تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 253 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 2527

نام تاپيک: اقتصادی ترین پاکت پی سی Samsung B7300 Omnia LITE

اگه نباشه جاش خالی می مونه farredsky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آیااین گوشی handwriting فارسی یا انگلیسی دارد ؟ اگر دارد بدون قلم هم قابل استفاده است ؟ وقتی فارسی نصب می شود صفحه کلید مجازی فارسی می اید یا عربی است ؟( از نظر محل حروف در کیبورد )
    رزولیشن صفحه 240* 400برای خواندن متون یا نمایش فیلم مشکلی ندارد ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من گوشی همکارم یک ساعتی دستم بود تا اونجایی که بدونم جواب می دم
    آیااین گوشی handwriting فارسی یا انگلیسی دارد ؟
    فارسی ندارد
    اما انگلیسی هم دارد
    دو روش هم هست
    یک نوشتن بر روی کل lcd
    یکی نوشتن در قسمتی که مشخص شده است
    اگر دارد بدون قلم هم قابل استفاده است
    هان! تست نکردم یعنی به ذهنم نرسید

3. این کاربر از saeedfweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

آیااین گوشی handwriting فارسی یا انگلیسی دارد ؟ اگر دارد بدون قلم هم قابل استفاده است ؟ وقتی فارسی نصب می شود صفحه کلید مجازی فارسی می اید یا عربی است ؟( از نظر محل حروف در کیبورد )
    رزولیشن صفحه 240* 400برای خواندن متون یا نمایش فیلم مشکلی ندارد ؟
    بله با ناخن قابل استفادست

---------- Post added at 10:50 AM ---------- Previous post was at 10:46 AM ----------

با سلام سوالات زیاد شده گفتم یه جا جواب بدم:

به احتمال قوی فایل هائکه نصب نمی شوند را شما اکستراکت نمی کنید و چون در گوشی هم بطور پیش فرض نرم افزاری برای اکستراکت کردن وجود ندارد با این مشکل روبرو می شوید و فایلی هم که شما به فرم یک فایل Html یعنی چهار رنگ ویندوز می بینید در حقیقت یک فایل ناشناخته برای ویندوز است (ویندوزهای قدیمی را به یاد دارید که فایل های ناشناخته را چگونه نشان می دادند؟) ابتدا فایل را در کامپیوتر اکستراکت کنید و برای آنکه مطمئن شوید پسوند فایل cab است یا rar ویندوز را بگونه ای تنظیم کنید که پسوند فایل را نشان دهد.

این از اون اظهار نظرهای جالبی بود که تا بحال ندیده بودم دوست عزیز پسوند exe یکی از پسوندهای اصلی نصب برنامه در ویندوز است که باید از طریق ActiveSync در گوشی نصب شوند اما آنچه شما در این مورد شنیده اید به تفاوت exe های ویندوز موبایل و دسک تاپ بر می گردد.

ابتدا برنامه ActiveSync را برای ویندوز XP و برنامه Windows Mobile Device Center را برای ویستا یا سون نصب کنید گوشی را با این نرم افزارها به PC وصل کنید و بروی فایل exe مورد نظر دبل کلیک کنید و در صورت لزوم محل نصب را از منوی ظاهر شده از روی صفحه گوشی تعیین کنید همین و تمام.

ویبره و زنگ که به راحتی هرچه تمام تر و به روشنی هرچه بیشتر در منوها به چشم می خورد که روش آن را بهزاد عزیز فرمودند.
    ساده ترین راه برای ورود کنتاکت لیست کپی آنها بروی سیمکارت و انتقال ساده آنها بروی گوشی ست. هر چند که فرمت csv نیز به راحتی توسط Outlook به گوشی وارد می شود.
    نرم افزار روی گوشی حاوی Windows Mobile Media Center و ActiveSync است که برای نصب فایل های exe و Uninstall کردن برنامه ها همراه با Sync کلیه اطلاعات با گوشی و همچنین استفاده از اینترنت PC در هنگام اتصال USB بکار می رود.

این هفت هشت ماه را من نفهمیدم این دوستمان از کجا آورده است احتمالا به تاریخ نمایش آن در سپتامبر 2009 نگاه کردند و حساب کردند که تا حالا هفت هشت ماه شده است نخیر دوست عزیز این گوشی حداکثر تنها یکی دو ماه است که به بازار ایران راه یافته است. اما پاسخ به سوال های شما:
    1- اگر یک کار باشد که ویندوز موبایل بتواند انجام دهد همین کار با اینترنت و آفیس است که این گوشی به لطف سیستم عامل خود بخوبی از پس آن بر می آید و من هنوز موردی از هنگ کلی در آن ندیده ام.
    2- این 3 مگ نوکیا را لطفا تعریف کنید چون معلوم نیست منظورتان کدام گوشی و کدام کیفیت است و تا آنجا که من می دانم برای مثال زدن یک 3 مگاپیکسلی نمونه و با کیفیت معمولا از مدل های موفقی مثل K800 از سونی اریکسون یاد می کنند و نمونه ای خاصی از نوکیا را سراغ ندارم که در کلاس 3.15 مگاپیکسلی نمونه باشد. در کل اما عکس گوشی برای یک پاکت پی سی مناسب است و فیلمبرداری آن نیز به همین ترتیب راضی کننده به نظر می رسد اما اگر قصد شما از خرید گوشی آنهم از نوع پاکت پی سی دوربین است که کاملا به بیراهه رفته اید و بهتر است به سراغ یک Feature Phone بروید نه یک PDA.
    3- باتری گوشی بسیار قدرتمند است تا جائیکه شاید باورتان نشود اما در این پنج هفته ای که از خرید این گوشی می گذرد تنها و تنها 4 بار آن را شارژ کردم که یکی از این چهار بار شارژ اولیه بوده البته علت دیگری هم این موضوع دارد که همانا شارژ شدن گوشی در حین اتصال آن به کامپیوتر است که تا حدود زیادی شارژ را به باتری باز می گرداند نکته ای که به شدت در رجیستری به دنبال کنسل کردن آن هستم و البته هنوز راهی پیدا نکرده ام.
    4- صفحه نمایش گوشی در نور مستقیم خورشید از کیفیت چندانی برخوردار نیست که این با توجه به کلاس قیمتی چندان تعجب بر انگیز نیز نیست اما در نور معمولی کیفیت صفحه نمایش راضی کننده است و می توان آن را با I900 مقایسه کرد. در مورد استفاده از قلم هم باید خدمتتان عرض کنم که بجز چند دقیقه اول خرید این گوشی هیچگاه دیگر از قلم استفاده نکردم و حتی نیاز به آن را نیز هیچگاه احساس ننموده ام.
    5- اسلات کارت حافقظه دستگاه تا 32 گیگابایت را پشتیبانی می کند که البته هنوز این حجم حافظه بصورت انبوه تولید نشده اما پشتیبانی از حجم 16 گیگ کاملا ثابت شده است.

اگر به چیزی دست نزده اید احتیاج به هیچ تنظیم اضافه ای نیست و خودبخود گوشی از اینترنت وای فای استفاده می کند.

اول اینکه لطفا اگر می توانید یک تصویر از محافظ صفحه نمایشی که به همراه گوشی دریافت کردید بگذارید که بدجور دنبال آن هستم. نکته دوم به سوال شما در مورد اشغال حافظه حتی وقتی که برنامه ها بسته اند باز می گردند که پاسخ آن کاملا ساده است این مقدار حافظه اشغال شده در RAM توسط خود سیستم عامل برای اجرا شدن و لود گردیدن سرویس های ویندوز رزرو شده است و امکان کم کردن آن نیست و حافظه ای نیز که در ROM بصورت پیش فرض اشغال شده به برنامه های پیش فرض گوشی مثل اپرا یا اینترنت اکسپلورر باز می گردد که راهی برای uninstall کردن آنها به فرم عادی نیست و تنها راه خالی کردن این حافظه استفاده از ROM های کوک شده ایست که این برنامه ها از آنها حذف شده است. برای حذف آن ویبره مذکور هم به Setting>Sound Setting>Touch Alert بروید.

برای حذف برنامه ها از برنامه ActiveSync برای ویندوز XP و برنامه Windows Mobile Device Center برای ویستا یا سون استفاده کنید.

من از گارمین استفاده می کنم که خود برنامه و راهنمای فارسی آن را از اینجا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و آخرین نقشه آن را از این پست بگیرید.

کد:
    با تشکر از دوستان
    اون پست که گفته هفت هشت ماه مال کلوپ تاچ ویواست نه اینجا

5. 2 کاربر از NINTENDO_DS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان من چند تا مشکل دارم با این گوشی. کسی میتونه کمک کنه؟

1.هندزفری این گوشی واقعا تعطیله. آیا هندزفری دیگری هست که هم رادیو کار کنه و هم میکروفن و صدای قوی داشته باشه و به این گوشی بخوره؟

2.وقتی منوی اصلی ویندوز موبایل رو باز میکنم و مثلا میرم توی قسمت Settings و بر میگردم منوی اصلی خود به خود بسته شده و دیگه نیست و من دوباره باید منو رو باز کنم. آیا این رو میشه درست کرد که خود به خود بسته نشه؟

3.قسمت بالا و سمت راست، مقدار باتری رو نشون میداد اوایل. اما الان نمیدونم چرا دیگه نشون نمیده. یادم نیست که چیکار کردم ولی فکر میکنم از وقتی اینجوری شد که Theme رو عوض کردم.

4.در قسمت Settings-<Basic Setting->Display and Light-<Brightness هر چقدر مقدار نور رو کم و زیاد میکنم هیچ تاثیری نداره!!!

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

و همین طور یه چیزی میگم بهم نخندید من نرم افزار نصب کردم حالا میخوام از اوی لایت پاک کنم ولی بلد نیستم یکی کمک میکنه؟؟؟ خوب اولین وین موبم هست
    سلام.

برای پاک کردن برنامه میتونید برید تو قسمت ستینگ بعد سیستم(از تب های پایین صفحه) سپس Remove Program رو انتخاب و برنامه مورد نظرتون رو پاک کنید.

آیا میشه به بنده بگین که چه نرم افزاری برای GPS و از کجا برای این گوشی دانلود کنم؟
    سلام.
    شما برای دریافت برنامه های GPS میتونی به تاپیک GPS همین فروم مراجعه کنید.

کد:

آخر فروم باز Vamp!r3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    توی فکرای سمی !

پيش فرض

1.هندزفری این گوشی واقعا تعطیله. آیا هندزفری دیگری هست که هم رادیو کار کنه و هم میکروفن و صدای قوی داشته باشه و به این گوشی بخوره؟
    رادیو که با هر هندزفری کار میکنه.............بهترین کار اینه که یه هندزفری 2 تیکه گیر بیارید.........(3.5 MM) بعد یه هندزفری با کیفیت براش بگیرید و حال کنید...........

اگه نباشه جاش خالی می مونه papillon11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان . من وقتی توی اکسپلور یه فایل می خوام بدونم چیه حجمش چقدره محل نصبش کجاست باید چه کار کنم چون تا انتخابش می کنی اجراش می کنه فایلی رو هم که سرچ می کنم بازم همین طوره

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    دسته پرستوهای مهاجر اسم : رضا

پيش فرض

این که میگن گوشی های سامسونگ مشکل آنتن دهی دارن ،درسته؟
    یه سوال دیگه ، مموری هشت برا این گوشی چه مارکی خوبه وقیمتش چنده؟(این 2 تا سوالم جواب بدین ، دیگه 100 در 100 می خرمش،خیال خودم و همه رو راحت می کنم!)

پروفشنال saeidsmxo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

این که میگن گوشی های سامسونگ مشکل آنتن دهی دارن ،درسته؟

خیلی عقبی دوست عزیز
    هر کی گفته غلط گفته(درواقع غلط کرده)

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    دسته پرستوهای مهاجر اسم : رضا

پيش فرض

درمورد غلط و درستش نمی تونم نظر بدم،چون تمام گوشی های سامسونگ رو امتحان نکردم.اما اینکه کی می گفت،طرف نماینده رسمی مایکروتل (اسمش تو سایت مایکروتل هست) و HTC بود.

---------- Post added at 02:15 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------

یکی از دوستان یه مموری 8 خوب هم معرفی کنه ممنون میشم،با قیمتش لطفا.(برا همین 7300)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •