تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 89 اولاول ... 273334353637383940414787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 890

نام تاپيک: همه چيز درباره سري f ( نهايت تكنولوژي ) سوني وايو

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوست عزیز این سری اصلا واسه بازی نیست؛ entertainment هستش نه game‏!‏! ولی خوب چون بازی هم جدا از تفریح نیست؛ توی بازی ها هم عملکرد خوبی داره... با سی پی یو قوی که داره و رم بالا و گرافیک قابل قبول 330 من به تمامی دوستان قول میدم تمام بازی های جدید امسال و قبلا رو روی تنظیمات high اجرا کنه... ولی اگه واسه بازی محظ میخوان سراغ این سری نیان! ... خود شما یه لپ تاپ درست و حسابی با این کانفیگ سونی با گرافیک 5870 بگو که زیر 2 ملیون باشه!؟! اگه میخوای بازی کنی سری گیم ایسوس در رده اول و بعد ام اس آی لپ تاپ های خوبی دارن؛ مثل g73jh؛ ‏g53jx؛از ایسوس یا gx640h از ام اس آی با قیمت 1850 که میارزه... هر کسی اولویت هایی داره؛ اگه اولویت شما گرافیکه توی این حدودای قیمت از مارک سونی بهتر از گرافیک 5650 فکر نکنم پیدا کنی
    بله دوست من . اطلاع دارم خودم از این چیزایی که گفتید .
    من یک ماهیه دنبال خرید Asus G73 هستم اما تا حالا جایی پیداش نکردم متاسفانه .
    کدوم مدل از سونی کارت گرافیک 5650 داره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_vbasic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Iran-Ahar

پيش فرض

نه؛ فول اچ دی نیست... توی سری اف 12 فول اچ دی از 1,700 به بالا شروع میشه (البته با گرافیک 330 که ارزش خریدن هم داشته باشه ) و مناسب ترین گزینه F127fx هست زیر 2 ملیون یا 1,900 که واقعا عالیه... فول اچ دی رو واسه چکار میخوای!؟ فقط واسه فیلم دیدن تأثیر داره و اصل قضیه واسه افزایش محیط صفحه واسه کار های شلوغ پلوغ مثل کارای گرافیکی هست؛ 1600*900 هم عالیه ها... اونجور F123fx؛ F12cfx؛ و F12hfx و... مدل زیاده؛ همه عالی ان
    ممنون از شما
    من چون زیاد فیلم میبینم واسه همین میخوام فول اچ دی باشه
    پس با این اوضاع یا باید F115FM/B رو پیدا کنم و با هارد 5400 دور و گرم شدن زیاد سر کنم
    یا هم که باید قید فول اچ دی رو بزنم

داره خودمونی میشه mk_4th's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کرمان - تهران

پيش فرض

سری eb از سونی گرافیک 5650 دارن؛ احتمالا خودتم میدونی... ولی به نظر من از سری اف عملکرد بهتر و قابل توجهی توی بازی نداره؛ توی تاپیک تست بازی ها هم بحث کردم.
    نمیدونم دوست عزیز ولی نظر شخصی من اینه که اگه تا 1,500 و 600 میخوای خرج کنی و از سری اف خوشت اومده f123fx واقعا عالیه فرقش با 115 فقط وفقط توی فول اچ دیه و سی پی یوش هم قوی تره و مشکلات سری قبل رو نداره... خلاصه این که کسی رو پیدا نمیکنی که بد حرفیش رو بکنه مانیتور سونی چه فول چه غیر کلا کیفیت بی نظیری داره ... اگرم از فول اچ دی کوتاه نمیای و بیشتر از این نمیخوای خرج کنی از سری اف نمیارزه بخوای فقط واسه همین 115 بگیری...

4. 3 کاربر از mk_4th بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه star_1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من همچنان !!! میخوام لپ تاپ سونی بگیرم F12HFX . دوستان گفتن با گارانتی معتبر بخرم اما قیمت های امرتات خیلی بالاس به نظرتون می ارزه این همه پول بدم؟! ایا گارانتی معتبری هست که قیمتش پایین تر باشه؟

داره خودمونی میشه hekhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    من همچنان !!! میخوام لپ تاپ سونی بگیرم F12HFX . دوستان گفتن با گارانتی معتبر بخرم اما قیمت های امرتات خیلی بالاس به نظرتون می ارزه این همه پول بدم؟! ایا گارانتی معتبری هست که قیمتش پایین تر باشه؟
    بله
    گارانتی ایران رهجو قیمتهای پایین تری داره
    فکر کنم امرتات بالای 100 تومن اختلاف داره
    Last edited by hekhek; 01-09-2010 at 15:47.

7. این کاربر از hekhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه conjed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سری eb از سونی گرافیک 5650 دارن؛ احتمالا خودتم میدونی... ولی به نظر من از سری اف عملکرد بهتر و قابل توجهی توی بازی نداره؛ توی تاپیک تست بازی ها هم بحث کردم.
    نمیدونم دوست عزیز ولی نظر شخصی من اینه که اگه تا 1,500 و 600 میخوای خرج کنی و از سری اف خوشت اومده f123fx واقعا عالیه فرقش با 115 فقط وفقط توی فول اچ دیه و سی پی یوش هم قوی تره و مشکلات سری قبل رو نداره... خلاصه این که کسی رو پیدا نمیکنی که بد حرفیش رو بکنه مانیتور سونی چه فول چه غیر کلا کیفیت بی نظیری داره ... اگرم از فول اچ دی کوتاه نمیای و بیشتر از این نمیخوای خرج کنی از سری اف نمیارزه بخوای فقط واسه همین 115 بگیری...
    mk_4thجون
    آیا واقعا نمیارزه,میشه یکم بیشتر در موردش توضیح بدین؟
    اخه تاپیش از اینم تو همین فروم خیلی از f115تعریف میشد!دیگه خریدش بصرفه نیست؟؟؟
    چون منم فک کنم فقط واسه فول اچ دی بودنش میخام برم سراغش
    Last edited by conjed; 01-09-2010 at 23:54.

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

بچه ها سری f مشکل گرمایی دارن اینو دوستانه از من بشنوین
    من تو دو هفته اخیر حدود 6 بار امرتات بودم ،اکثرا واسه مشکل حرارت میاوردن

10. این کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه conjed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اقا pooria_ir
    مشکلشون چی بود؟زیاذی گرم میکرده یا با در نظر نگرفتن کانفیگش اونا وسواس داشتتن؟؟؟
    بایوسشو آپدیت کرده بودن؟؟؟؟
    f11 فقط بود یا کل سریf)f11&f12)

اگه نباشه جاش خالی می مونه seeb_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بچه ها سری f مشکل گرمایی دارن اینو دوستانه از من بشنوین
    من تو دو هفته اخیر حدود 6 بار امرتات بودم ،اکثرا واسه مشکل حرارت میاوردن
    ای بابا تو رو خدا یکی که خودش این مدلا رو داره بیاد نظر بده اینجا.خداییش من موندم سری F12 بگیرم یا نه,مخم ترکید تو انتخاب مدل ,همینم با بدبختی انتخاب کردم

پروفشنال mamsana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    from here,THE CATALAN

پيش فرض

ای بابا تو رو خدا یکی که خودش این مدلا رو داره بیاد نظر بده اینجا.خداییش من موندم سری F12 بگیرم یا نه,مخم ترکید تو انتخاب مدل ,همینم با بدبختی انتخاب کردم
    دوسته عزیز
    من F115 دارم،از اولی که خریدم،دارم تلاش میکنم که این مشکل هایی که بعضی ها میگن رو توش پیدا کنم،تا حالا موفق نبودم

تنها مشکلش قبل از آپدیت این بود که پردازنده واسه یه بازی منچ هم پدر خودش رو درمیاورد،ولی بعد از آپدیت،مثل اینکه واقعا هوشمند شد

14. این کاربر از mamsana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •