تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 123 اولاول ... 273334353637383940414787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 1228

نام تاپيک: ✔ رفع اشکال سوالات درسی مباحث مقاطع دبیرستان و پیش دانشگاهی و کنکوری ها

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اونطوریام نیست ! ولی باید با گراف خوب آشنا باشی و مهمتر از همه اینکه منظور سئوال رو خوب بفهمی ...
    با کمی تمرین بیشتر نکات اصلی توی ذهنت می مونه و دیگه اغلب سئوالات رو می تونی راحت حل کنی ...
    توصیه می کنم سریعا بعد از خوندن درس سراغ این تستها نرو ، اول سعی کن چند تا سئوال تشریحی حل کنی که توش در مورد اندازه و مرتبه و درجه و ... بحث شده باشه ، مثلا روابط بین درجه ها و مرتبه و یال و ... ، اگه روی این قسمتهای گراف وقت بزاری ، سئوالای سخت تر رو راحت تر می تونی حل کنی ...
    یک نکته ی دیگه ای که می تونه خیلی کمک کنه اینه که موقع حل کردن گراف رو رسم کنی ولی باید عادت کنی سر آزمون بتونی توی ذهنت تجسم کنی گراف رو وگرنه واسه ی رسم و اینجورچیزا توی کنکور زمان و مکان نیست !
    زیاد سخت نگیر ، وقتی یدونه خودت راحت حل کنی می فهمی که به اون سختی که فکر می کردی نیست ...

موفق باشی ...

ممنون ! منظورم همين بود ! خيلي دوست دارم مسائل رو ذهني حل كنم ( چه فيزيك چه گسسته ) ولي چه كنم كه نميتونم خوب تمركز كنم روي مساله ، اينجوري بگم رشته ي امور سريع از ذهنم در ميره !! !!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    گیلان _ رشت

پيش فرض

ممنون ! منظورم همين بود ! خيلي دوست دارم مسائل رو ذهني حل كنم ( چه فيزيك چه گسسته ) ولي چه كنم كه نميتونم خوب تمركز كنم روي مساله ، اينجوري بگم رشته ي امور سريع از ذهنم در ميره !! !!!
    یکی از راه هاش اینه که وقتی داری تمرین حل می کنی ، بلند بخونی و تکرار کنی ، فرض کن یکی جلوته باهاش بحث کن ! ، معمولا ذهن آدم اول به سمت صداهای اطراف کشیده میشه ...

...

3. این کاربر از Mahmood_N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

یکی از راه هاش اینه که وقتی داری تمرین حل می کنی ، بلند بخونی و تکرار کنی ، فرض کن یکی جلوته باهاش بحث کن ! ، معمولا ذهن آدم اول به سمت صداهای اطراف کشیده میشه ...

...
    آره معمولاً اين عادت رو دارم ولي سر جلسه كه نميشه!

پروفشنال Parnyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض

سواااال

1. نفاط اکسترمم نسبی تابع y=x^3-3x^2+x-2از خط y=mx+2 به یک فاصله اند مقدار m کدام میتواند باشد

2-
    3
    5-
    5

جواب :گزینه 3

اگه میشه با توضیح جواب بدین !

آخر فروم باز BioHazard's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

سواااال

1. نفاط اکسترمم نسبی تابع y=x^3-3x^2+x-2از خط y=mx+2 به یک فاصله اند مقدار m کدام میتواند باشد

2-
    3
    5-
    5

جواب :گزینه 3

اگه میشه با توضیح جواب بدین !

یخورده تابش بد قلقه ولی داستان از این قراره که :
    1- باید مختصات نقاط اکسترمم و یک نقطه روی خط ،بدست بیاری. نقطه روی خط که هلو هست مختصاتش این هست اگر اشتباه نکنم

2- بعد باید با یکی از نقاط اکسترمم و این نقطه شیب رو حساب کنی ، چون گفته فاصله ، پس این شیبی که بدست آوردی بر خط عموده ، و حالا باید شیب خط رو بدست بیاری که میشه m-.
    حالا ضرب این دو شیب باید بشه 1-
    امیدوارم درست گفته باشم

برای فهم بهتر هم شکل تابع همراه با خط

و

---------- Post added at 09:44 AM ---------- Previous post was at 09:43 AM ----------

[/COLOR]

...
    چی میشد سر جلسه کنکور اجازه این کار رو میدادن ؟
    Last edited by BioHazard; 13-02-2010 at 10:24.

7. این کاربر از BioHazard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

موقع حل مسئله تمرکز نداشتن معمولا بخاطر اون لحظه نیست . بیشتر بخاطر اینه که موضوع رو خوب یاد نگرفتید از اول . این اتفاق در ریاضیات گسسته بسیار شایعه . چون باید موضوع رو خیلی خوب بفهمید وگرنه حتی اگه یه نکته رو از قلم بندازید مطمئنا مشکل خواهید داست ، در حالی که فکر میکنید تمرکز ندارید .

من توصیه میکنم در حین درس خواندن تند خوانی نکنید ، با دقت پیش برید ، خلاصه نویسی کنید و همینطور تست های طبقه بندی شده بزنید . اول تست های آموزشی ، بعد تست های زمان دار . مطمئن باشید مشکلتون حل میشه . در همه ی درسها همینطوریه .

9. 3 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بچه ها 2تا سوال دارم که یکیش شیمیه و یکیش ریاضی:
    اول ریاضی:
    دامنه تعریف تابع y=log [x] کدام بازه است؟ (فقط ایکس داخل جزء صحیح است. یعنی لگاریتم جزء صحیح ایکس)
    1) (مثبت بی نهایت و 1)
    2) (مثبت بی نهایت و صفر)
    3) (مثبت بی نهایت و0]
    4) (مثبت بی نهایت و 1]
    جواب گزینه 4
    (راه حل کلیش رو بلدم ولی نمیدونم چرا گزینه 2 نمیشه؟ یعنی این یک از کجا اومد یهو؟)

سوال شیمی :

اگر 220 میلی گرم از co2 دارای6/022 ضربدر 10 به توان x اتم اکسیژن باشد مقدار x کدام است؟
    (c=12 g/mol , o=16g/mol)

1) 18
    2) 22
    3) 19
    4)21
    جواب گزینه 4 میشه
    راه حلش رو بلد نیستم
    (راستی ببخشید سوالم رو اینقدر ناجور نوشتم واقعا ناچار بودم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin 69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بچه ها 2تا سوال دارم که یکیش شیمیه و یکیش ریاضی:
    اول ریاضی:
    دامنه تعریف تابع y=log [x] کدام بازه است؟ (فقط ایکس داخل جزء صحیح است. یعنی لگاریتم جزء صحیح ایکس)
    1) (مثبت بی نهایت و 1)
    2) (مثبت بی نهایت و صفر)
    3) (مثبت بی نهایت و0]
    4) (مثبت بی نهایت و 1]
    جواب گزینه 4
    (راه حل کلیش رو بلدم ولی نمیدونم چرا گزینه 2 نمیشه؟ یعنی این یک از کجا اومد یهو؟)

درمورد این سوال ببین ، نمودار لگاریتم که هست ، اگر دقت کنی توی خود صفر تعریف نشده و از 0 مثبت تعریف میشه.
    حالا وقتی x میره توی براکت توی بازه 0 تا یک ( به غیر از خود یک) هر عددی که بزاریم حاصل لگاریتم صفر میشه که تعریف نشده است. پس باید x بزرگتر یا مساوی یک باشه .
    به بیان دیگه ، [x] عددصحیحه وچون لگاریتم نمیتونه صفر رو قبول کنه پس x>=1 .

موفق باشی.

12. این کاربر از ramin 69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

درمورد این سوال ببین ، نمودار لگاریتم که هست ، اگر دقت کنی توی خود صفر تعریف نشده و از 0 مثبت تعریف میشه.
    حالا وقتی x میره توی براکت توی بازه 0 تا یک ( به غیر از خود یک) هر عددی که بزاریم حاصل لگاریتم صفر میشه که تعریف نشده است. پس باید x بزرگتر یا مساوی یک باشه .
    به بیان دیگه ، [x] عددصحیحه وچون لگاریتم نمیتونه صفر رو قبول کنه پس x>=1 .

موفق باشی.
    آقا دستت درد نکنه
    خیلی لطف کردی. خدا خیرت بده. بچه ها کسی راه حل سوال پایین رو بلده به من توضیح بده؟

سوال شیمی :

اگر 220 میلی گرم از co2 دارای6/022 ضربدر 10 به توان x اتم اکسیژن باشد مقدار x کدام است؟
    (c=12 g/mol , o=16g/mol)

1) 18
    2) 22
    3) 19
    4)21
    جواب گزینه 4 میشه
    راه حلش رو بلد نیستم

داره خودمونی میشه Sabayon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

a ? atom O = 220 mg CO2 ( 10^-3 g/1 mg) x ( 1 mol CO2 / 44 g CO2 ) x ( 6.022 x 10^23 molecule CO2 / 1 mol CO2 ) x ( 2 atom O / 1 molecule CO2 ) = 6.022 x 10^21 atom O

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •