو نگه داشتم دیدم اینطوری میشه سمت راست هم شلیک کرد !
حالا اون مرحله که باید خمپاره انداز ها رو بترکونیم میگه hellfire شلیک کن و وقتی کلیک راست می کنم میگه نداری hellfire ! عجب مسخره بازی شده
4 رو بايد نگه داري تا Hellfire شليك كنه.
---------- Post added at 12:54 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
البته اگه درست يادم باشه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)