سلام
اینم مال منه:
بنظرتون چطوره؟
خیلی ضایع هست نه؟
البته سیستمم قوی هستش و فقط هارد قدیمی و در پیت دارم
سلام
اینم مال منه:
بنظرتون چطوره؟
خیلی ضایع هست نه؟
البته سیستمم قوی هستش و فقط هارد قدیمی و در پیت دارم
هاردت خيلي داغونه اصلا سرعته سيستمت را گرفته سيستمت را كشته حتما عوضش كن به نظر من ديگه براي سيستمت سرعت نگذاشته
البته HD Tune روی هاردهایی که Ext3 و Swap داشته باشن قاتی میکنه ولی باز هم این بنچمارک خیلی ضعیفه.
نه بابا
پس می گم چرا با cpu 3400 , رم ۵۱۲ باس ۷۶۶ و ... اینهمه سرعت سیستمم پایینه
مثل پنتیوم ۳ قدیمیم می مونه
تازه این در بهترین حالت بود
اصلا swap وext3 نداره فعلا
کل هارد رو پاک کردم فقط یه ۱۰ گیگ اول رو ntfs کردم و روش یه ویندوز آزمایشی نصب کردم
بقیه هارد هنوز پارتیشن بندی نشده
ویندوزه هم نو بودش (خدا رحمتش کنه پاکش کردم)
حتی درایورهاش هم نصب نکردم
یه هارد می خوام بخرم
عزيز اينجا جاش نيست
باشه بهت مي گم
Western بگير اگر 16 مگابايت بافر گيرت بياد عالي هست اگر نبود همون 8 مگابايت بافر قيمت هم طرفهاي 50 بايد باشد 320 گيگ حدود 75 هست
ممنون
آره درست می گی
می رم تو تاپیک خودش
آره 16 داره ... من قبلا تو یه تاپیک پرسیده بودم که کم ظرفیت ترین هارد ِ بازار با 16 مگ بافر چیه و چند گیگه ... که کسی جوابم نداده بود !!!!!
16 مگ بافره 160 گیگ وسترن دیجیتال دیروز قیمت گرفتم 51000 (اهواز)
گیگ320 =000 84 تومن
من که می خوام 160 رو بگیرم .. امیدوارم خوب باشه
اينم هارد ماست باباجان چتوره؟؟؟؟
Western Digital MyBook Premium
External
500GB
USB2-Firewire
البته در حالت USB2
بافرشم بايد 16 باشه كه اين برنامه زده 0!!!!!!!!
به سرعتي كه اين برنامه تست كرده كار ندارم هارد خيلي عاليي هست توي مشخصات خودش نوشته قابليت بوتيبل هم داره كه اين برنامه ي منگول نوشته no bootable
توي اين تاپيك روش صحبت كرديم قبلاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Contractor; 12-11-2007 at 17:37.
با توجه به برنامه اي كه مهران جان معرفي كرده هارد رو تستيدم ، دوستان مختصص نظر بدن ببينم چجورياست ...
این بنچمارک خیلی ضعیف هست. Burst Rate خیلی پایینه و CPU Usage بالا... این بنچمارک مشخصه واقعی نیست. بد نیست با ورژن 2.54 هم امتحان کنید.اينم هارد ماست باباجان چتوره؟؟؟؟
Western Digital MyBook Premium
External
500GB
USB2-Firewire
البته در حالت USB2
بافرشم بايد 16 باشه كه اين برنامه زده 0!!!!!!!!
کلا خوب هست. فقط Burst Rate پایین داره. Defrag کردن میتونه کمک کنه. البته CPU Usage هم میتونه پایینتر بیاد. Maximum Transfer Rate که 79 هست خیلی خوبه!با توجه به برنامه اي كه مهران جان معرفي كرده هارد رو تستيدم ، دوستان مختصص نظر بدن ببينم چجورياست ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)