تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 74 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 737

نام تاپيک: ا NVIDIA Geforce 400 & 500 Series ا

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست عزیز من منظروم از لحاظ کارایی نبود ! به نظرم با این اختلاف کارایی (که تازه خیلی از موازد هم خورده 470) اصلا به صرفه نیست .

نه من در حال حاظر 9800 gtx دارم 5850 هم خونه هست ولی دسترسی ندارم .

من سعی کردم بی خیال تعصب و این حرف ها شم . حالا به قول شما هر کسی یک نظری داره و نظرات ما هم یک جورایی مخالفه !

موفق باشی .
    Last edited by mehrdad_ati; 31-03-2010 at 09:09.

2. این کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

واقعیت اینه که هیچ کس انتظار چیزی کمتر از اینی رو که دیدیم از کارت های سری 400 نداشت!! کارایی بالاتر !! ولی باز این کارت ها 3 مشکل اساسی دارند :1_قیمت 2_ حرارت تولیدی 3_مصرف!
    مشکل قیمت رو همیشه داشته ، ولی این بار با توجه به دیرتر عرضه کردن کارت هاش ، براش خیلی سخت خواهد بود که بازار رو پس بگیره .
    در مورد مصرف و حرارت هم این دو بنچ مارک از سایت بسیار معتبر tomshardware همه چیز رو مشخص می کنند:

این دما و حرارت یعنی باید قید اورکلاک این کارت ها رو زد!!! و این مشکل برای انویدیا که همواره کارت هاش از نظر اورکلاک بهترین بودند ، اصلأ جالب نیست .( این رو مقایسه کنید با یک 5850 که خیلی راحت 850 مگاهرتز رو رد می کنه و یا 5750 که اون هم خیلی راحت به 870 و 5300 می رسه!!)
    در کل از عرضه ی این کارت ها و قدرتی که نشون دادن بسیار خوشحالم ، چون باعث شد که رقابتی شکل بگیره و بازار از حلت تک بعدی خارج بشه و پیروز اصلی ، مصرف کننده ی نهایی هست.

4. 8 کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

چند برند دیگه هم کارتهای سری 400 رو عرضه کردند:

Gainward shows its own Fermi's

عرضه در 16 آوریل

Point of View's GTX 400 is green

واقعیت اینه که هیچ کس انتظار چیزی کمتر از اینی رو که دیدیم از کارت های سری 400 نداشت!! کارایی بالاتر !! ولی باز این کارت ها 3 مشکل اساسی دارند :1_قیمت 2_ حرارت تولیدی 3_مصرف!
    مشکل قیمت رو همیشه داشته ، ولی این بار با توجه به دیرتر عرضه کردن کارت هاش ، براش خیلی سخت خواهد بود که بازار رو پس بگیره .
    به به البرز جان از این ورا؟

دو تا مشکل اصلی داره چون مصرف و حرارت تولیدی یکی محسوب میشن یعنی مشخصا نمیشه مصرف بالا باشه و حرارت اضافی تولید نشه و برعکس ... و قیمت هم همونطور که قبلا گفتم از سری 7 تا الان حتی قبلتر از اون انویدیا محصولات گرونتری نسبت به همرده AMD داشته!

اما در مورد بازار من شخصا جز اون دسته ای هستم که اعتقاد دارن AMD از زمان عرضه کارتهای سری 5000 سهم خیلی بیشتری در بازار به دست نیورده در واقع فروشش کم بوده یا تولیدش!

سال 2009 برتری با AMD/ATI بود ولی نه در حدی که بازار رو به دست بگیره!وقتی هنوز هیچ بازی به طور کامل از DX11 پشتیبانی نمی کردند کارتها در اکثر کشورها out of stock بودن یا قیمتها ناگهان افزایش پیدا می کرد ...

----

اما بحث داغ مصرف و دما :

خیلی راحت میشه گفت NVIDIA گند زد!!وقتی خنک کننده های آبی توسط کمپانی حرفه ای مثل EVGA نمی تونن دمای کارت رو در فول لود پایینتر از 50-60 بیارن دقیقا یعنی شما با خنک کننده استوک اورکلاک رو که فراموش کنید هیچ به فکر کیس خنک و چند فن اضافی هم باشید!در ضمن هزینه این مدلها با طراحی جدید خنک کننده تا 550 دلار هم رفته!در این مورد واقعا باید یه فکری بکنه چون از نظر من الان فقط 470 کمی می تونه با 5850 رقابت کنه وگرنه 480 با این کارای و مصرف و دما و قیمت حالا از الان اعلام کردن که دو هسته ای ها به این زودی عرضه نمیشن!اگه ATI 5970 رو عرضه کرد منتظر 490 باشید که آداپتور اتصال به برق شهر داره و از نیتروژن مایع استفاده میکنه در سیستم خنک کنندش که باید شارژش کنید چند تا تست هم بچه ها با سلیقه گرفتن :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

علاوه بر این گند عظیم NVIDIA انقدر تاریخ عرضه رو عوض کرد مشخصات و اسمها رو مخفی نگه داشت و به پارتنر ها فشار آورد که همه (منتقدین کاربران شرکا ...) کاملا از دستش شاکی شدن و در این میان XFX با اون سابقه کاملا پشت کرد بهش و اینم نتیجش:

XFX prepares Radeon HD 5970 X2 4GB Black edition

users will get a special carrying bag. Let's not forget the 6 mini Displayports that can drive a 6-screen Eyefinity setup.

Accessories bundle includes:

3x MiniDP (Male) to DP (Female) adapter
    1x MiniDP to HDMI Dongle
    2x MiniDP to SL-DVI Dongle
    1x CrossFire bridge
    1x QIG Quick installation guide
    1x driver CD installation guide **new driver CD format
    1x Black Edition Door Hanger (Quick Access for Technical Support)
    1x Exclusive Black Edition case badge
    1x Black Edition sticker
    1 x XFX OC TOOL

و این میان خوشبین ترین هوادارانش هم فهمیدن که مشکل بزرگی هست!

و چند مورد دیگه که سر فرصت صحبتش رو می کنیم...

موفق باشید

6. 6 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

سلام
    با این دوتا خیلی حال کردم مخصوصا اون meant to be grilled خیلی خنده داره
    دمای 470 چقدره؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دمای 470 چقدره؟
    در دمای محیط حدود 20 و حداکثر فشار و دور فن حدود 85-90!و IDLE حدود 45-50

9. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

ما که همون اولم گفتیم انودیا حرفی برای گفتن نداره
    توش مونده که چه چیزی بده هول هولکی یک چیزی داد بیرون دید که ATI داره بازار را می گیرد
    باید منتظر نسخه های جدید باشیم اصلا ارزش خرید ندارد مخصوصا دما خیلی مهم است

اینهم از شرکت MSI البته فکر می کنم دمای خوبی داشته باشند جون MSI کولینگ خوبی دارند

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از Lord_theOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ما که همون اولم گفتیم انودیا حرفی برای گفتن نداره
    توش مونده که چه چیزی بده هول هولکی یک چیزی داد بیرون دید که ATI داره بازار را می گیرد
    باید منتظر نسخه های جدید باشیم اصلا ارزش خرید ندارد مخصوصا دما خیلی مهم است

اینهم از شرکت MSI البته فکر می کنم دمای خوبی داشته باشند جون MSI کولینگ خوبی دارند
    هرچی این تاپیک پیش میره هواداران انویدیا ناامیدتر میشن صبر می کنیم شاید شاید طراحی جدیدتر خنک کننده ها حداقل دما رو کمی کاهش داد مصرف و قیمت رو البته مصرفم مشکلی نداره کلاکها رو نصف می کنن 50 وات کمتر میشه! مدلهای گیرین

نه حتی MSI هم نتونسته دمای خوبی داشته باشه البته این میان ایسوز مدلی که عرضه کرده ادعای کارایی +50% کارت مرجع رو داره با 5 درجه دمای کمتر دیگه باید تستهای دقیق بیاد...

تا الان Fermi فقط از نظر حرارت و مصرف اژدها بوده (البته 470 جا برای رقابت داره )اینم 2 خبر جالب:

شرکای انویدیا به زانو افتادند!

صحبتهای چند روز اخیر ما با اکثر پارتنر های انویدیا حاکی از اینه که اوضاع این کمپانی ها چندان جالب نیست!

تاخیر Fermi ضرر سنگینی به این کمپانی ها وارد کرده مخصوصا برندهای اختصاصی NVIDIA

آخرین ضربه NVIDIA به شرکاش در Q4 2009 , Q1 2010 بود جایی که کمبود GTX 285-295 , 260 احساس میشد و خیلی از این کمپانی ها برای اینکه بتونن نجات پیدا کنن و به کارشون ادامه بدن قیمتها رو پایین آوردن حقوقها رو کم کردن و خیلی از کارکنانشون رو اخراج کردن!

حالا همه چشمها به فروش Fermi دوخته شده به عنوان کارتهای رده بالا مثل همیشه روند سوددهی رو اینها مشخص می کنند GTX470-GTX480

----

ATI هنوز برنامه ای برای پاسخ به Fermi ندارد!

فعلا لازم نیست...

دلایل ساده و مشخصی داره اول اینکه Fermi هنوز عرضه نشده و بازار موجودی از این کارتها نداره و بعد اینکه 480 با اون همه سر و صدا هنوز فرمانروا نیست!و ATI برگ برنده ای به اسم 5970X2 داره که چون دقیقا مشخص نیست NVIDIA کی مشکل دما رو برطرف می کنه و میتونیم منتظر دو هسته ای های Fermi باشیم (شاید 490) پس سریعترین گرافیک دنیا همون 5970X2 هست علاوه بر اینکه گویا NVIDIA تا قبل از May تعداد کافی GTX 470-480 در اختیار نخواهد داشت دقیقا همون اتفاقی که برای ATI افتاد...

موفق باشید
    Last edited by Kianoosh; 02-04-2010 at 15:59.

13. 3 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس سریعترین گرافیک دنیا همون 5970X2 هست
    معذرت میخوام من این قسمت رو متوجه نشدم.
    خود 5970 که dual gpu هست یهنی این 5970x2 دارای 4 تا gpu هست؟؟؟ یا فقط مموریش شده 4 گیگ؟؟
    Last edited by sir payman; 02-04-2010 at 16:28.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

معذرت میخوام من این قسمت رو متوجه نشدم.
    خود 5970 که dual gpu هست یهنی این 5970x2 دارای 4 تا gpu هست؟؟؟ یا فقط مموریش شده 4 گیگ؟؟
    نه دوست عزیز اون X2 منظورش اینه که دو هسته ای هست Dual GPU!

Two GPUs on one PCB for Evergreen GPU family

و محصولات این سری (5950) و 5970 هستند این مدلی که XFX قراره عرضه کنه به شدت اورکلاک شده حافظه دو برابر شده خروجی های تصویرش 6 تا شده خنک کننده فوق العاده داره و ...

اون محصولی که صحبتش هست برای جواب ATI به Fermi و کنار زدن 480 به صورت کامل 5890 هست...
    Last edited by Kianoosh; 02-04-2010 at 16:51.

16. 3 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

یه سوال
    490 قراره دو تا 480 باشه دیگه؟
    خدا بخیر کنه
    اگه بیاد من یکی می خرم از هالوژن اون خیلی سریعتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •