اینا با گارانتی مایکروتل بود دوست عزیز؟
ممنون
بعد فکر کنم قیمت اولی و دومی رو جابه جا زدید...آخه جنوا گرونتر از champ باید باشه.
اینا با گارانتی مایکروتل بود دوست عزیز؟
ممنون
بعد فکر کنم قیمت اولی و دومی رو جابه جا زدید...آخه جنوا گرونتر از champ باید باشه.
Last edited by softcenter1; 03-09-2010 at 00:30.
سلام به همه ی دوستان
آقا چشمتون روز بد نبین،من دیروز با کلی شور و حال پا شدم از کرج رفتم تهران که این wave رو بخرم.
اول رفتم نمایندگی پارس مایکروتل اونجا گفتن نداریم و معلوم هم نیست کی بیاریم
منم گفتم
ورداشتم به اون یکی نمایندگی هاش زنگ زدم و اونا هم همین رو گفتن
مجبور شدم برم بازار با انصاف هایی به نام علایدین
اما اونجا با ششصد نوع قیمت و waveمتفاوت روبرو شدم که دیگه جرات نکردم بخرم،چون قیت رو از 450 می گفتن تا 500
ساعت 5 عصر بود که بعد از8 ساعت پیاده روی بدون استراحت اینجوری شدم
ودست از پا درازتر برگشتم کرج
حالا سوالم از دوستان اینکه صبر کنم تا نمایندگی ها این گوشی رو بیارن،یا دوستان جای مطمئنی رو برای خرید این گوشی سراغ دارن؟
ممنون از همتون،ببخشید که طولانی شد.
شما می تونی بری بازار موبایل ایران پایین تر از علاالدین ویا بازارموبایل ولی عصر واقع در میدان ولی عصر
بله/ گارانتی اصلی گوشی های سامسونگ ماکروتل هست.
شرمنده.
سلام ببخشید چون راجع به قیمت هست اینجا میپرسم.
در پاساژ ایران که تازه زدن...کامتل و مایکروتل فروشگاه اصلی دارن؟ ( نه اینکه مثل علاادلین تابلوشون کامتل باشه بعد توش همه برند ها رو بفروشن)
بعد ارزش داره اگه من بخوام از این 2 تا گارانتی خرید کنم برم ایران؟
آخه میگن ایران گرون تره! آیا در مودر گارانتی اصلی هم صدق میکنه؟
بعد این پاسا ژ ایران دقیقا به کدوم سمت پایین تر از علا الدین هست؟ توی حافظه؟ یا توی جمهوریه؟
اگه توی جمهوریه به سمت پل حافظ جلو برم...یا مخالف پل..
و اگه تو حافظ باشه که حافظ رو به پایین باید برم؟
پاساز ایران :اگر از سمت بهارستان بیای برسی به علاادین وپل حافظ روبه سمت میدان راه اهن (پایین)ادامه بدی بعد از چند دقیقه میرسی
توبازار ایران هردوتا نمایندگی دارند نوکیا هم داشت اما چندروزپیش که رفتم جمع کرده بود.
به دلیل راحتی واطمینان بهتره.
پس توی حافظه؟
چون من از سمت انقلاب میام..میخورم به جمهوری...ولیعصر و اینا رو رد میکنم میخورم به پل..از بهارستان نمیام.
از سمت جمهوری وقتی به علاالدین که بقل پل حافظ هست برسین پل رو به طرف راستتون ادامه بدبن
سلام
samsung s8500 wave با گارانتی مایکروتل
ممنونم
wave
omnia2
با گارانتی و بی گارانتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)