جالب اینجاست که شماره 2 شم اومد شماره 1 اصلا گرافیک نداشت...راستی این بازی رو کدوم شرکت زد ؟؟specnaz 2
بدون شرح :
یه خبر خوب توی یوتوب تریلر IGI 3 گزاشته شده :
بیایین اینجا
بیایین اینجا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جالب اینجاست که شماره 2 شم اومد شماره 1 اصلا گرافیک نداشت...راستی این بازی رو کدوم شرکت زد ؟؟specnaz 2
بدون شرح :
یه خبر خوب توی یوتوب تریلر IGI 3 گزاشته شده :
بیایین اینجا
بیایین اینجا
گرافیکش نسبت به اون زمان که خوب بود.
اسکل کردی ؟![]()
اینو که یکی رفته با FPSC ساخته.![]()
شاید اشتباه لینک دادم
این چیه؟ کدوم بازیه؟
موافقم
گوگل ترجمش بدرد....میخوره![]()
اینم یک بازی شبیه igi برای اطلاعات بیشتر به امضام سایت برید.
بابا بیخیال 3ش بشید. شما که اینقدر عاشق این بازی هستید هیچ کدوم 2ی اونا روی سیستمتون ندارید که این فایل را برای من اپلود کنید!؟ من این تاپیک را بعد از 248 روز اوردمش بالا شاید یکی این فایل را برای من بذاره راجع به همه چیز حرف زدید غیر از درخواست من. اگه دارید برام اپلود کنید تا از شر این ارور راحت شم و به ادامه بازی برسم تا امتحانا شروع نشده
ممنون
Error in resource file: 'LOCAL: MISSIONS/LOCATION3/COMMON/SOUNDS/GV_36_02.WAV'
دوست عزیز با این وضع پیش بری بن میشی اخرش ها !! اینکاره شمارو اگه همه انجام بدن میدونی چی میشه ؟! ( تبلیغ یا همون سوق دادن 4 تا کاربر به وبلاگ یا ... خاصی رو میگم ) !!
.
مراقب باشید و رعایت کنید![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 18-04-2011 at 09:47.
این بازی واسه خیلی وقت پیشه، الان کمتر کسی بازیشو رو کامپیوترش داره.بابا بیخیال 3ش بشید. شما که اینقدر عاشق این بازی هستید هیچ کدوم 2ی اونا روی سیستمتون ندارید که این فایل را برای من اپلود کنید!؟ من این تاپیک را بعد از 248 روز اوردمش بالا شاید یکی این فایل را برای من بذاره راجع به همه چیز حرف زدید غیر از درخواست من. اگه دارید برام اپلود کنید تا از شر این ارور راحت شم و به ادامه بازی برسم تا امتحانا شروع نشده
ممنون
Error in resource file: 'LOCAL: MISSIONS/LOCATION3/COMMON/SOUNDS/GV_36_02.WAV'
اگه داشتیم که واست میزاشتیم![]()
آقا یک فایل wave با همین نام در همون مسیر کپی کن درست میشه
ولی من بعید می دونم که یک فایل بازی ایراد داشته باشه
احتمالا سایر فایل هام ایراد داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)