هر روغن موتوری کیلومتر خاص خودشو داره ...
واسکازین هم روغنی هست که توی جعبه دنده ( گیربکس ) استفاده میشه .
هر روغن موتوری کیلومتر خاص خودشو داره ...
واسکازین هم روغنی هست که توی جعبه دنده ( گیربکس ) استفاده میشه .
4000 عوض کنی خوبه.
واسکازینارو همین الان تعویض کنی خیلی بهتره.
واسکازین یا روغن دنده یه نوع روغنه که گرانروی زیادی داره و برای گیربکس و دیفرانسیل استفاده میشه.
سعی کنید بهترین مارکشو بخرید نه از این فله ای درجه 2 3.
یعنی دور 3500 دنده عوض کنید. حداکثر 4000 نزارید دور موتور بالاتر بره.
فقط تا 2000 کیلومتر اول که اببندی انجام میشه.
بعدش هر جوری خواستید برید.
دنده 5 هم تا 1500 نرید بهتره.
یه نکته دیگه بهتره همیشه دور موتور از 5000 بالاتر نره. اتینجوری عمر موتور بیشتر میشه.
قبلا با اون اتاق پژو gl و سایز رینگ لاستیک 13 و رنگ های نامناسب و دیگر مشکلات و ضعف ها پراید بهتر از روآ بود.
اما در حال حاضر به نظر من روای فعلی (سال) بهتر از پراید فعلی هست !![]()
والا من که کلا همین الان هم دور موتور به 4000 نزدیک میشه اونقدر سر و صدای موتورم زیاد میشه که سریع دنده عوض میکنم.
نمیدونم چطور میشه تا 5 هم یه دنده رو پر کرد؟
قیمت واسکازین جنس خوب چنده؟
تا نرسیده به خط قرمز (ردلاین) میشه پر کرد. ولی هر جا احساس کنید داره به ماشین فشار میاد و سروصدا میده عوض کنید بهتره. من خودم معمولا تا صدا ماشین زیاد میشه عوض میکنم ولی شرایطی که حال داشته باشم ! (گاهی اوقات ) با شتاب زیاد و دور موتور بالا سرعت میگیرم. البته نمیزارم به ماشین فشار بیاد.
تو خیابونای صاف بهتره دور موتور 3000 تا 4000 دنده عوض کنید و جاده های کوهستانی و سربالایی ها دور موتور 3800 تا 4500.
---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------
خیلی نمیشه حداکثر 10 15 تومن ولی اگه گیربکستون به سروصدا بیوفته یا دیفرانسیل به زوزه کشی بیوفته دیگه خدا تومن خرجشه.
اگه باهاش خوب تا بشه به سرو صدا نمیفته
این به عقل همه میرسه که اگه با یک ماشین خوب رانندگی بشه هیچ مشکلی پیش نمیاد!
کلا روآ ها مشکل دارن! و ایشون هم به مشکل برخوردن! به جای نصیحت مشکلش رو پیدا کنید!
آقا این جلو بندی ما بعد از 3500 تا باز به تق و توق افتاده!
طبیعیه؟ باز برم آچار کشی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)