من از پورت usb خود تلوزیون فیلم میزارم
من از پورت usb خود تلوزیون فیلم میزارم
سلام این اولین پست من درسال 89 هست و در بررسی مطالب اخیر با راهنمایی اشتباه دوست عزیزمون پیمان مواجه شدم درمورد موارد دیگه ای که راهنمایی کردین اطلاعی ندارم ولی مطمئنا چیزی که گفتین وجود نداره وشما فقط به خاطر وجود دکمه ضبط روی کنترل نباید قضاوت وراهنمایی سریع بفرمایید اون دکمه روی کنترل برای سایر دستگاههای سامسونگ از قبیل ضبط صوت .دی وی دی ویا چیزهای دیگر است که قابلیت Anynetداشته باشند یعنی به زبان ساده تر یک نوع همسان سازی مابین دستگاههای مختلف با استفاده از یک کنترل واحد.
پس بی جهت دنبال ضبط برنامه های تلویزیون روی فلش یا یو اس بی نباشید درغیر این صورت اگر این دوست عزیز معجزه ای برای این کار سراغ دارن خوشحال میشیم راه حل اونو برای همه بگن با تشکر.
من هم هر چقدر تلاش کردم نتونستم هیچی ضبط کنم فکر می کردم این مدل این قابلیت رو داره![]()
ممنون دوست عزیز
می خواستم اصلاح کنم . شما زحمت کشیدید . این پنل خاص رو من مدت کوتاهی دارم . عملا توی این چند روز تعطیلات تونستم فرصت کنم فانکشن های مختلفش رو یه تستی بزنم . به علت مشغله کاری فرصت زیادی برای تماشای تلوزیون هم ندارم چه برسه به ... . در این مورد خاص که شما فرمودید با توجه به حافظه داخلی و قابلیت اتصال USB تصور من بر این بود که تلوزیون قابلیت PVR روی سیگنال های دریافتی داره که تست کردم دیدم متاسفانه این طور نیست . در مورد سایر راهنمائی های من اگر موردی دچار اشکال هست خوشحال میشم بفرمائید .دوست عزیز متاسفانه مدیر یا مدیران بخش که این تاپیک رو باز کردند اگر شما این صفحات رو یک نگاه گذرا بیندازید ، مدتهاست که پاسخگوی سوالات کاربران نیستند ، یا توان فنی پاسخگوئی ندارند و اگر یه نگاه کلی به مجموعه تاپیک های بخش صوتی و تصویری بیندازید می بینید متاسفانه مدیران به جای جواب یه سئوالات بیشمار کاربران هر بخش مشغول به رخ کشیدن اطلاعات فنی به همدیگر و به اصطلاح رو کم کنی هستند در حالی که کاربر به جای خوندن یه سری اصطلاحات قلمبه سلمبه که به کار کاربر عادی نمی یاد مسلما خواهان پاسخ فوری به سئوالات بیشمار خودهست .
از دقت نظر شما سپاسگذارم و اگر در متن تون از متلک و کنایه استفاده نمی کردید شخصیت زیباتری از خوتون به نمایش می گذاشتید
دوست عزیز
شما با یه ----- معمولی PVR رنج 70 تا 80 می تونی مشکلت رو حل کنی دیگه اینروزها همه از ----- استفاده می کنند حتی برای کانال های ج.ا که به مراتب از تصویر تیونر دیجیتال این تلوزیون هم کیفیت بهتری دارند .
دوست عزیز متاسفانه پاسخ دادن به بعضی مشکلات دوستان نیازمند این مسئله هست که کسی که این پنل رو داره مشخصا موضوع یا مشکل مورد نظر رو بررسی کنه اینکه شما توقع داشته باشید مدیرای این بخش همه پنلهارو داشته باشن تا با پیش اومدن هر مشکلی بتونن جوابگو باشن توقع نا به جایی هست اینجا یک فروم عمومی هست و همه کاربری در هر سطح اطلاعاتی وارد اون میشه و خیلی از سوالات باید توسط خود کاربرها جواب داده بشه به هر حال مدیرا اینجا وظیفه ندارن که به هر قیمتی به هر سوالی جواب بدن و مسئولیت مدیرای انجمن بیشتر در جهت حفظ نظم و قوانین انجمن هست.
موفق باشید.
من اخیرا از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلی بازی دانلود کردم اما هیچکدوم تو تلوزیون اجرا نمیشه و پیغام not available رو میزنه. البته تو خود سایت هم گفته که این برنامه ها واسه ورژن آمریکاییه و رو ورژنهای اروپایی کار نمیکنه. نمیدونم چرا اینکارارو میکنن. فایلهای اجراییش به جای اینکه فلش باشه با پسوند swf ، فایلهایی با پسوند so هست که نمیدونم با چی اجرا میشه!
کسی بجز سایت سامسونگ ایران سایت دیگه ای رو سراغ نداره که بشه از این برنامه ها ازش گرفت؟ یا حداقل راهی میشناسه که این فایلها رو یه جوری به تلوزیون خوروند؟
با سلام خدمت دوستان عزیز: لطفن من را راهنمایی بکنید در خرید تلوزیون سامسونگ
میخواستم ب650 بگیرم قیمتش در نمایندگی رسمی سامسونگ در شهر مان : 1350$ هستش...بگم که من در کردستان عراق (اربیل) زندگی میکنم--- ولی زیر این قیمت هم میده ( واقعا تصویر خیلی خوبی داشت واسم تست کرد )
ولی نمیدونم که این را بگیرم یا led s7 که قیمتش 1900$ بود را بگیرم....ولی اطلاعاتی زیادی نسبت به led ندارم...فکر کردم که شاید فقط پول دور ریختن باشه ...
میشه منو راهنمایی بکنید....
ممنون از شما .
سلام
به نظر میاد که B650 جوابشو پس داده ولی باید قبول کرد که LED اول راهه ولی دلیل نمیشه که بگی پولتو دور ریختی چون تا جایی که من دیدم انصافا کیفیت LED هم چیزی از LCD کمتر نداشت و شاید به مراتب بهتر بوده.الان من خودم بگیرم اگر بودجم برسه LED b8000 سامسونگ میگیرم.
کاکه ایشالله موفق و پیروز بی![]()
LED سری 7 خیلی بهتره.
خوش به حال شما که 1900$ میتونی بخری.
ما اینجا باید کمی بیشتر از 3000$ بخریم!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)