تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 275 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 2750

نام تاپيک: HTC HD2 اولين گوشي اچ تی سی با پردازنده ۱ گیگاهرتز و ال سي دي 4.3 اينچي

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خدایی عجب صفحه نمایشی گنده ای داره ! .. ولی دم کیفیت امنیا 2 هم گرم !

2. 4 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من تو بعضی از تاپیکها خوندم که بچه ها راجع به رنگ 65k این گوشی ناراحت هستند . میخواستم بگم که اولا ویندوز فعلا همین مقدار تراکم رنگ رو ساپورت میکنه . دوما نمیدونم از چیش ناراحتن , وقتی ضعف خاصی رو با چشم نمیشه دید و با همین 65k رنگ تصویر رنگی زیبایی رو به ما میده پس چرا انقدر ایراد میگیرن . من با 16 میلیون رنگ سامسونگ جت حال نکردم چون خیلی پر رنگ و مصنوعی هست و به نظرم حتما باید تو تنظیمات رنگ گوشی رفت و تغییراتی ایجاد کرد . سامسونگی ها ناراحت نشن ها منظورم این بود که بچه ها بی دلیل از 65k ایراد نگیرن ;-)

اتفاقا ! به نظرم این گوشی با اینکه صفحه بزرگی داره و 65 هزار سلول رنگی هم هست .. کیفیتش قابل قبوله ! اما در مورد جت فکر میکنم چون چند لحظه استفاده کردی این احساس بهت دست داده ... وگرنه اگه یه هفته استفاده کنی دیگه ااصلا دوست نداری سراغ صفحه های معمولی بری .. وقتی میبنی انگار رنگا برات مرده هستش و کیفیت قابل قبولی نداره ... مثل این میمونه که به Tv عادت کرده باشی و بعد بری ال سی دی با کیفیت و بعد برگردی tv چه حسی داری؟

4. 4 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اتفاقا ! به نظرم این گوشی با اینکه صفحه بزرگی داره و 65 هزار سلول رنگی هم هست .. کیفیتش قابل قبوله ! اما در مورد جت فکر میکنم چون چند لحظه استفاده کردی این احساس بهت دست داده ... وگرنه اگه یه هفته استفاده کنی دیگه ااصلا دوست نداری سراغ صفحه های معمولی بری .. وقتی میبنی انگار رنگا برات مرده هستش و کیفیت قابل قبولی نداره ... مثل این میمونه که به Tv عادت کرده باشی و بعد بری ال سی دی با کیفیت و بعد برگردی tv چه حسی داری؟
    دو تا از رفقای نزدیک . یکی Diamond2 و اون یکی Jet دارن و کلی گوشیهاشونو با هم مقیسه کردم . هنوزم نظرم اینه که Jet صفحه خیلی پر رنگی داره و عکس طبیعی رو هم مثل عکسهایی که روی گرافیکشون کار شده و رنگ و کنتراست رو بالا برده باشیم نشون میده ولی Diamond2 طبیعی تر بود .
    البته این نظر بنده هست و مطمئنا دوستانی هم هستند که از همین پر رنگتر بودن خوششون میاد . بالاخره هر کسی سلیقه ای داره .
    در کل منظور من از پست قبلی این بود که 65k رنگ هیچ ایراد اساسی نداره که بخوایم مشکل به حساب بیاریمش ;-)

6. این کاربر از boy_teh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mac_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کیفیت تصویر omnia 2 بهتر از این هست تو عکسه نگاه کنید......

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin_007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Dubaiِ

پيش فرض

درسته ولی هنوزم که هنوزه با بلوتوث و رادیو FM مشکل اساسی داره . این که با یه سری برنامه بعضیا مشکل بلوتوث رو میگن حل شده فایده نداره . اندروید هم تقریبا همین مشکل رو داره که برای تبادل اطلاعات بلوتوث نداره .
    ای بابا من فکر کردم اين ديگه مشکله بلوتوث نداره من iphone داشتم تنها مشکلم همين بود البته اويل خيلی مشکل داشت ولی خيلی زود بر طرف شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

درسته ولی هنوزم که هنوزه با بلوتوث و رادیو FM مشکل اساسی داره . این که با یه سری برنامه بعضیا مشکل بلوتوث رو میگن حل شده فایده نداره . اندروید هم تقریبا همین مشکل رو داره که برای تبادل اطلاعات بلوتوث نداره .
    مشگل بلوتوث نداره دیگه تو ورژن android 2 بلوتوث باز شده
    به نظر من آینده مال android و mac البته limo , maemo باید دید در چه حدی هستن

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مشگل بلوتوث نداره دیگه تو ورژن android 2 بلوتوث باز شده
    به نظر من آینده مال android و mac البته limo , maemo باید دید در چه حدی هستن

خداکنه کاملا حل شده باشه . منبع خبر رو به مام بده داداش .
    البته پخش ویدئو روی اندروید هم ضعیف بودا .

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان یه بار هم تو چند صفحه قبل گفتم اگه مطلبی راجع به اچ دی 2 دارید بگید و از مقایسه امنیا2 و آیفونو ...کلا هر برند دیگه خود داری کنید.

آخرش میشه مثل تاپیک ساتیو میان درشو می بندن 4 نفر هم اخطار می گیرن....کدورت هم پیش میاد.

هر کس می خواد مقایسه کنه تو بخش نقد و بررسی تاپیک بزنه مقایسه کنه.

ممنون

12. 6 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خداکنه کاملا حل شده باشه . منبع خبر رو به مام بده داداش .
    البته پخش ویدئو روی اندروید هم ضعیف بودا .
    1 سوال بپرسم مربوط به موضوع تاپیک بعد جواب دوستمونو بدم,usb host داره یا نه من که جایی رسمی ندیدم

Another thing that was missing in Android's arsenal was proper Bluetooth support, but v2.0 brings support for sending files as well as the Phone Book Access Profile

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 2 کاربر از r_you168 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

1 سوال بپرسم مربوط به موضوع تاپیک بعد جواب دوستمونو بدم,usb host داره یا نه من که جایی رسمی ندیدم

Another thing that was missing in Android's arsenal was proper Bluetooth support, but v2.0 brings support for sending files as well as the Phone Book Access Profile

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    والا از یکی از بچه ها شنیدم که قابلیت usb host جز ویژگی ها به طور رسمی اعلام نمیشه . اما چون HD2 چیپ snapdragon داره قابلیت usb host رو خواهد داشت .
    حالا راست و دروغشو نمیدونم . چون خودمم تو هیچ سایت معتبری راجع به usb host روی HD2 مطلبی پیدا نکردم .

16. این کاربر از boy_teh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •