سلام
من اون فایل 8 مگابایتی رو دانلود کردم نصب کردم پر شد درایو سی هیچ اتفاقی هم نیوفتاد
سلام
من اون فایل 8 مگابایتی رو دانلود کردم نصب کردم پر شد درایو سی هیچ اتفاقی هم نیوفتاد
نقشه ها رو هم ریختید یا فقط برنامه رو نصب کردی ؟سلام
کدوم ورژن برنامه رو نصب کردی ؟
من همون برتامه رو که اولین صفحه گذاشتی 8 مگ رو دانلود کردم و نصب کردم و پر شد درایو سی دیگه جا نداره چیزی نصب کنم
آره اشکالش اینه که رو فون مموری(درایو سی)نصب میکنه سوال نمیکنه کجا بریزم.در هر حال باید فضای خالی به اندازه کافی روی فون مموری داشته باشید.ولی برنامه فوق خفنی هستش واقعا میارزه به دردسر نصبش
سلام دوستان برنامه رو که نصـب کردیــد می مونــه دانلود نقشـه و انتقـال به پوشه مورد نظـر :
پســت نخست رو کامل بخونیـــد !فایل فشرده زیر رو دانلود کنید ( نقشه ) و پس از Extract کردن پوشه diskcache رو به
e:\cities
منتقل کنید.
موفق باشید!
منظورم نقشه نبود. خود برنامه روی فون مموری نصب میشه.والا نقشه ها رو که روی مموری کارت ریختم.واسه گوشی من(ویواز)راهی نبود تا برنامه رو مموری کارت نصب کنم یعنی اصلا سوال نمیکنه خودش مستقیم رو فون مموری نصب میکنه
سلام
نقشه ماهواره ای مشهد رو که با ورژن 3.06 سازگار باشه رو از کجا میشه تهیه کرد ........ ؟؟؟؟
سلام من ورژن نقشه گوشیم اینه : v3.06 211wk10b01 mw open gl mn map version 0.2.42.122
حالا نقشه هاشو از کجا باید بیارم نقشه ایران رو که میخوام با خوده گوشی آپدیت کنم میگه باید اینترنت wfi داشته باشی که ندارم چیکار باید کرد با ovi map هم که میرم کانکت نمیشه واسه دانلود نقشه دلیلش چیه کسی چیزی میدونه؟؟
نقشه تهران + مشهد + اصفهان + تبریز + کرمانشاه + شیراز + قم + کرج و راه های ایران برای ورژن 3.06 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام مرسی وقتی دانلودش کردم چیکارش کنم کجا باید بریزمش تو حافظه تلفن یا رو مموری 32 گیگم بریزم (نوکیا ان 97 )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)