توضيحات رو كامل نخونديد. تخفيف از بهاي ماشين كم ومابقي از شما دريافت شده است.
توضيحات رو كامل نخونديد. تخفيف از بهاي ماشين كم ومابقي از شما دريافت شده است.
ایران خودرو تو کتش نمیره یه چیز تو جیب مردم بره.برا همه محصولاتش همین کارارو میکنه.
سلام دوست عزیر،
مگه ماشینهای ثبت نامی های آبان را به کسی هم تحویل دادند؟
با تشکر از دوستانی که جواب دادند( آقا محمد و Ship Storm).
سلام، نه دوست عزیز تخفیف کم نشده و پول ماشین رو کامل گرفتن یعنی 16.595.000، اگه حرفه شما درست باشه یعنی قیمت ماشین رو 16.925.000 باید حساب کرده باشن که هم قیمت بازار آزاد تو آیان میشه که.
محسنی عزیز، متاسفانه بنده هم جزء ثبت نامی های آبان هستم و با اطلاعات کافی در این مورد اظهار نظر کردم. اگه شما هم قرارداد دارید با دقت بیشتری موضوع را مورد بررسی قرار دهید.
با سلام
قیمت اعلام شده در ابان با تخفیفش بوده یعنی قیمت خودرو
16.945.000 تومان بوده است. باور ندارید لینک زیر را ببینید قیمت خودرو در آبان ماهه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام،
نمیدونم این لینک چقدر درسته و اینکه این لینک رو از کدام صفحه پیدا کردید، هر چند اگر بگید این لینک رو چطور بدست آوردید ممنون مشم، اما اگر این لینک هم درست باشه اختلاف قیمت بین 16945000 با 16595000 میشه 350.000 هراز تومان که با اعلام خود سایت ایرانخودرو که گفته میزان تخفیف 330.188 تومان، اختلاف 20.000 تومانی داره که از اونجایی که برای ایرانخودرو 1000 تومان هم 1000 تومانه پس فکر میکنم یکی از اینها باید غلط باشه.
من تو سایت sales.ikco.com هم گشتم ولی نتونستم این لینک رو پیدا کنم. میشه راهنمایی کنید که به کدوم لینک یا صفحه رفتید.
بازم از شما متشکرم.
در لینک زیر بخش نامه ثبت نام سمند پایه گاز سوز در آبان است. همانطور که گفتم تخفیف ها در قیمت لحاظ شده است:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم آذر بود ثبت نام کردم و اون زمان یکی برای بهمن زده بود موعد تحویل رو یکی هم برای اردیبهشت 90 که من اردیبهشت 90 رو انتخاب کردم که حداقل یه مدل ماشین سر 1 ماه عقب نیوفته و الان هم دقیق نمیدونم ثبت نام آبان رو که موعد تحویل بهمن بوده رو تحجویل دادن یا نه هنوز ولی اینطور که صداش اومد چند رو پیش گفتن ایران خودرو از دهه فجر به بعد مدل ماشین ها رو 90 میزنه البته به جز یه سری ماشین مثل 206 و وانت
طبق آخرین خبری که یکی از کارکنان شرکت بهم داد.بیشتر میخوان رو EF7 بنزینی مانور بدن و تولید کنن.
فکر کنم پایه گازسوز دشواری های زیادی رو به وجود آورده تو تولید.چون دسته آلمانه دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)