خوب دوستان بالاخره یکی از کاربران موبایلستان گوشی گرفتن
ولی متاسفانه به گفته ایشون صدای گوشی خوب نیست حتی توی هندزفری هم گفتن که خیلی خوب نیست![]()
خوب دوستان بالاخره یکی از کاربران موبایلستان گوشی گرفتن
ولی متاسفانه به گفته ایشون صدای گوشی خوب نیست حتی توی هندزفری هم گفتن که خیلی خوب نیست![]()
خداحافظ ويواز يكي از دوستانم ويواز خريده ميگه اولا صداش افتضا هست مخصوصا توي هندزفري وفيلمهاي كه كه ميگيره درسته hd هست ولي افت فريم داره يعني كيفيت فيلمبرداري ساتيو كه vga هست و30 فريم ميگيره خيلي بهتر هست پسس دوربينم هيچ و ميگفت باترشم جالب نيست بر خلاف تبليغاتشون ..كلا به نظر من فكر نميكنم اين گوشي توي ايران يا كلا استقبال خوبي بشه پسسسس فعلا 2 گزينه انتخاب گوشي براي اونايي كه ميخان بخرند هست 1- ساتيو با دوربين 12 2- omnia hd
نظر و انتظار هر کسی در مورد گوشی متفاوت هست.شما نمیتونی اینجوری که دوست شما این گوشی رو نپسندیده بگی بقیه هم ممکنه استقبالی نکنن.
خیلی از مردم گوشی رو که میخرن قبلش نمیرن مثلا کیفیت فیلم برداریش رو با امنیا که مقایسه کنن بعد گوشی رو بگیرن.
من توی این مواقع ریویو ساتها رو بیشتر بهشون استناد میکنم.مخصوصا جی اس ام آرنا.وقتی اونها فیلم برداری رو تایید میکنن یه جورایی خیال آدم راحت میشه.
شاید هم نظر من درست نیست...
قبل از اين كه شما و دوستتون اين كارا را بكنيد قبلا سايتي معتبر تر مقايسه رو انجام داده...خداحافظ ويواز يكي از دوستانم ويواز خريده ميگه اولا صداش افتضا هست مخصوصا توي هندزفري وفيلمهاي كه كه ميگيره درسته hd هست ولي افت فريم داره يعني كيفيت فيلمبرداري ساتيو كه vga هست و30 فريم ميگيره خيلي بهتر هست پسس دوربينم هيچ و ميگفت باترشم جالب نيست بر خلاف تبليغاتشون ..كلا به نظر من فكر نميكنم اين گوشي توي ايران يا كلا استقبال خوبي بشه پسسسس فعلا 2 گزينه انتخاب گوشي براي اونايي كه ميخان بخرند هست 1- ساتيو با دوربين 12 2- omnia hd
نتايج هم كاملا واضحه!... امنيا سي پي يو ضعيف تري داره
گنده تر و زشت تره... قيمتش هم بيشتره.... فيلم برداري ويواز هم بهتره... شما پشت سر هم هي براي خودتون نتيجه گيري نكنيد خواهشا!
شما دوستان عزيز اين 2 تا ويدئو را دانلود كنيد اگر بازم خاستيد براتون ميزارم
URL="http://pic.gsmarena.com/vv/reviewsimg/sony-ericsson-vivaz/camera/sony-ericsson-vivaz.mp4"]
HTML کد:
[/URL]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوتا سمپل بدون کانورت.
بیت ریت امنیا 8282 کیلو بیت در ثانیه
بیت ریت ویواز 6769 کیلو بیت در ثانیه.
---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------
شما اصلا گوشي ويواز رو تو دست كه ميگيريد اصلا ابوهت نداره معلوم نيست ولي آمنيا ابوهت داره
با فونت کوچک هم بنویسید ما می بینیم ... والا نمیدونیم ریویو رو باور کنیم یا این حرفا رو ! درست است که صداش کمه ولی ریویو کیفیت صدا رو عالی اعلام کرده (حالا شاید ردر آپدیت فریمور صداش بلندتر شه ) ..یا باتریش که 200 میلی آمپر از باتری ساتیو بیشتره نیست ؟
یا ریویو اعلام کرده که ویدئو فریم ریت پایداری داره و هیچ وقت زیر 24 نمیاد که در هم در رکورد تصویر هم صدای فیلم بهتر از امنیا اچ دی هست .
حداقل چند نفر بگیرن ببینیم چه جوره . دوسته من این رو خریده که نشد سند ! دوسته منم خیلی چیزها خریده![]()
اینارو هم gsmarena گفته؟شما احتمالا به سونی اریکسون بیشتر از سامسونگ علاقه ندارید؟قبل از اين كه شما و دوستتون اين كارا را بكنيد قبلا سايتي معتبر تر مقايسه رو انجام داده...
نتايج هم كاملا واضحه!...
امنیا گنده تر و زشت تره...
Last edited by Lord007; 11-04-2010 at 20:38.
حرف منطقی میزنی. اخه منم گوشی رو خریدم با اینکه بعضی ایرادات بهش وارده ولی من هم دلایل خودم رو داشتم.
اما از گوشی بگم.
من مشکی گرفتم 470(البته سه دکمه جلوش هم مشکی هستن برعکس تصاویر تو تبلیغاتش)
با گارنتی خدمات پارسه
تو پکیجش اینا بود:1_خود گوشی2- مموری 8 گیگ نوع 2(البته روی خود گوشی بودش) 3- باتری 1200
4- قلم 5-یه کیف(فکر کنم مثل مال همون ساتیو بود ساخت چین) 6_ رم ریدر با مار خود سونی اریکسون 7-شارژر و کابل یو اس بی مربوطه(ساخت مالزی) 8-کابل تی وی ساخت مالزی
هنگ که ندیدم
اینترفیس بسیار عالی
اما در مورد اسپیکر باید بگم که صداش کیفیت خوبی داره و به خوبی صداهای ریز و بم رو ساپورت میکنه اما به لحاظ بلندی صدا فکر کنم
برای کسی که قبلن 5800 یا امنیا داشته راضی کننده نیست ولی نباید از یک اسپیکر انتظار بیشتری داشت گر چه من اکولایزر جدید رو نصب کردم و فکر میکنم میتونه یه تغییر کوچیک بده در اونچه که میشنویم. در هدست هم کیفیت خوبه ولی باز ولوم صدا قابل قبول نیست البته فکر کنم در حد استاندارد ساختنش برا ی کسایی که زیاد از اون برای اهنگ گوش دادن استفاده میکنند دچار کاهش شنوایی نشن
در مورد جی پی اس گرچه گفته شده بود که خیلی دیر روی ماهواره لاک میشه ولی من تو خونه در کمتر از 10 ثانیه مچ شد.
کیفیت تاچ خیلی خوبه و حساسیت بسار بالایی داره
پنج زبان رو ساپورت میکنه فارسی-انگلیسی-فرانسوی-فیلیپینی و یکی دیگه رو هم میشه فارسی تایپ کرد و هم خوند
تمام منوها هم فارسی میشه
باتری هنوز تست نکردم
دوربین و فیلمبرداری هم زیاد کار نکردم باهاشون و چون اینترنتم با زغال سنگ کار میکنه نمیتونم براتون سمپل بزارم
کیفیت ساخت بدنه هم بسیار عال هستش( اگه کسی می خواد بدونه در مورد ضربه چه دوامی داره میتونه هزینشو بپردازه
سوالی بود بپرسید شاید بتونم جواب بدم
بعدا در مورد ریت فیلم برداری یه تست میکنم.
هم GSMarena و هم phone arena از لحظ باتری و فیلم برداری نمره عالی به گوشی دادن.
به هر حال چد نفر که گوشی رو بخرن همه چیز معلوم میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)