اینجا کلی Tutorial و Example Projects پیدا میکنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدlink رو لطف میکنی عزیز؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا کلی Tutorial و Example Projects پیدا میکنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدlink رو لطف میکنی عزیز؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Omid_Sadeghvand; 14-08-2010 at 12:14.
من نسخه ی استاندارد رو گفتم ... نسخه ی Unigine Pro که خیلی بهتر از یونیتی هست ولی قیمتش هم ....
در مورد اینکه ما هنوز از تمام قدرت یونیتی استفاده نکردیم باید بگم انجین اگه انعطاف پذیر باشه انتهای قدرت نداره ! الان با یونیتی برنامه ی وبکم و ساخت بازی اکشن بدون نیاز به کد نویسی و چند تا ادیتور و ... ساختن و مطمئنا شاهد پروژه های عجیب تر خواهیم بود چون یونیتی انعطاف پذیر هست و هر کاری میشه باهاش کردمن یک پیشنهاد برای همه دارم این که زیاد هم به دنبال نسخه 3 یونیتی نباشید چون با همون نسخه قبلی خیلی کارها میشه کرد.منظورم اینه که ما هنوز از تمام قدرت نسخه قبلی هنوز استفاده ای نکردیم و هنوز خروجی حرفه ای ازش توی ایران نداریم.مثلا من هنوز ندیدم کسی با کلاس های ادیتور یونیتی کار کرده باشه.این یعنی این که کار حرفه ای انجام نشده!!!
پس اگه نسخه 4 یونیتی هم داشته باشیم زیاد واسه ما فرقی نمیکنه و در ضمن از امکاناتی مثل خروجی برای وی و ایکس باکس و ... که هیچ وقت نمیتونیم استفاده کنیم.
به نظر من به لیست بازیهایی که با یونیتی 2.6 ساخته شده و محبوب هم هستن یه نگاهی بکنین و ببینین که چه کارهایی میشه باهاش کرد!!
موفق باشید.
ولی در مورد اینکه کار حرفه ای ایرانی باهاش نیومده موافقم ! چون اکثرا رفتن سمت UDK
راستی اگه با مایکروسافت مکاتبه کنید فکر کنم بتونید بازی های آرکید رو توی Xbox Live بزارید ... خودشونم براتون خروجی میگیرن قرارداد هم میبندن که به ازای هر دانلود n یورو میریزیم حسابت
از منوی Help بخش Scripting رو انتخاب کنید
یه سوال من اگه بخوام دکمه های keyborad کارکتر رو حرکن بدن باید چی کار کنم؟ و میخوام دوربین همیشه از side باشه و کارکتر رو دنبال کنه..چجوری این کار رو بکنم؟؟؟
منظورم از side هم اینه که کارکتر رو از نیمرخ نشون بدم (مثه بازی هایه عهد دقیانوس)
توی کادر تایپ کنید " Input " و Search رو بزنید ( این برای دریافت یه دکمه هست )
از تابع transform.Translate هم برای حرکت کاراکتر استفاده میکنند
برای ساخت دوربین دو بعدی لینک زیر رو ببینید:
forum.p30world.com/showpost.php?p=5088953&postcount=73
البته میتونی Main Camera رو انتخاب کنی و تیک اتوگرافی رو بزنی ولی راه بالا به نظرم بهتره چون یه موقعی شاید بخوای بین نمای Z سوئیچ کنی
سه تا شات از شدر ادیتور یونیتی
![]()
سلام امید جان
این همون شیدر ادیتوری هست که معرفی کرده بودم ؟
آموزش یونیتی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پشتیبانی dirextx 10&11 در یونیتی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کرک یونیتی 2.6.1 رو اگه کسی داره لطفا بزاره. اینا که تو صفحه ی اولن خرابن.
forum.p30world.com/showpost.php?p=5184978&postcount=96
اینجا ظاهرا دو تا شیدر ادیتور هستش. دومی که ظاهرا همونیه که تو showcase فروم یونیتی هم هست و چند تا پست قبل تر هم لینک دانلودش معرفی شد. ولی شات اول مثل اینکه چیز دیگه ایه . اگه منبعی راجع به این ادیتورها داری لطفا معرفی کن.
چون راستش این شیدرهای یونیتی بعضی وقتها خیلی محدودیت ایجاد میکنن. به خصوص تو انیمیت کردن.
اینجا کلی آموزش مبتدی هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما این ویدئو رو ببیناینجا ظاهرا دو تا شیدر ادیتور هستش. دومی که ظاهرا همونیه که تو showcase فروم یونیتی هم هست و چند تا پست قبل تر هم لینک دانلودش معرفی شد. ولی شات اول مثل اینکه چیز دیگه ایه . اگه منبعی راجع به این ادیتورها داری لطفا معرفی کن.
چون راستش این شیدرهای یونیتی بعضی وقتها خیلی محدودیت ایجاد میکنن. به خصوص تو انیمیت کردن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Omid_Sadeghvand; 15-08-2010 at 11:23.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)