بالاخره امروز بعد از مدتی وقت و حوصله پیدا کردم و بازی رو با پایان رسوندم، برای من این بازی یکی از زیباترین عناوین سال 2011 بود که واقعا از همه چیزش لذت بردم. یه بازی بی نقص و بی نظیر که تو این دوره خیلی کم شده!
داستان فوق العاده زیبایی که لذت بازی رو چندین و چند برابر میکنه جوری که آدم تا آخر بازی میخکوب میمونه، در حین بازی هم با چندین اتفاق جالب مواجه میشیم که هر کدوم به نوبه خودش جذابیت بازی رو دو چندان میکنه. ساید کوئیست ها هم واقعا عالی بودن و از کیفیت بالایی برخوردار بودن، ایمیل ها، بوک ها هم بعضاً دارای نکات جالب و شندینی بودند که آدم رو برای بهتر دونستن داستان کمک می کرد، انتهای بازی هم با یک کات سنس فوق العاده و حرف های شنیدنی آدام به همراه تصاویر دیدنی به پایان میرسه که برام یکی از زیباترین لحظه ها در حین انجام این بازی بود.
امتیاز من 10/10
گیم پلی هم فوق العاده زیبا و دیدنی ساخته شده، تقریبا تو تمام مراحل شما 3 روش برای از بین بردن دشمناتون دارید، که از نظر من لذت بخش ترینش مخفی کاری هست که به طور وحشتناکی قشنگ ساخته شده، من تا آخر بازی سعی کردم عنوان خطیر Ghost رو کسب کنم که یه کیف خاصی بعد از اتمام هر مرحه به آدم میده! روش های دیگه هم از جمله رامبو بازی و اسنایپر هم جالبه که به شخصه از اسنایپ هم برای کشتن افراد استفاده می کردم.سیستم آپگرید با استفاده از Praxis هم عالی بود، آپگرید ها کاملا به نیاز بودن و تو پیشروی مراحل خیلی کمک می کردن! هوش مصنوعی هم فکر می کنم مشکل خاصی نداشت ولی من یه جا یه سوتی ازش دیدم! سیستم -- هم در نوع خودش دیدنی بود!امتیاز من 9.5/10
گرافیک خوب بازی که به هیچ عنوان از نظر خودم کم و کسری نداشت و واقعا برای چنین سبکی مناسب و ایده آل هست، این رو هم باید در نظر داشت که این بازی بیشتر بر مبنای داستان و گیم پلی ساخته شده و عنوانی RPG هست که نیاز به گرافیک آن چنانی نداره. ولی باز هم با این شرایط خیلی خوب کار شده، انیمشن ها واقعا زیبا ساخته شدن، اگه به انیمشن دشمن ها توجه کرده باشید کاملا مشخص هست که چه قدر روش کار شده! انیمشن صورت هم فوق العاده بود، چندین جا حالات صورت ها منو یاد بازی ال ای نو آر انداخت، در صورتی که تکنولوژی به کار برده شده تو دو تا بازی کاملا متفاوته! به جز صورت چندتا شخصیت بقیه واقعا زیبا درست شده بودن.
امتیاز من 9/10
قسمت صداگذاری بازی هم از جمله موسیقی، یکی از فوق العاده ترین و بی نظرین ترین قسمت ها نه تنها در این بازی بلکه در بین تمام بازی ها بود، واقعا جای نقدی این قسمت نداشته، فقط میشه گفت فوق العاده بود. از موسیقی شنیدنی و شاهکار بازی بگذریم صداگذاری محیط، اسلحه ها و ... هم عالی بودن. صدای شخصیت ها هم خوب انتخاب شده بود مخصوصاً شخصیت اول که واقعا صدای خوبی داشت.امتیاز من 9.5/10
در آخر هم باید با جمله ای که شروع کردم به پایان برسونم، Deus Ex:HR واقعا عنوانی زیبا با داستان و گیم پلی عالی و سرشار از مفاهیم سیاسی و فلسفی بود تا به این لحظه یکی از زیباترین تجربه هارو در سال 2011 برام رغم زد و خیلی ازش راضیم، امیدوارم شما هم به اندازه من از این بازی لذت برده باشید.
امتیاز نهایی من 9.5/10
...
--------------------------------
ساند ترک های بازی رو می تونید از لینک زیر دانلود کنید.
Deus Ex: Human Revolution Soundtrack (Augmented Edition by Michael McCann)
l

Genre: Score
Date: 2011
Country: USA
Audio codec: MP3
Quality: 320 kbps
Playtime: 29:06
01. Icarus - Main Theme (3:44)
02. Opening Credits (2:14)
03. Main Menu (1:50)
04. Barret Boss Fight (2:48)
05. Detroit City Ambient Part 1 (2:02)