بله دوست من . اطلاع دارم خودم از این چیزایی که گفتید .
من یک ماهیه دنبال خرید Asus G73 هستم اما تا حالا جایی پیداش نکردم متاسفانه .
کدوم مدل از سونی کارت گرافیک 5650 داره ؟
بله دوست من . اطلاع دارم خودم از این چیزایی که گفتید .
من یک ماهیه دنبال خرید Asus G73 هستم اما تا حالا جایی پیداش نکردم متاسفانه .
کدوم مدل از سونی کارت گرافیک 5650 داره ؟
ممنون از شما
من چون زیاد فیلم میبینم واسه همین میخوام فول اچ دی باشه
پس با این اوضاع یا باید F115FM/B رو پیدا کنم و با هارد 5400 دور و گرم شدن زیاد سر کنم
یا هم که باید قید فول اچ دی رو بزنم
سری eb از سونی گرافیک 5650 دارن؛ احتمالا خودتم میدونی... ولی به نظر من از سری اف عملکرد بهتر و قابل توجهی توی بازی نداره؛ توی تاپیک تست بازی ها هم بحث کردم.
نمیدونم دوست عزیز ولی نظر شخصی من اینه که اگه تا 1,500 و 600 میخوای خرج کنی و از سری اف خوشت اومده f123fx واقعا عالیه فرقش با 115 فقط وفقط توی فول اچ دیه و سی پی یوش هم قوی تره و مشکلات سری قبل رو نداره... خلاصه این که کسی رو پیدا نمیکنی که بد حرفیش رو بکنهمانیتور سونی چه فول چه غیر کلا کیفیت بی نظیری داره ... اگرم از فول اچ دی کوتاه نمیای و بیشتر از این نمیخوای خرج کنی از سری اف نمیارزه بخوای فقط واسه همین 115 بگیری...
سلام دوستان
من همچنان !!! میخوام لپ تاپ سونی بگیرم F12HFX . دوستان گفتن با گارانتی معتبر بخرم اما قیمت های امرتات خیلی بالاس به نظرتون می ارزه این همه پول بدم؟! ایا گارانتی معتبری هست که قیمتش پایین تر باشه؟
بله
گارانتی ایران رهجو قیمتهای پایین تری داره
فکر کنم امرتات بالای 100 تومن اختلاف داره
Last edited by hekhek; 01-09-2010 at 15:47.
mk_4thجون
آیا واقعا نمیارزه,میشه یکم بیشتر در موردش توضیح بدین؟
اخه تاپیش از اینم تو همین فروم خیلی از f115تعریف میشد!دیگه خریدش بصرفه نیست؟؟؟
چون منم فک کنم فقط واسه فول اچ دی بودنش میخام برم سراغش
Last edited by conjed; 01-09-2010 at 23:54.
بچه ها سری f مشکل گرمایی دارن اینو دوستانه از من بشنوین
من تو دو هفته اخیر حدود 6 بار امرتات بودم ،اکثرا واسه مشکل حرارت میاوردن
اقا pooria_ir
مشکلشون چی بود؟زیاذی گرم میکرده یا با در نظر نگرفتن کانفیگش اونا وسواس داشتتن؟؟؟
بایوسشو آپدیت کرده بودن؟؟؟؟
f11 فقط بود یا کل سریf)f11&f12)
ای باباتو رو خدا یکی که خودش این مدلا رو داره بیاد نظر بده اینجا.خداییش من موندم سری F12 بگیرم یا نه,مخم ترکید تو انتخاب مدل ,همینم با بدبختی انتخاب کردم
![]()
دوسته عزیز
من F115 دارم،از اولی که خریدم،دارم تلاش میکنم که این مشکل هایی که بعضی ها میگن رو توش پیدا کنم،تا حالا موفق نبودم
تنها مشکلش قبل از آپدیت این بود که پردازنده واسه یه بازی منچ هم پدر خودش رو درمیاورد،ولی بعد از آپدیت،مثل اینکه واقعا هوشمند شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)