جهان از همون کیهان میاد که با گذشت سالها تبدیل شده به جهان.
جهان از همون کیهان میاد که با گذشت سالها تبدیل شده به جهان.
شاها تا حالا چه وجه اشتراکاتی رو بین تمام فلاسفه دیدید؟
مشکل من اینجاست که شما به دلخواه بعضی از قسمت های قرآن رو قبول کردید و بعضی رو نه ... بنظر من باید یا کاملا قبول کرد یا نه ...
چون واقعا این چیزی نیست که بشه توش اشتباهات انسانی دخالت داشته باشه ، اگه واقعا یه انسان بدلخواه خودش نشسته ویژگی های خدا رو نوشته پس چطوری باید باور کرد مطالب دیگه در مورد خدا واقعیت داره ؟
------
راستی جو تاپیک خیلی بده ، افراد فعال تو این تاپیک یجوری با هم برخورد میکنند !
به هر حال ...
به ناهنجار فکر کردن علاقمندن
بهتره بگم کلن به فکر کردن علاقمندن
اگر هیچ قرآنی و پیامبری نباشه آیا واقعا میشه خدا رو اثبات کرد؟
کس میتونه تو یه صفحه واسه من خدا رو اثبات کنه که ایمانم تقویت شه؟
ایمان هر کس دست خودشه و بستگی به خواست فرد داره، اگر بخواهد به چیزی باور داشته باشه با مسخرهترین (ازنظر دیگران) چیزها هم میتونه باور خودش رو حفظ کنه و اگر نخواهد هیچ جور نمیشه اون رو خداباور کرد. تقویت این خواسته هم ارتباط مستقیم با تقویت ایمان که دنبالش هستید داره.
A.من این کارو نکردم و کل قران رو قبول دارم با اینکه با منطق جور در نمیاد که این کتاب گفته خدا باشه ولی با توجه به دانشی که در این کتاب نهفته هست منطقی هم نیست که این کتاب رو یک انسان نوشته باشه و به هرحال من فقط میتونم بگم قبول دارم
در مورد حرف شما من نگفتم قسمت هایی رو قبول دارم و قسمت هایی رو قبول ندارم بلکه من گفتم معنی و تفاسیر قران تحریف شده هست و...
به این خاطر قبول ندارم
B.به نظ من محمد خودش این مطالب رو اضافه کرده که بگه مثلآ خدای من قدرتمندتر از خدای یهود و مسیح هست و همه رو جذب کنه و یا به خاطر اختزای زمان این مطالب رو اضافه کرده چون دین عیسی دین عشق بود و در زمان محمد این دین دیگه مناسب نبود و یا فرهنگ خودش یعنی عرب رو وارد کرده ویا...
C.موافقم
میشه و اصلا صفحه لازم نیست
اگر نسان نبود آیا کامپیوتر میتونست باشه؟!!!
قابل توجه تقلیدگرانی مثل شما که یکبار هم هیچ رساله ای رو مطالعه نکردین
در ابتداری هر رساله و نوشته شده انسان نمی تواند در اصول دین تقلید نماید!
جالبه این رو خود به اصطلاح آیت اله ها گفتن درحالی که ما در کتابهای درسی میخونیم هر انسان باید مجع تقلید انتخاب کنه
اگر قرار انسان تقلید نکنه پس مرجع تقلید واسه چی؟!!!!!!!
![]()
کتابهای یک بچه در حد راهنمائی و دبیرستان هم اگر مطالعه کنید متوجه میشید تقلید در اصول دین حرامه!! جای تعجب و تأسف داره که این همه درباره تقلید با شما بحث کردیم و شما تازه فهمیدید تقلید در اصول دین جایز نیست!!! تا الان فکر میکردید این همه که دراینباره بحث میکردیم درباره اصول دین بود؟! اصلاً معنی میده مثلاً کسی در توحید از یک نفر تقلید کنه؟! خیلی جالبه!!
لای یک رساله رو باز کنید متوجه میشید مرجع تقلید برای چیه!
بهخدا یک بچه مدرسهای میخنده به این حرفها. البته باور کنید من قصد توهین ندارم و اگر هم بخواهید این پست رو بعد این که خوندید ویرایش میکنم.
و اینها ربطی داشت به پست نقل قول شده؟
Last edited by danial_848; 22-05-2010 at 16:02.
سلام علیرضا
متاسفم که بایداینجادرین موردصحبت کنم چون جو تاپیک فلسفه خیلی ناخوشایندشده، نه ازجهت احساسی بلکه دقیقا ازنظر فکری!! چون من تمام تلاشم این بوده که ازنظرعقلی به این مسیله بپردازم وبه هیچ سندمذهبی استنادنکنم ولی بعضی دوستان باانتقادازمذهب ومذهبی ها میخوان بگن که خدایی وجودنداره!! بنابراین اگردلایل مذهبی موردنظرنیست دلایل ضدمذهبی هم قابل قبول نخواهدبود. وخوب درفلسفه روشهای متفاوتی برای شناخت وجود داره که تعقل یکی از اونهاست.اما منکران خداباعلم گرایی بدون تعقل وایرادگرفتن از برهانهای عقلی اقدام میکنند. مثلادرموردبرهان علیت : مهابنگ علت پدیدآمدن دنیاست. خوب چه ربطی داره که کسی بگه این ماده اولیه رو کسی درست کرده یانکرده. برهان نظم:منظورازنظم چیه؟!!و....مطمئنا هیچکس دوس نداره خودش رو فریب بده امافلسفه غرب برای رهایی ازشر کلیسابه انکارخداپرداخت وحداقل درایدئولوژی های خودش، خدارو اززندگی انسان حذف کرد.ولی هنوزهم نتونسته به اون آزادی وبرابری موردنظرش دست پیداکنه.من امیدوارم مردم مابااتکابه اعتقاداتشون اینکارو انجام بدن. کاری که محمدوعلی نتونستندانجام بدن!!والبته مارکس وانگلس و....هم نتونستن.اماهردوگروه برای انسان حرکت کردندوما میتونیم درعمل ازآنهاالگوبرداری کنیم تابه این هدف والایعنی رسیدن به ازادی وبرابری دست پیداکنیم.من قبلا دراین مواردزیادنوشتم وبیشترازین هم لزومی نمیبینم باکسی کلنجار برم. چون اساسامبلغ مذهبی نیستم.
امایه چیزی رو خیلی خوب میدونم واونم اینکه برخلاف ما آدمها،خدا تحمل عقیده مخالف رو داره.
Last edited by a@s; 23-05-2010 at 09:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)