به به خب ديگه حالا نوبت منه9 در منطقهفك ميندازه يا نه؟؟؟
به به خب ديگه حالا نوبت منه9 در منطقهفك ميندازه يا نه؟؟؟
اقا تو رو خدا نريابالا خره شما اينجا حق اب و گل دلري اصلا نري دو باره بخوني كه بيچاره ايحالا باز بگو چرافردا كه سكوفت همه رو خوردي و تنها بي انگيزه شدي مي فهميبزاراصلشو بگميكي از اشناهاي ما چند سال بيش دامبزشكي قبول شد رفتبعدفاميلاشون اومدن بيش مامانش با كلي مسخره بازي گفتن دختر خاله بسرت دكتر گاو گوسفندا قبول شدهحالا بچههاي خودشون بعداز 3 سال 4 سال بشت كنكور موندن دامبزشكي قبول شدن
حرف دلمو زدي از رو سايت هم برداشتن معلوم نيست چه خبره قربونت فهميدي يه خصوصي هم به ما بده
من كه دقيقا درصداي خودمه بدون هيچ فرقي فقط مثلا 66.66 رو زدن 66.7
من يكي از دوستام شده 45 رياضي منطقه 3
يكي ديگشون 22 تجربي منطقه 3
اگه بزاري كه خيلي باحال ميشه
به همه خسته نباشید می گم....، من پارسال این غول بزرگ را شکست دادم، با 4000 نرم افزار صنعتی اصفهان قبول شدم.....،فقط می خواستم بگم گاهی وقتا چیزای عجیبم اتفاق می افته.....، امیدوار باشید
تو دفتر چه كه نوشته بسيار سخت خودت ديگه تا تهشو بخونبراي نيمه حضوري كه فقط مي تونه نيمه حضوري و پيام گور برهغير انتفايي هم به غير انتفايي با موافقت دانشگاه مبدا و مقصدشبانه به روزانه عمرا ولي زوزانه به شبانه چرا مثلا يكي حق رفتن به فلان روزانه رو نداشته انتخاب كرده يره همون دانشگاه شهريشو ميده با شبانه ها ميره كلاسروزانه به روزانه هم شنيدم اول بايد به عنوان دانشجوي مهمان تقاضا كني يه ترم منتقل ميشي بعددرخواست دانشجوي موقت م كني و در اخر دايمياگر هم از فاميلاتون تو هييت علمي هست كه ديگه نونت تو روغنهدر اخر بايد بگم تو يه كتاب خوندم:دانشگاه ها تا وقتي دانشجوي شرايط خود را بيابند در بين يكديگر به تبادل مي پردازند
مواد مورد نياز:كارنامه كامل سي دي سامان رشته كه جامع موارد زير هم هستدفترچه شماره 2 و قسمت مهم كتاب انتخاب رشته انتخاب ايندهدر كل هر روز تو سايت سازمان سنجش باش اصلاحيه رشته ها هم مياد
ببخشید نفهمیدم
میشه سوال هام رو شفاف تر توضیح بدید ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)