من دارم مي كم كه درست بشه برا من اسلحه درست كنه !!!! : دي !!!!
خب الان لول 6 هستم ! يكم تكراريه ! حالا ميخوام برم ببينم ميشه ايتم هاي لول 10 رو به اين trade كنم ! يا نه ! با ميل مي خوام جك كنم ! اكه بشه خيلي خوب ميشه !
من دارم مي كم كه درست بشه برا من اسلحه درست كنه !!!! : دي !!!!
خب الان لول 6 هستم ! يكم تكراريه ! حالا ميخوام برم ببينم ميشه ايتم هاي لول 10 رو به اين trade كنم ! يا نه ! با ميل مي خوام جك كنم ! اكه بشه خيلي خوب ميشه !
ای بابا چقدر خلوته اینجا.مثلا تابستونه.
کاظم کجا غیبش زده؟
mhv که هی میگفت بازی جدید بازی جدید چی شد؟فکر کنم تا آخر سال میخواد بازی معرفی کنه.بابا بیاید همین رو بازی کنید دیگه.
پست 3 رو که لینک سایت onrpg بود رو ادیت کردم تا دیگه کسی دچار مشکل نشه.
كسايي كه نصب كردن ! باور كنين كاري كه توي 3 ساعت تك نفري مي كنين رو مي شه با بارتي توي نيم ساعت انجام داد !!!!
من از الان تا ساعتاي 1 و 2 هستم cleric لول 6 ... مي تونم سريع لول اب كنم ولي متنظرم با بارتي بريم لول اب !
خوب برسام برو پارتی پیدا کن اونجا که پره بازیکنه...حتما که نباید بچه های خودمون باشن.
خب يه مشكلي كه هست اينا نامردن ! لول هاشون رو نميشه همين طوري ديد ... وقتي ميري توي بارتيشون مثلا مي بيني طرف لولش 16 هست ! فايده نداره ..... يا مثلا خوداشون بارتي هستن ديكه ما رو invite نمي كنن ... ببين تو مثلا براي بعضي از كويست ها بايد بري جاهايي كه قبلا بودي ... اين جوري مثلا به هر كي اينوايت مي دي يا لولش زيادي زياده ! يا طرف تازه شروع كرده !!!
ساعت دقیق بگو شروع کنیم...
اوکی؟
(ای کاش Venomancer برمیداشتی هم پارتیمون کامل میشد هم منم میتونستم با بربریان برم آرچر بمونه واسه هادی...)
هان ؟؟؟ من فقط cleric !!! ساعت 11 خوبه ؟ مي اي ؟
بلی!
خوب خواستی Venomancer بساز من با بربریانم میام آپ میکنیم...
اي بابا ! بيخيال باو ! من بيشتر با cleric حال مي كنم ! ببينم مكه حالا دو تا ارجر باشه ! طوري ميشه مكه !!! D: !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)