وست گیم غلط کرده !
توپخونه با یارو چونه بزنی 55 هم میده یکی گرفته
آره baw بستگی به شانست داره اون میگرده کمترین پینگ رو پیدا می کنه که به اون سرور وصل بشی یه وقت دیدی با پینگ 160 اینا وصل شد که کیف کن ولی ممکنه تا 270 بره
در کل مشکل سرعت اصلا نداشتم
وست گیم غلط کرده !
توپخونه با یارو چونه بزنی 55 هم میده یکی گرفته
آره baw بستگی به شانست داره اون میگرده کمترین پینگ رو پیدا می کنه که به اون سرور وصل بشی یه وقت دیدی با پینگ 160 اینا وصل شد که کیف کن ولی ممکنه تا 270 بره
در کل مشکل سرعت اصلا نداشتم
سوال بعدیم هم جواب بدی عالی میشه :توپخونه با یارو چونه بزنی 55 هم میده یکی گرفته
مخلصیم .اورجینال دیگه دردسر واسه آنلاین و مولتی نداره که ؟؟
من تجربه نکرم (دیگه بی پولیو اینااورجینال دیگه دردسر واسه آنلاین و مولتی نداره که ؟؟) اما تا جایی که میدونم و دیدم مشکلی نداره و راحت میتونید بازی کنید...
در ضمن بگم که مواضب سریالتون باشید ممکنه پیداش کنن به هیچ کس ایمیل و ارتباط هم برقرار نکنید دوست هم نشید تو سیستم هم ذخیره نکنید
من خودم چند بار با سریال بازیکنان رو دزدیم : دی ( تو بازی جنرال )
من هم بازی رو خریدم. البته برای PS3 و الان تا مرحله 41 پیش رفتم. اصلحه M16 رو هم در مرحله 40 گرفتم. از لحاظ آنلاین هیچ مشکلی نداره. فقط میمونه سرعت اینترنتتون. اگر سرعت اینترنتتون خوب باشه بازی لگ نمیزنه. البته گاهی اوقات سرور Matchmaking قاط میزنه و بعد از چند ثانیه یا 1 دقیقه درست میشه اما این مشکل همه است و ربطی به اورجینال و کرک بودن بازی نداره.
![]()
خوش بحالتون![]()
سرعتم 1 مگ هستش .فقط میمونه سرعت اینترنتتون. اگر سرعت اینترنتتون خوب باشه بازی لگ نمیزنه. البته گاهی اوقات سرور Matchmaking قاط میزنه و بعد از چند ثانیه یا 1 دقیقه درست میشه اما این مشکل همه است و ربطی به اورجینال و کرک بودن بازی نداره.
امروز سفارش دادم تا شنبه واسم میارن . 58 تومن .
مخلصیم .
سلام .
یه سوال .
چرا توی CoD4 از توی برنامه Xfire بعضی از کشورارو میشه رفت مثل ایران و چین ؟ چرا وقتی مثلا آمریکا رو میزنم پیغام Key Code iin use میزنه ؟
مخلصیم .
کسی GG client رو تست کرده ؟
تاپیکش هستش
یکی بره اینو بخونه کسی که اینگلیسی بلده
فکر کنم داشتن بازی می کردنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی تا ساعت 2 شب امروز هستش من اینو تست کنم لطفا ؟
Last edited by alizshah; 19-12-2009 at 00:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)