بعد از مدتی حالت ژله ای بودن و نرم بودن خود رو از دست میدن و خیلی خشک میشن که نسبت به مواد اولیه ای که داره باعث میشه خیلی روی بینی فشار بیاره و جاش بمونه
چیزی نمیشه 2تاش رو عوض کنن میشه 1000 تومان چیز زیاده نمیشه و 5 دقیقه وقت میگیره
بعد از مدتی حالت ژله ای بودن و نرم بودن خود رو از دست میدن و خیلی خشک میشن که نسبت به مواد اولیه ای که داره باعث میشه خیلی روی بینی فشار بیاره و جاش بمونه
چیزی نمیشه 2تاش رو عوض کنن میشه 1000 تومان چیز زیاده نمیشه و 5 دقیقه وقت میگیره
ممنون از لطفت
اینها کجا هستند ؟ چون فقط فردا عصر وقت دارم 3 تاشو سریع برم
سابل
کلبه
گله داران
ممنون
با سلام به همه
راستش من 10 سالي كه عينك ميزنم راست تا الان شده 1.5 و چپ شده 1.75 با 1 نمره آستيگمات
امروز به يك دكتر عالي توي گوهردشت مراجعه كردم و گفت چشمام هيچ مشكلي نداره و عينك قبلي هم برام مناسبه فقط چون كمي خش برداشته و ديگه مثل قبل تميز نميشه ميتونم عوضش كنم
توي همونجا عينك سازي بود هر چي ما گفتيم مارك عالي ميخواييم گفت فقط I & G بگير 16 لايه داره و فلان و فلان
عينك الانم هم فريمش عالي مارك ريكي مارتيني و اصل ايتاليا هستش 3 سال پيش گرفتم و حتي يكبار هم نه خم شده نه فرمش و از دست داده خيلي سبك و راحت هم هستش
و عدسيهاي چشم هم ژاپني با خاصيت پلي كربنات و آنتي رفلكس هستش
از يك دوست عزيزي كه حالا تخصص داره ميخواستم بپرسم الان ميخوام فقط عدسيهامو عوض كنم و ميخوام اون حالتهاي ضد خش و ضد آفتاب و ضد بخار و آنتي UV و هر چي كه براي چشم خوب و مهمه استفاده كنم
به همين عينك سازه گفتم گفت الان با اين وضعيت دلاره و غيره و غيره همشون چيني شدن فقط كارل زايس آلماني دارم
به نظر شما چه ماركي بگيرم كه هم اصل باشه و هم توي كيفيت عالي باشه
مرسي ممنون
سلام دوستان.
من عینکم lorenzo هستش بعد این انحنا و قوس داره میخواستم بدونم اصولا استاندارده این مدل اینطوری؟برای چشم بد نی؟
amir3852
سلام
اولا i&G ژاپنی نیست و کره ای هست!
دوم اگر عدسی ژاپنی میخواین باید آساهی بخرید!
سوم ریکی مارتین مارک تبلیغاتی هست مارک اصلی نیست
WOLF PACK
اگر آستیکمات داره چشمتون اصلا پیشنهاد نمیشه که فرم بیس دار بخرید بهتر هست فرم تخت بخرید
-------
در کل دوستان عدسی های چدیدی وارد شده به نام ویولت خیلی کیفیت خوبی داره و آنتی رفلکس بنفش داره از سایر عدسی های پلاستیکی شفاف تر هست و دیرتر خش دار میشه و گارانتی داره و توی پکیج اصلی به مشتری ارائه میشه که واقعا کیفیت خوبی داره و راضی هستند
عدسی هاش از 110 شروع میشه که نسبت به قیمتش عالیه!
من جفت چشم هام 1 هستن...والا یادم نمیاد که چشم پزشک بهم گفته باشه چشم هام استیکمات هست یا نه...استیکمات یعنی چی؟باید حتما یه چشم پزشک برم دوباره!
سلام اگه میشه چند مارک خوب عینک افتابی رو معرفی کنید قیمتهاش هم حول و حوش 100 تومن
WOLF PACK
بله یا باید دکتر بگه یا عینک ساز یا کسی که بتونه نسخه بخونه
نسخه شما دارای 2خط هست یکی od یکی os که اول چشم راست دومی چشم چپ به ترتیب مثلا جلو od نوشته شده 1.00 و بعدش 0.75 و بعد 180 اون 1 آستیکمات هست اون 0.75 ضعیفی هست اونم مجور هست
masoud_62005
به تاپیک مختص به خود مراجعه کنید![]()
ممنون از بابت راهنمایی شما!!به تاپیک مختص به خود مراجعه کنید
ببخشید فکر کردم تاپیک عینک آفتابیه
البته اینم بگم من چشام ضعیف بود و عینکم یه چشم 1.5 بود و اون یکی 1.75 به همراه آستیگمات ...
ولی از اونجایی که از عینک خسته شده بودم و همیشه روی دماغم یه جای قرمزی بود و 24 ساعت بایستی شیشه رو پاک میکردم خلاصه رفتم عمل لیزیک انجام دادم و الان چشام شده صفر کیلومتر عین روز اول خدارو شکر--- راحت شدم
من حالا یه ساله این عینک رو زدم دیگه نمیزنمش حالا به چشم هام اسیب زده؟کسی که استیگمات باشه این جور عینک هارو بزنه چطوریه راحت میبینه یا...؟؟چون من مشکلی نداشتم ولی حس میکنم راحت نیستم زیاد باهاش!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)