چقدر شما ساده اين اصلا هما برنمي گرده
ميگه خونه زندگيم اينجاست داشم اينجاست بچه هام
نه جون دايي نميشه
بعدش اگر هما برگرده به 24 سال پيش چطور بزرگ شه نظم جهان به هم مي خوره![]()
چقدر شما ساده اين اصلا هما برنمي گرده
ميگه خونه زندگيم اينجاست داشم اينجاست بچه هام
نه جون دايي نميشه
بعدش اگر هما برگرده به 24 سال پيش چطور بزرگ شه نظم جهان به هم مي خوره![]()
اون موردی که گفتین یکی بره 64 اون یکی بره 1412 بعدش کتیبه دست کی میمونه اونوقت؟
یه مورد دیگه هم اشاره شد توی پست 360 که خودش یه سوال برام ایجاد کرد : اگه رفت دوباره 24 سال بعد از ادامه اون لحظه ای که اونجا رو ترک کرد در نظر گرفته میشه یا باید دوباره خودشو به خانواده و احیانا هما دوباره معرفی کنه.
بعد توی مدتی که این دفعه میره چه تضمینی هست که دوباره خانواده و دوستش بدون وجود اون بتونن حتی در بهترین شرایط ممکن دچار مشکل نشن؟
امشب اون صحنه ای که به همایون گفت برای رفتن تو دیگه ستاره نداریم؛ هم خنده م گرفت هم دلم براش سوخت.
اون لحظه ای هم که همایون به عشق محسن پی برد؛ خنده محسن مثل خنده دوربین مخفیا بود؛ انگار واقعا نیشش خودبخود وا شده بود!
ولی اون صحنه کلا یه جوری بود که انگار دارن به جای بازی، داستانو برای ما تعریف میکنن.
دست حمید! :دی
بابا این محسن عجب قاقولیه 500 هزار تومان ساله64 اگه تورم رو 14 درصد که کمه در نظر بگیریم مثل 400 میلیون الآنه
بعد هما همچین آشه دهن سوزیم نیست
البته من خیلی دوستش دارما
دیگه مونده بود محسن بچه هما رو با نگاه بخوره...
این دیالوگ فیلمو بخونین و راجع تناقض سنی محسن و هما قضاوت کنین و ببینید...:
محسن: الان تو زمان شما چی 200 هزار تومن پولشه؟
هما: واسه چی میخوای؟
محسن: میخوام به بهونه خرید اون واسه مثلا بابام ازش پول بگیرم!
هما: ممم... آهان... به خوواهرزادت بگو می خوای واسه بابات سمعک بگیری.
محسن: من اگه با سرعت معمولی میومدم الان 49 سالم بود...
از این دیالوگ میشه نتیجه گرفت که محسن تو سال 64، 25 سالش بوده و به قول دوستمون جناب starpars هما تو سال 88 سی یا شایدم هم 31 سالش بوده...
باز دم فیلمای هندی گرم... فیلمای عشقی هم که میسازن، عاشق و معشوق حداقل از لحاظ سنی به هم میان!
ماشاالله تو فیلم، سریال های ماپیرمرد با دختر جوون ازدواج میکنه (انوش و مریم)
پیرزن با پسر جوون ازدواج میکنه... پیرمرد با پیرزن ازدواج میکنه
... دختر با پسر کوچیکتر از خودش (اونم نه یه سال نه دو سال حداقل 5 سال) ازدواج میکنه و جالبه پسره گیر میده که با من ازدواج کن!.... نوزاد پسر با نوزاد دختر در بدو تولد ازدواج میکنه
(البته به اذن پدر مادراشون
.... احتمالا هم نوزاد ها پسر عمو دخترعمو هم بودند
...)
ضمنا شاهکار سریال حضرت یوسف(ع) را نباید فراموش کرد که یوزارسیف با زلیخا که پیرزن(حالا بوده یا نبوده را نمیدونم!!!) ازدواج میکنه ولی نگو جریان چیز دیگه ای بوده!!
بارالها...
یاعلی![]()
Last edited by pcforlife; 03-09-2009 at 10:25.
نمیدونم شاید نصف بشه.
به مورد جالبی اشاره کردین در مورد اینکه هنوز اون دیدار تو آینده یادشون هست یا نه میتونه یادشون باشه میتونه نباشه شاید هم اصلا نشه هنوز عوض نشده( عروسی انوش و مریم رو میگم!)
یه مورد دیگه هم هست میتونه این باشه که هر کاری که محسن الان انجام میده در سال 64 همان کارها باعث این بدبختی ها در آینده بشه یعنی زمان منحنی بشه(رفتیم تو مایه های لاست) عروسی مریم و بی پدرمادر شدن هما رو میگم
البته بنظرم دوستان زیادی دارن جدی میگیرن این سریال رو
با تشکر
آره..آیفون بوده...یعنی بابابزرگ من که خونشونو تو سال 59 ساختن آیفون هم گذاشتن...منظورتون اینه که تو اون سال آیفن نبوده یا منظور دیگه ایی داشتید...اگه این بوده منظورتون که آره اونا آیفن داشتن حالا نمیدونم تو اون زمان بوده یا نه....ولی اگه کلا میگید بازم آره...رفت در خونشون و چون تو 88 گوشای مامان همایون ضعیف شده بود واسه همین داد زد
![]()
تکراری بود...شرمنده..
Last edited by majid_potter7; 03-09-2009 at 10:27.
اگه هما بخواد برگرده 24 سال قبل که بهش ظلم میشه
در واقع 24 سال از عمرش سوخت میشه
مثلا اگه الان که سال 88 هست 30 سالش باشه 24 سال برگرده عقب سال 88 میشه 54 سالش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)