حتما اجرا میشه، میتونی روی حالت NG با مگا تکسچر و HDR راحت اجراش کنی . مهران جان اگر هنوز بازیش نکردی باید بگم که یکی از بهترین لذت های دنیوی رو از دست دادی .
حتما اجرا میشه، میتونی روی حالت NG با مگا تکسچر و HDR راحت اجراش کنی . مهران جان اگر هنوز بازیش نکردی باید بگم که یکی از بهترین لذت های دنیوی رو از دست دادی .
خوب خدا رو شكر راستش از وقتي درسا شروع شده ديگه وقت بازي كردن رو ندارم فعلا بايد اين بازي رو با ابليويون رو بگيرم كه تو كفشون![]()
آقا كسي نبود جواب بده؟؟؟؟؟![]()
دوست عزیز این حداقل سخت افزاریه که یوبی برای اجرایه بازی داده:
Processor : 3000 MHz Pentium IV or AMD Athlon or better
RAM : 1GB RAM
Video Card : 128MB DirectX9-compliant video card
Sound Card : DirectX 9.0-compliant sound card
DirectX : DirectX 9.0c
DVD : 4x DVD or faster
Hard Drive Space : 8.0 GB free
حالا اگه سیستم شما کمتر از اینه.........
دیگه معلوم نیست ..........
ولی تنها راهی که به نظرم میرسه ویندوزت رو عوض کنی(چون ماله منم تا بحال حل شده دارم میگم)
این pixel shader چی هست وچه طور میشه فهمید که pixel shader کارت گرافیکم چنده (ATI x550 PCIXperes)
به احتمال زیاد Pixel Shader کارت شما 2 هستش .
كد بازي Splinter cell hi -collection 2 را ميخوام ميتوني كمكم كني ؟
سلام.من برای بازی
سیستمم رو ارتقا دادم. الان کارت گرافیکمsplinter cell DA
Ati x550
هست که پیکسل شدر 3 رو پشتیبانی نمیکنه و فقط از 2 پشتیبانی میکنه.می خواستم بپرسم آیا راهی هست یا امکان داره که من بتونم بازی رو با پیکسل شدر 2 بازی کنم یا نه.بقیه احتیاجات بازی رو هم دارم.لطفا اگه کسی می تونه منو راهنمایی کنه.
سلام.باید بگم من عاشق این بازیم...از همون نسخه اولش که اومد(این بازی و فارنهایت بهترینایی بودن که دیدم)...خلاصه به خاطره این بازی رفتم یه 7600GT خریدم.
شرمنده اگه این سوال قبلا پرسیده شده(صفحات زیادن)..همه چیز خوب بود تا رسیدم به مرحلهPart2 Kinshasa فکر کنم مرحله 10 یا 11 باشه...تا وسطاشم رفتمو quicksave کردم.اما وقتی quickload رو میزنم میاد بیرون از بازی.لود دوباره ی بازی هم که میدونین چقد طول میکشه.اعصابم خیلی خورد شده اصلا نمیشه جلو رفت...کمکم کنید لطفا.مشکل چیه؟؟؟؟؟
سلام
مثل این که من از شما ها در این مورد خیلی جا موندم
آخه
من ای بازی رو cd 6 فراهم کردم که از شانس من دمو نداشت
حالا من یک جا 2 DVDشو و یک جای دیگه 3 و 4 DVD شو دیدم حالا من کودومشو بخرم دمو داره
اگه به من بگین ممنون میشم
و میتونم در بحث های شما شرکت کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)