تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 39 اولاول ... 2733343536373839 آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 388

نام تاپيک: SAMURAI WARIORS2/3/ORACHI

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

می بخشید ؛ رانمارو موری استوری چه طور ازاد می شه؟ و کوجیرو ساساکی چه جوری ازاد می شه؟
    در ضمن با این که یاهو فقط ادم های فاسد داره موافقم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

باید بگم دقیقا درست فکر کدی دوست من. تو Orochi خیلی راحت تره فقط مرحله ی کشتن Orochi رو تو هارد بازی میکنی و خلاص البته بدون ترینر خیلی سخته چون حتی سربازا هم با یه ضربه دخل آدمو میارن.
    به نظر من خیلی هم راحته چون من خودم oroochi رو روی chaos با هر شخصیتی که بخای می رم . همه ی اسلحه چهارم ها رو هم باز کردم و هشت تا المنت گذاشتم و هر المنت رو هم تا 10 بردم !!!

داره خودمونی میشه Hanzo_Hattori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام دوست من اولا باید بگم که هرکی یه نظری داره خوب من میگم سخته شما میگی راحته حالا بگذریم. راستی درمورد سوالتون باید بگم رانمارو مورس توی SW2 توی استوری مود نمیاد یعنی میتونی برای پلیر2 انتخابش کنی اما استوری لاین نداره توی فری مود هم هست روش آزاد کردنش روهم گفتم اما میرسیم به کوجیرو باید بگم شما اصلا نمیتونی تو نقش کوجیرو ساساکی بازی کنی چون این شخصیت یک بادیگارده و روش آزاد کردنش هم میگم. قویترین بادیگارد بازی همین کوجیرو هستش و بعد از اون کتسوییه شیباتا.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

آنلاک کردن :Kujiro Sasaki برای این کار باید مرحله ی Employment Opportunityرو در طبقه ی 76f در Survival Mode رو بازی کنید. 1- در طبقه ی اول شما باید در عرض 5 دقیقه 100 تا سرباز رو بکشید. 2- در طبقه ی دوم باید در عرض 5 دقیقه Mitsunari Ishidaو Yukimura Sanadaو Kanetsugu Naoe رو شکست بدین. 3- در طبقه ی سوم شما باید همان دشمنان طبقه ی دوم رو بکشید با این تفاوت که در طبقه ی سوم دشمنان نسبت به طبقه ی دوم قوی تر و نیرو مند تر هستند. 4- در طبقه ی چهارم شما باید خود Kojiro رو شکست بدین او در حالت فوق العاده است(Hyper Mode) و چند بادیگارد دارد. بادیگارد ها رو بکشید وKojiro رو شکست بدین. 5- در طبقه ی پنجم و فینال شما باید Musashi Miyamoto رو شکست بدین. او در حالت بیش از حد(Super Hypermode) هست. بعد از شکست Musashi Miamotoشمادوباره بایدKojiro رو شکست بدین که اون هم در حالت (Super Hyper Mode)هست. بعد از شکست دادن Kojiro او به عنوان محافظ در فروشگاه میاید و می توانید او را بخرید.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

اینم از کتاب آموزشی sw2 که قبلا گذاشته بودم اما لینکش خراب شده بود دوباره آپلودش کردم درباره ی هر آموزشی بخواین اینتو پیدا میشه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم لینک ترینری که خودم ساختمش هم برای پلیر 1 هم برای پلیر2 کار میکنه هیچ جایی چنین ترینری ندیده بودم که خودم ساختمش و به دوستانم هدیه کردم و میکنم:

از مدیران خواهش میکنم این پاسخ رو به دلیل پست تکراری حذف نکنن. چون من مطمئنم که این لینکها خراب بودن مجددا لینک گذاشتم.ممنونم.

در آغاز فعالیت favel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

چجوری سلاح آخر میتسوهیده آکیچی رو باز کنم؟

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

میشه خواهش کنم یه سیو خوب با لینک دانلود سالم بزارین؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام اینم از سیوی که خواستین . فقط این فایل رو از حالت فشرده خارج کنید بعد اون پوشه رو کپی کنید به جای پوشه ی همنام خودش که توی مای داکیومنت داخل پوشه ی koei قرار داره:

Last edited by Hanzo_Hattori; 29-10-2012 at 19:03. دليل: تکرار لینک-تصحیح لینک

9. این کاربر از Hanzo_Hattori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

CXX

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

میتسو هیده آکچی نمیدونی چقدر دوسش دارم خیلی باحال و مرموز به نظر میاد اما به موقش مثل یه ببر قدرتمنده اولش آدم فکر میکنه آدم نامردیه اما معمولا تصمیم درستی میگیره. اینم آموزشش

روش آنلاک کردن اسلحه ی نهایی Mitsuhide Akechi : در مرحله ی Dream و در دجه ی سختی Chaos یا Hard بازی کنید.ابتدا به Katsuie Shibata حمله کنید واورا بکشید،سپس به Masamune Date یورش ببرید،بعد Keiji Maeda حمله کنید،نفر بعدی Yukimura Sanada خواهد بود او را بکشید و حال دخل Kanetsugu Naoe را بیارید،سپس به سمت قلعه ای که Ieyasu Tokugawa درآن ساکن است بروید و با کشتن Tadakatsu Honda دروازه ی قلعه را باز کنید واحد انتقال نمایان میشود با نابودی آن اسلحه ی نهایی را بردارید و Kotaro Fuma را شکست دهید و در آخر Ieyasu Tokugawa را بکشید.

11. این کاربر از Hanzo_Hattori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

CXX

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

از شما ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •