تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 323 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

x10 جزء گوشیهایی که من خیلی از ظاهش خوشم میاد اما به نظرم تو سیستم عامل اندروید htcحرفهای زیادتری برای گفتن داره
    راستی الان گوشیت چیه ؟ اگه ان 95 حیفه خواستی بفروشی به آشنا بدش
    البته بگم سیستم عامل اندریود خیلی پیشرفت خوبی داشته این سیستم عامل نیمه دوم 2008 توسط گوگول ارائه شد و به نا بر استاند به نوشته ها تو مجلات در مقابل مک لئوپارد اپل قد علم کرده. بخصوص ورژن 2.2 اون. میگن که این سیستم عالمل یوزر اینترنفیس جالبی داره.

من سه تا ان 95 خریدمو فروختم کارمو با دبیلو 800 شروع کردم چهار پنج تا 6300 داشتم ان 70 و سی 905 و 6700 و 5310 و ان 97 و اپل و 8800و 7280 و 5610 و 6555 و سی 903 و دبیلو 200 و 1200 و ان620 و موتو و اریکسون و آلکاتل و کا800 و کا 810 و 5800و خیلی از گوشیهای دیگه از زیر دستم رد شدن
    و الانم 1200 دارم! به اندازه ان 95 که مفت از دستم دادم نسوختم سه تا خریدم ولی یکیشو یه هفته نشد داشتم به اندازه یک میلیمتر وقتی با دستمال پاک می کردم خط افتاد روش 250 تومن زیرش فروختم یکیشو

---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------

بچه ها پولش جور شد دارم میخرمش ها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بهترین گوشی که میتونم توی این رنج قیمت بخرم یعنی 350000 چی هست ؟؟ البته لمسی ترجیحاااا

اگه نباشه جاش خالی می مونه s_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بچه های گل دوستان عزیز مشکل حل شد.چنین فولدری تو فایل منجر نبود مموریو فرمت کردم درست شد.واقعا دمتون گرم خیلی گلین.(عمرتون گل نباشه)

4. این کاربر از s_n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nokiax6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

بهترین گوشی که میتونم توی این رنج قیمت بخرم یعنی 350000 چی هست ؟؟ البته لمسی ترجیحاااا
    همون X6 معروف نوکیا !!!

6. این کاربر از nokiax6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه reza021120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

سلام ضمن عرض خوش آمد گویی به دوست عزیز اول در مورد یوزرنیمت یکم حرف بزنیم اینکه دی جی مخفف disc jockey هستش کسی که Person who plays recorded music on radio or television or at a nightclub or other live venue حالا ببین می ارزه اسم مقدس مهدی پیش این کلمات بیاد!

نه این قیمتش یکم گرونه یعنی معتدل نشده پر پرش 350 تومن واسش خوبه ولی یه چیزی بگم
    چون مثل ایکه میزان واردات کم شده یه حدود نود و خورده ای درصد واردات گوشی کم شده احتمالا دیگه گیر نیاد یا اگه گیر بیاد جنس اولیه نباشه من خودم یکی درسته که بنظرم زیاد میاد ولی دو سه روز دیگه میگیرمش ان شاالله
    بجز دوربین
    از قیافه باحال و توپش بگو که واقعا من کشته مردشم
    تاچ خازنی و تاچ مقاومتی رو از یه نظر دیدن به نظرتون یکم دور از انصاف چیت بابا تاچ خازنی یه چیز دیگس یه فن آوردی جدیده. دیگه فشار دادن روی صفحه نمیخواد. فقط لمس کردن میخواد. قابلیت مولتی تاچ از قابلیت های این تکنولوژی خازنیه البته متاسفانه ایکس 6 نداره مولتی تاچ. فیدبک گوشی در مورد لمس صفحه واقعا عالیه. اگه در مورد صفحات خازنی و مقاومتی اطلاعات زیادی خواستین بفرمایین بدم.
    سلام به همه.
    دوست عزیز به نظرت قیمتش تا دو هفته دیگه میاد زیر 350 تومن؟؟
    و در این موردم کسی تجربه داره راهنمایی کنه:

کسی تا حالا از digikala یا gooshishop خرید کرده؟؟؟راضی بوده ؟؟؟در صورت خرابی پس میبرن؟؟؟

چون تو کرمانشاهم وبعد از امتحاناتم حوصله ی تهران اومدن رو ندارم گفتم شاید بشه از از این طریق بخرم.

یه مورد دیگه نمایندگی نوکیا که تو خیابان شریعتی هستش میفرسته برام؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

سلام به همه.
    دوست عزیز به نظرت قیمتش تا دو هفته دیگه میاد زیر 350 تومن؟؟
    و در این موردم کسی تجربه داره راهنمایی کنه:

کسی تا حالا از digikala یا gooshishop خرید کرده؟؟؟راضی بوده ؟؟؟در صورت خرابی پس میبرن؟؟؟

چون تو کرمانشاهم وبعد از امتحاناتم حوصله ی تهران اومدن رو ندارم گفتم شاید بشه از از این طریق بخرم.

یه مورد دیگه نمایندگی نوکیا که تو خیابان شریعتی هستش میفرسته برام؟؟؟؟
    بعید میدونم!.نه بهتره بگم نه به این زودی پایین نماید.هفته ای به زور 5 تومن میاد پایین ولی این گوشی فعلا نوبرشو تو ایران آورده و پایین بیا نیست که نیست
    تا دلت بخواد از این سایتها خریدم.دیجیکالا قیمتاش خیلی گرونه اونم مفتکی! بخش مشاوره تلفنی داره وغیره که منشیهاش هم زیاد هالیشون نیست و درست وحسابی قانع نمی کنن.گوشی شاپ قیمتاشون معقوله. چندبار از وشی شاپ خریدم خیلی مطمئنه. در صورت خرابی بعیده پس بگیرن میفرستن گارانتی. درثانی من همیشه موقع خرید شرط می کنم که چون پک گوشی ها پلمپه بهشون میگم بازشون کنید قشنگ باهاش ور برید بعد بفرستید بهم که لااقل ایراد ظاهری نداشته باشه ولی این امر رو تو دیجی کالا نمی دونم بکنن. یبار از دیجیکالا دوربین سفارش دادم. و موکدا تاکید کردیم که قرمز باشه مشکیشو فرستادن با کمال |ررویی اونم بدون کیف. مشوره هاشون مفتیه و بدرد خودشون میخوره و به ماست خودشون ترش نمی گن.

9. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

و الانم 1200 دارم!
    ---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------

بچه ها پولش جور شد دارم میخرمش ها
    منم یک فروند 1200 دارم(چیه مگه هواپیماست!!)خدایشش خیلی یله هر وقت میخوام گوشی عوض کنم برا یکمدت میشه همدمم
    آقا پیشاپیش مبارک شیرینی ما یادت نره

---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------

عزیزم برا مشاوره خرید گوشی به بخش خودش مراجعه کن اینجا فقط در مورد گوشیه x6 صحبت میشه

11. این کاربر از stuv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

منم یک فروند 1200 دارم(چیه مگه هواپیماست!!)خدایشش خیلی یله هر وقت میخوام گوشی عوض کنم برا یکمدت میشه همدمم
    آقا پیشاپیش مبارک شیرینی ما یادت نره

---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------

عزیزم برا مشاوره خرید گوشی به بخش خودش مراجعه کن اینجا فقط در مورد گوشیه x6 صحبت میشه

چاکرت بشم ارادتمندم خداییش هر چقدر دارم کم و زیاد بالا و پایینش می کنم بهتر از این ایکس 6 نمی تونم پیدا کنم. نمی گم بالاتر از این وجود نداره بلکه این گوشی جوریه که خودشوتو دلم جا کرده! الکی هم جا نکرده !

در مورد جوابت به دوستون در مورد مشاوره گوشی باید بگم که درسته جوابتون متینه و باید ایشون در محل مخصوص خودش سوالشو بپرسه ولی به هر حال:
    ما برای وصل کردن آمدیم/ نی برای فصل کردن آمدیم!
    تا جای که می تونی به درد یکی بخوری خیرشو می بینی! نوکرتم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

کسی از دوستا این گوشی رو با گارانتی اصلی نوکیا خریده؟ چندتا سؤال از پکش دارم
    1. محتویات پکش چی بوده و چه قیمتی رو پرداختی؟
    2.کشور سازندش چین بوده یا کره؟ من خودم مبهوت موندم که با گارانتی اصلی نوشته اند ساخت چین و کره!
    3.ساپورت فارسی رو داره؟ ورژن فریم ویرت چند بوده؟
    4.هندزفری بلوتوث BH-214 کسی تو پکش داشته؟

بعید می دونم کسی به گارانتی پول بده برعکس من(گارانتی اصلی با سایر گارانتی ها فرق فوکوله دوستان)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کسی از دوستا این گوشی رو با گارانتی اصلی نوکیا خریده؟ چندتا سؤال از پکش دارم
    1. محتویات پکش چی بوده و چه قیمتی رو پرداختی؟
    2.کشور سازندش چین بوده یا کره؟ من خودم مبهوت موندم که با گارانتی اصلی نوشته اند ساخت چین و کره!
    3.ساپورت فارسی رو داره؟ ورژن فریم ویرت چند بوده؟
    4.هندزفری بلوتوث BH-214 کسی تو پکش داشته؟

بعید می دونم کسی به گارانتی پول بده برعکس من(گارانتی اصلی با سایر گارانتی ها فرق فوکوله دوستان)
    1-گوشي-شارژر-كابل usb-هندزفري-شارژر فندكي-نگهدارنده گوشي در داخل ماشين
    2-نگاه نكردم ولي فكر كنم چيني باشه
    3-كاملا ساپورت مي كنه و فريم ور 20 بود
    4-نه چنين چيزي نبود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •