سلام دوستان
با 3 میلیون بهترین گزینه چی هست پلاسما ال سی دی یا ال ایدی بزرگ بودن برام مهمه و همینطور کیفیت تصویر و رنگ ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام دوستان
با 3 میلیون بهترین گزینه چی هست پلاسما ال سی دی یا ال ایدی بزرگ بودن برام مهمه و همینطور کیفیت تصویر و رنگ ممنون میشم راهنمایی کنید.
اینجا که جاش نیست ولی به نظر من :
1-پاناسونیک پلاسما 50v10
2-ال جی 42led8500
با سلام
با توجه به LCD و LED و پلاسماهای جدید سونی و پاناسونیک، سامسونگ و ال جي و شارپ و.... در حال حاضر برای سایز 40 تا 47 (رنج قیمتی حداکثر 2 میلیون تومان)، در مجموع از نظر کیفیت تصویر، عمر و سایر عوامل مهم در انتخاب یک HDTV جدید و پیشرفته، کدامیک را پیشنهاد می کنید؟! LCD یا LED و یا پلاسما؟كدام مارك ؟زيرا بازار ايران بازاري پر از تقلب و شايعه است
لطفا كامل توضيح دهيد با دليل
با سپاس
سلام دوست عزیز من پلاسمای پاناسونیک 42v20 رو بهت پیشنهاد میدم.مشخصات کامل رو از سایت پاناسونیک
بگیر.![]()
با سلام
در سایتی خواندم که نوشته بود:
Plasma displays achieve such impressive black levels by using internal algorithms to block the power to particular pixels in order to render a pixel "dark" or black. While this can limit a plasma television’s gray scaling, it does produce exceptionally black blacks – depending on the manufactured plasma display element (i.e. glass).
در این جا قید شده، با توجه به الگوریتمی که پلاسماها از آن بهره می برند، شاهد مشکی عمیقی در آنها هستیم.
اما در ادامه گفته شده این موضوع، باعث می شود که به gray scaling لطمه وارد شود.
کسی از علت این موضوع با خبر است و این که آیا پلاسماهای جدید هم دچار این مشکل هستند (مثلا V20)؟
سلام
آقا من گیج شدم. از یه طرف میگن lcd , led فرقی با هم ندارن. یه جا دیگه میگن تصویراشون زمین تا آسمون فرق داره. یکی دیگه میگه تفاوت تصویر فقط تو مغازه با نورهای مغازه قابل تشخیصه. یکی دیگه میگه بعضی led ها فقط یه کادر دورشون ال ای دیه و بعضی مدلهاش همه نقاطش ال ای دیه.
لطفا یکی منو راهنمائی کنه یه 32 یا 37 اینچ می خوام بخرم. مهمترین چیز برام کیفیته. کیفیت تصویر و عمر تلویزیون. البته به نسبت هزینه ای که می کنم. یعنی کیفیت خوب و قیمت خوب رو به کیفیت عالیو قیمت خیلی بالا ترجیح می دم. یه جورائی این تناسب حفظ بشه عالیه.
در ضمن می صرفه از بانه خرید کنیم یا نه؟ حدودا چند درصد از قیمت ها اونجا افت پیدا می کنه؟ یا بهتر بگم اینجا چند درصد رو قیمتها میکشن؟!؟!؟!؟
Last edited by aaeiria; 12-09-2010 at 12:28.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قيمتاي بانه كمتره. ولي گارانتي دستگاه مهمتره
ال سي دي 32 خيلي كوچيكه 37 بگيريد
اگر مشكلتون الان قيمتشه كه ايكس ويژن 40 اينچ آورده پنل samsung و LED هم هست. 1400 قيمتشه . كيفيت ال سي دي هاش خوب بود ولي اين محصول جديده و بايد بري ببيني كيفيت ال اي ديش رو
سري هاي جديد ساسمونگ هم هست قيمتاشون زياده
دوست عزيز
براي اينكه ببيني پلاسما بهتره يا ال سي دي يا ال اي دي اين لينكو ببين . كامل توضيح داده:
با وجود تكنولوژي هايي كه دائما به روز مي شوند، ساخت تلويزيوني كه "بهترين" باشد، غير ممكن است. زيرا همه روزه تكنولوژي جديدي وارد بازار مي شود و تلويزيوني كه تكنولوژي جديدتري داشته باشد، لقب بهترين را از آن خود مي كند. كنتراست ها هر روز بالاتر مي روند و رزولوشن و روشنايي تصوير همه روزه ارتقا مي یابند. در اين ميان كدام تكنولوژي براي مشاهده تصوير 3D مناسب تر است؟
ادامه مطلب در:
-چند تكنولوژي جديد كه در ساخت پنل هاي ال سي دي هست ميتونيد اينجا ببيند كمي البته وقت بگزارين:
AU Optronics (AUO)- Acer Unipac Optronics make P-MVA and A-MVA -(Advanced-Multi-Domain Vertical Alignment )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)