خدایی عجب صفحه نمایشی گنده ای داره ! .. ولی دم کیفیت امنیا 2 هم گرم !
خدایی عجب صفحه نمایشی گنده ای داره ! .. ولی دم کیفیت امنیا 2 هم گرم !
اتفاقا ! به نظرم این گوشی با اینکه صفحه بزرگی داره و 65 هزار سلول رنگی هم هست .. کیفیتش قابل قبوله ! اما در مورد جت فکر میکنم چون چند لحظه استفاده کردی این احساس بهت دست داده ... وگرنه اگه یه هفته استفاده کنی دیگه ااصلا دوست نداری سراغ صفحه های معمولی بری .. وقتی میبنی انگار رنگا برات مرده هستش و کیفیت قابل قبولی نداره ... مثل این میمونه که به Tv عادت کرده باشی و بعد بری ال سی دی با کیفیت و بعد برگردی tv چه حسی داری؟
دو تا از رفقای نزدیک . یکی Diamond2 و اون یکی Jet دارن و کلی گوشیهاشونو با هم مقیسه کردم . هنوزم نظرم اینه که Jet صفحه خیلی پر رنگی داره و عکس طبیعی رو هم مثل عکسهایی که روی گرافیکشون کار شده و رنگ و کنتراست رو بالا برده باشیم نشون میده ولی Diamond2 طبیعی تر بود .
البته این نظر بنده هست و مطمئنا دوستانی هم هستند که از همین پر رنگتر بودن خوششون میاد . بالاخره هر کسی سلیقه ای داره .
در کل منظور من از پست قبلی این بود که 65k رنگ هیچ ایراد اساسی نداره که بخوایم مشکل به حساب بیاریمش ;-)
کیفیت تصویر omnia 2 بهتر از این هست تو عکسه نگاه کنید......
ای بابا من فکر کردم اين ديگه مشکله بلوتوث نداره من iphone داشتم تنها مشکلم همين بود البته اويل خيلی مشکل داشت ولی خيلی زود بر طرف شد
مشگل بلوتوث نداره دیگه تو ورژن android 2 بلوتوث باز شده
به نظر من آینده مال android و mac البته limo , maemo باید دید در چه حدی هستن
خداکنه کاملا حل شده باشه . منبع خبر رو به مام بده داداش .
البته پخش ویدئو روی اندروید هم ضعیف بودا .
دوستان یه بار هم تو چند صفحه قبل گفتم اگه مطلبی راجع به اچ دی 2 دارید بگید و از مقایسه امنیا2 و آیفونو ...کلا هر برند دیگه خود داری کنید.
آخرش میشه مثل تاپیک ساتیو میان درشو می بندن 4 نفر هم اخطار می گیرن....کدورت هم پیش میاد.
هر کس می خواد مقایسه کنه تو بخش نقد و بررسی تاپیک بزنه مقایسه کنه.
ممنون![]()
1 سوال بپرسم مربوط به موضوع تاپیک بعد جواب دوستمونو بدم,usb host داره یا نه من که جایی رسمی ندیدم
Another thing that was missing in Android's arsenal was proper Bluetooth support, but v2.0 brings support for sending files as well as the Phone Book Access Profile
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والا از یکی از بچه ها شنیدم که قابلیت usb host جز ویژگی ها به طور رسمی اعلام نمیشه . اما چون HD2 چیپ snapdragon داره قابلیت usb host رو خواهد داشت .
حالا راست و دروغشو نمیدونم . چون خودمم تو هیچ سایت معتبری راجع به usb host روی HD2 مطلبی پیدا نکردم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)