این اخریش رو خوب اومدی2 ماه از زمان ثبت نام من میگذره و هنوز هم خبری از ماشین نیست.....!!!
لعنت به سایپا....!!![]()
این اخریش رو خوب اومدی2 ماه از زمان ثبت نام من میگذره و هنوز هم خبری از ماشین نیست.....!!!
لعنت به سایپا....!!![]()
ما لاان تو کارخونه به جز تولید روزانه نزدیک به 14000 تا پراید 111 داریم و روزی هم حداقل 400 تا ارسال داریم به نمایندگی ها چطور ماشین شما رو به موقع نمیدند؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
خوب نمیدن دیگه ! به همین راحتی ! شما میتونین آمارشو در بیارین که چرا ماشین های مارو ندادن ؟
اگه خواستین شماره پذیرش رو هم میدم خدمتتون...
اینها فقط دنبال اون پوله بودن که از شما گرفتن.من آزاد خریدم ولی میدونم ماشین خیلی دارن چون ماشین من رو 30/6تحویل داده بودن ولی رو شیشش زده بود تاریخ ساخت:2/4/89تاریخ ساخت ضبطش از همه با حال تر بود که زده بود تاریخ ساخت: 29/12/89
![]()
دوستان اینقدر به سایپا چیز نگید عصبانی میشه اینم کیفیتش خراب میشه ها.....!
14000تا تولید پس از فردا جلوی درب دستشویی هم 111پارک شده دیگه
شاید دارند به شهرستان میفرستند بعد به تهرانی ها میدن....
من نمی دونم چرا پرایدی که صندوق نداره قیمتش گرون تر از پرایدیه که صندوق داره .
این مورد فقط تو ایرانه بر خلاف سایر نقاط...
واقعا" چرا...
---------- Post added at 08:38 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ----------
این هم دقیقا" سوال منه......؟؟؟![]()
امروز تریپ دعوا رفتم نمایندگی گفتم امروز روز تحویلم هست ماشین من کجاست ؟!
دختره توی کامپیوتر رو یه نیگاه انداخت و گفت متاسفانه تحویل ماشین شما یه کم دیرکرد داره !!!
منم برگشتم گفتم خوب پس پول منو همین الان بدین میخوام برم.
همین که اینو گفتم دختره گفت شما فردا بعد از ظهر با من تماس بگیرید من تا فردا مشکل رو حل میکنم که دیگه دیرکردتون زیاد طول نکشه !
گفتم کی ماشینو میدین پس ؟ گفت اگه فردا سند بشه پس فردا تحویل میدیم ولی شایدم بیفته واسه شنبه یکشنبه !
خلاصه من یکی اصلا توی گرفتن ماشین ثبت نامی شانس ندارم...!
تحویل منم آبانه.... هنوز دعوتنامش هم نیوده... خدا به داد برسه.....
اون که نمایندگیه و اینجوری گفته....
مطمئن باش پیچوندتت تا یه مدت که ماشین رو بهشون تحویل بدن......
من هر روز با ریس کل ادراره تحویل در تماسه و گفته که در آخرین تماسی که با کاشان داشته گفتند تا 3 روز آینده ماشین ها رو تحویل مدند بهشون...
البته گفت که تولید برج 4 و 5 و 6 هست تو انبار.....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)