تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس میگیرید؟

راي دهنده
264. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • نیمادنت

89 33.71%
  • رفاتک

55 20.83%
  • راصد مارال

23 8.71%
  • میکال اکسین تک

4 1.52%
  • طلوع رایانه لقمان

18 6.82%
  • پژوهشگران جنوب

11 4.17%
  • غیره

64 24.24%
صفحه 37 از 414 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 4140

نام تاپيک: ADSL / شهر اهواز

پروفشنال nima_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان عزیز کسانی که دنبال روتر وایرلس هستن برندی هستش بنام Level one که این برند رو فقط یک مغازه در اهواز داره.

به هیچ عنوان نخرید . کیفیت این برند 0 می باشد.

البته جنس اصلی این برند یکی از بهترین هاست. و جنس درجه یک اروپایست. (ساخت چین)

چندتا از دوستانم این مارک خریدن به یک هفته نکشیده به مشکل برخوردن و با خرج خودشون فرستادن گارانتی .

همیشه سعی کنید از مارکهای وسایلی بخرید که امتحان خودشون رو پس داده باشند.

بهترین مارک ها برای روتر وایرلس:

SMC LINKSYS D-LINK TP-LINK NETGARE

موفق باشید

2. 3 کاربر از nima_ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز moslem.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوستان عزیز کسانی که دنبال روتر وایرلس هستن برندی هستش بنام Level one که این برند رو فقط یک مغازه در اهواز داره.

به هیچ عنوان نخرید . کیفیت این برند 0 می باشد.

البته جنس اصلی این برند یکی از بهترین هاست. و جنس درجه یک اروپایست. (ساخت چین)

چندتا از دوستانم این مارک خریدن به یک هفته نکشیده به مشکل برخوردن و با خرج خودشون فرستادن گارانتی .

همیشه سعی کنید از مارکهای وسایلی بخرید که امتحان خودشون رو پس داده باشند.

بهترین مارک ها برای روتر وایرلس:

SMC LINKSYS D-LINK TP-LINK NETGARE

موفق باشید
    من یه هاب سوییچش رو گرفتم واسه adsl هیچ مشکلی باهاش ندارم

4. 2 کاربر از moslem.b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال nima_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

امیدوارم مشکلی واسش پیش نیاد.

من هم میخواستم به پیشنهاد دوستم Level one بگیرم موقعی که میخواستم بخرم دوستم گفت خرابی این مارک خیلی بالاست.

من هاب یا همون سوییچ رو تست نکردم.

ولی دوستان روتر وایرلس شو خریده بودن.

و با پورت فورواردینگ مشکل داشت. و ست نمی کرد. (قطعی وایرلس هم خیلی زیاد بود که بخاطر انتن های ضعیفی بود که مساحت کمی رو کاور میکرد)

من الان روتر وایرلس تی پی لینک دارم مدل 841 ND

مجتمع ی که هستیم 3 طبقه ی بالا و 2 طبقه ی پایین رو داردن از نت استفاده می کنند.(کاور خیلی خوبی داره)

چیست این مدل سافون امریکایی هستش.

موفق باشید

6. 2 کاربر از nima_ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه iranian_ boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Behind The Darkness

پيش فرض

سلام همگی.
    دوستان من 2تا سوال داشتم:
    1. من Adsl از فناوا دارم اما از اونجا که از اینترنت برای بازی هم استفاده میکنم الان مدت 2 ماه مشکل دارم باش نمیتونم باش به شبکه xbox live وصل شم. حتی با xbox رفیقم چک کردم که مطمیا شم از xbox نیست. خلاصه خواستم اگر کسی فناوا داره و live هم استفاده میکنه بگه مشکلی داره یا نه.
    2. بخاطر مشکل بالا میخوام isp رو عوض کنم. قبلا پارس آنلاین بودم کیفیتش خداییش از همه جا بهتره اما قیمتاش دمار آدمو در میاره.حالا فناوام و الان تصمیم دارم برم شاتل. به نظرتون خوبه شاتل؟ آخه شنیدم مشکلات زیاد داره. یخورده راهنمایی میخوام
    ممنون

8. 2 کاربر از iranian_ boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه tahaatjensen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    من همین چند ساعت پیش با نیماد قرارداد بستم. چند تا سوال داشتم لطفا دوستان کمک کنند
    1. در پایین قراردادم ذکر شده شما می توانید با استفاده از نام کاربری و ایمیل خود از روند قرارداد خود مطلع شوید کهوقتی من مشخصات را وارد میکنم میگوید اشتباه است

2. مودمی که شرکت گرفتم {zyxel} پس از تست کردن بر روی خط تلفن خانیمان متوجه شدم چراغ dsl دو بار چشک زدن به کلی قطع می شود. ایا این طبیعی است یا باید مدام چشمک بزند؟

3. در قراردادم ذکر شده که نوع ip دینامیک است. چه فرقی با ip استاتیک میکند؟ چه تغییراتی را موقع نصب باید اعمال کنم ؟

4 . کانفیگ این مودم برای شرکت نیماد به چه شکل است؟ { اعداد vpi و vci }

5. ایا به محض رانژه شدن خط شرکت با من تماس میگیرد یا اینکه خود برای فعال شدن اکانتم و گرفتن username و password باید مراجعه حضوری کنم؟

6. مرکز مخابراتی من در مدرس است به صورت متوسط بعد از چه مدت خط را وصل میکنند؟

متشکرم

10. این کاربر از tahaatjensen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    *hwaz@*

پيش فرض

سلام همگی.
    دوستان من 2تا سوال داشتم:
    1. من Adsl از فناوا دارم اما از اونجا که از اینترنت برای بازی هم استفاده میکنم الان مدت 2 ماه مشکل دارم باش نمیتونم باش به شبکه xbox live وصل شم. حتی با xbox رفیقم چک کردم که مطمیا شم از xbox نیست. خلاصه خواستم اگر کسی فناوا داره و live هم استفاده میکنه بگه مشکلی داره یا نه.
    2. بخاطر مشکل بالا میخوام isp رو عوض کنم. قبلا پارس آنلاین بودم کیفیتش خداییش از همه جا بهتره اما قیمتاش دمار آدمو در میاره.حالا فناوام و الان تصمیم دارم برم شاتل. به نظرتون خوبه شاتل؟ آخه شنیدم مشکلات زیاد داره. یخورده راهنمایی میخوام
    ممنون
    سلام
    در مورد سوال دومت باید بگم نیماد 1 هفته ای میشه که مشکلی نداره

12. 3 کاربر از fashion_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه tahaatjensen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    من همین چند ساعت پیش با نیماد قرارداد بستم. چند تا سوال داشتم لطفا دوستان کمک کنند
    1. در پایین قراردادم ذکر شده شما می توانید با استفاده از نام کاربری و ایمیل خود از روند قرارداد خود مطلع شوید کهوقتی من مشخصات را وارد میکنم میگوید اشتباه است

2. مودمی که شرکت گرفتم {zyxel} پس از تست کردن بر روی خط تلفن خانیمان متوجه شدم چراغ dsl دو بار چشک زدن به کلی قطع می شود. ایا این طبیعی است یا باید مدام چشمک بزند؟

3. در قراردادم ذکر شده که نوع ip دینامیک است. چه فرقی با ip استاتیک میکند؟ چه تغییراتی را موقع نصب باید اعمال کنم ؟

5. ایا به محض رانژه شدن خط شرکت با من تماس میگیرد یا اینکه خود برای فعال شدن اکانتم و گرفتن username و password باید مراجعه حضوری کنم؟

متشکرم

14. 2 کاربر از tahaatjensen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    *hwaz@*

پيش فرض

سلام

متشکرم
    سلام
    1.ظاهرآ فقط مخصوص تهرانی هاست!
    2.وقتی خط تلفنت رانژه بشه چراغ DSL بطور ثابت روشن میمونه
    3.برای ما تنظیمات فرقی نمیکنه
    4.VPI:0 و VCI:35
    5.یوزر همون شناسه کاربری هست که تو قرارداد ذکر شده...پسورد هم به احتمال زیاد شماره تلفنت.خودت پیگیر باشی زودتر کارت راه میفته
    6.نمیدونم!

16. 2 کاربر از fashion_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال A.J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پشت چراغ قرمز ....

پيش فرض

سلام
    vci }

متشکرم
    سلام
    1.ظاهرآ فقط مخصوص تهرانی هاست!
    نه فقط مخصوص تهرانی ها نیست چون من خودم استفاده میکردم ازش
    ولی زیاد دقیق نیست .....

در مورد سوال 5 هم باید بگم که :
    بنده دوم شهریور ماه قرارداد بستم و تازه امروز وصل شدم به شبکه
    البته ماله من یه جورایی استثنا بود چون من 1 هفته رفاتک معطلم کرد تا خطم رو جمع آوری کرد که بتونم از نیماد سرویس بگیرم

تا 10 روزی که خودشون گفتن صبر کن اگه چراغ مودمت ثابت نشد و هیچ خبری هم نشد یا حضوری برو یا اینکه زنگ بزن .... (مسئولشم آقای دباغ و یا خانم دلفی)
    اگرم که قبل از 10 روز چراغ مودمت ثابت شد زنگ بزن تا بیان واست نصب کنن (با آقای اخلاقی یا اخوان هماهنگ کن)

خلاصه باید منتظر این باشی تا چراغ مودمت ثابت بشه .....

18. این کاربر از A.J بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال A.J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پشت چراغ قرمز ....

10

بالاخره بعد از 34 روز ما هم شاتلی شدیم ......

آخر نتونستم اقای اخلاقی رو پیدا کنم ....

ولی آقای غمخواری یا همچین چیزی کارم رو راه انداخت تلفنی ...

راستی الان وقتی که میخوام برم توی بخش پیگیری روند قرارداد اینو میزنه :
    ورود شما به این بخش غیر مجاز می باشد

20. این کاربر از A.J بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •