ممنون ! منظورم همين بود ! خيلي دوست دارم مسائل رو ذهني حل كنم ( چه فيزيك چه گسسته ) ولي چه كنم كه نميتونم خوب تمركز كنم روي مساله، اينجوري بگم رشته ي امور سريع از ذهنم در ميره !!
!!!
ممنون ! منظورم همين بود ! خيلي دوست دارم مسائل رو ذهني حل كنم ( چه فيزيك چه گسسته ) ولي چه كنم كه نميتونم خوب تمركز كنم روي مساله، اينجوري بگم رشته ي امور سريع از ذهنم در ميره !!
!!!
یکی از راه هاش اینه که وقتی داری تمرین حل می کنی ، بلند بخونی و تکرار کنی ، فرض کن یکی جلوته باهاش بحث کن ! ، معمولا ذهن آدم اول به سمت صداهای اطراف کشیده میشه ...ممنون ! منظورم همين بود ! خيلي دوست دارم مسائل رو ذهني حل كنم ( چه فيزيك چه گسسته ) ولي چه كنم كه نميتونم خوب تمركز كنم روي مساله ، اينجوري بگم رشته ي امور سريع از ذهنم در ميره !! !!!
...
آره معمولاً اين عادت رو دارم ولي سر جلسه كه نميشه!![]()
سواااال
1. نفاط اکسترمم نسبی تابع y=x^3-3x^2+x-2از خط y=mx+2 به یک فاصله اند مقدار m کدام میتواند باشد
2-
3
5-
5
جواب :گزینه 3
اگه میشه با توضیح جواب بدین !
![]()
یخورده تابش بد قلقه ولی داستان از این قراره که :
1- باید مختصات نقاط اکسترمم و یک نقطه روی خط ،بدست بیاری. نقطه روی خط که هلو هستمختصاتش این هست
اگر اشتباه نکنم
2- بعد باید با یکی از نقاط اکسترمم و این نقطه شیب رو حساب کنی ، چون گفته فاصله ، پس این شیبی که بدست آوردی بر خط عموده ، و حالا باید شیب خط رو بدست بیاری که میشه m-.
حالا ضرب این دو شیب باید بشه 1-
امیدوارم درست گفته باشم
برای فهم بهتر هم شکل تابع همراه با خط
و
---------- Post added at 09:44 AM ---------- Previous post was at 09:43 AM ----------
[/COLOR]چی میشد سر جلسه کنکور اجازه این کار رو میدادن ؟
Last edited by BioHazard; 13-02-2010 at 10:24.
موقع حل مسئله تمرکز نداشتن معمولا بخاطر اون لحظه نیست . بیشتر بخاطر اینه که موضوع رو خوب یاد نگرفتید از اول . این اتفاق در ریاضیات گسسته بسیار شایعه . چون باید موضوع رو خیلی خوب بفهمید وگرنه حتی اگه یه نکته رو از قلم بندازید مطمئنا مشکل خواهید داست ، در حالی که فکر میکنید تمرکز ندارید .
من توصیه میکنم در حین درس خواندن تند خوانی نکنید ، با دقت پیش برید ، خلاصه نویسی کنید و همینطور تست های طبقه بندی شده بزنید . اول تست های آموزشی ، بعد تست های زمان دار . مطمئن باشید مشکلتون حل میشه . در همه ی درسها همینطوریه .
بچه ها 2تا سوال دارم که یکیش شیمیه و یکیش ریاضی:
اول ریاضی:
دامنه تعریف تابع y=log [x] کدام بازه است؟ (فقط ایکس داخل جزء صحیح است. یعنی لگاریتم جزء صحیح ایکس)
1) (مثبت بی نهایت و 1)
2) (مثبت بی نهایت و صفر)
3) (مثبت بی نهایت و0]
4) (مثبت بی نهایت و 1]
جواب گزینه 4
(راه حل کلیش رو بلدم ولی نمیدونم چرا گزینه 2 نمیشه؟ یعنی این یک از کجا اومد یهو؟)
سوال شیمی :
اگر 220 میلی گرم از co2 دارای6/022 ضربدر 10 به توان x اتم اکسیژن باشد مقدار x کدام است؟
(c=12 g/mol , o=16g/mol)
1) 18
2) 22
3) 19
4)21
جواب گزینه 4 میشه
راه حلش رو بلد نیستم
(راستی ببخشید سوالم رو اینقدر ناجور نوشتم واقعا ناچار بودم!
درمورد این سوال ببین ، نمودار لگاریتم که هست ، اگر دقت کنی توی خود صفر تعریف نشده و از 0 مثبت تعریف میشه.
حالا وقتی x میره توی براکت توی بازه 0 تا یک ( به غیر از خود یک) هر عددی که بزاریم حاصل لگاریتم صفر میشه که تعریف نشده است. پس باید x بزرگتر یا مساوی یک باشه .
به بیان دیگه ، [x] عددصحیحه وچون لگاریتم نمیتونه صفر رو قبول کنه پس x>=1 .
موفق باشی.
آقا دستت درد نکنه
خیلی لطف کردی. خدا خیرت بده. بچه ها کسی راه حل سوال پایین رو بلده به من توضیح بده؟
سوال شیمی :
اگر 220 میلی گرم از co2 دارای6/022 ضربدر 10 به توان x اتم اکسیژن باشد مقدار x کدام است؟
(c=12 g/mol , o=16g/mol)
1) 18
2) 22
3) 19
4)21
جواب گزینه 4 میشه
راه حلش رو بلد نیستم
a ? atom O = 220 mg CO2 ( 10^-3 g/1 mg) x ( 1 mol CO2 / 44 g CO2 ) x ( 6.022 x 10^23 molecule CO2 / 1 mol CO2 ) x ( 2 atom O / 1 molecule CO2 ) = 6.022 x 10^21 atom O
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)