تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 81 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 810

نام تاپيک: FIFA Manager 10

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

مرسی از لطف همه دوستان راستش من این کار را بیشترش را پارسال انجام دادم ولی چون آخرای فروردین تموم شد بیخیالش شدم و گذاشتم برای امسال
    امسال هم از روزی که بازی را گرفتم و البته دو هفته قبلش مداوم داشتم رو بازی کار میکردم و هر قسمتی که سایتای خارجی برای لیگشون درست می کردن من هم برای ایران درست کردم
    در مورد فارسی کردن بازی راستش را بخواهید من خیلی حال نمیکنم نه اینکه زبانم خیلی خوب باشه ولی دیگه عادت کردیم مثل گوشی میمونه من گوشیایی که زبانش فارسی به سختی میتونم باهاشون کار کنم ولی از یک نظر خوبه چون هم به قول یکی از دوستان یک انقلابی میشه تو این بازی و هم اینکه عده خیلی زیادی ازین بازی استقبال میکنن
    اتفاقا یک انجمن برزیلی این کار را انجام دادن ولی بصورت پولی بود دانلودش مگه اینکه از همون کسایی باشی که تو کار ترجمه کمک کردن حضور داشتن .ولی میشه فارسیش کرد
    اون اسکریپ جام جهانی هم اگر ممکن برام بفرستش البته من ـخرین اسکریپشو گرفتم و اون جواب داد و مشکلی نداشت ولی یکم سرعت میاد پایین منتهی قابل تحمل
    البته میتونم یکم بیشتر وقت بزارم و رو این اسکریپ کار کنم ولی راستش دیگه خسته شدم
    ببخشید اگر بد تایپ کردم چون سیستمم در راه منیجر شهید شد و فعلا با لپتاپ کار میکنم اینم کی بوردش مثل پی سیم راحت نیست
    راستی به نظر شما بهترین راه فروشش چیه
    یکی از رفیقام تو یکی از شرکتای بازی بود ولی متاسفانه گرفتنش و فعلا ازش خبری نیست کسی آشنایی داره
    یک چیز دیگه با اینکه تابلو من استقلالی دو آتیشم ولی همه چیز استقلال و پیروزی را مساوی گذاشتم فقط اوریج کل بازیکنان پیروزی بیشتر ولی استقلال اوریج تلنتش بیشتر و تعداد طرفدارای پیروزی از استقلال بیشترن عوضش طبق آمار یکی از این سایتا تا پایان نیم فصل اول آمار تماشاچیای استقلال بیشتر از پیروزی بود
    بودجه استقلال هم چون تو جام باشگاهاست از پبروزی بیشتره در غیر اینصورت مساوین و پرستیجاشونم یکی گذاشتم چون هر دو بازیکنا و مربیای در یک حد میگیرن.بعد استقلال تیم دوم من با اینکه ازش بدم میاد ولی بین بقیه تیم ها پرسپولیس چون تیم شهرمه
    دستت درد نکنه
    برای فروش نظر من اینه که با یه شرکت تو این زمینه کار کنی.مثل مثلاً آبی کامپیوتر و اینکه یه نامه به سایت و دوهفته نامه دنیای بازی بزنی و توضیح بدی.
    فکر کنم اگه بخوای تنهایی بفروشی(منظورم اینه که بدون کمک از شرکتی)خودت هم مثل کامپیوترت شهید بشی
    البته می تونی تو سایتهای بزرگ تبلیغ هم تبلیغ بازیتو بکنی.یا سایتهای بازی مثل همین سایت پی سی یا BC یا تو سایتهایی مثل نوین تبلیغ.بعضی از اینها تو یه مدت کوتاهی تبلیغ شما را مجانی انجام میدن.

البته باید از الآن فکر کاور هم باشی

2. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

مرسی از لطف همه دوستان راستش من این کار را بیشترش را پارسال انجام دادم ولی چون آخرای فروردین تموم شد بیخیالش شدم و گذاشتم برای امسال
    امسال هم از روزی که بازی را گرفتم و البته دو هفته قبلش مداوم داشتم رو بازی کار میکردم و هر قسمتی که سایتای خارجی برای لیگشون درست می کردن من هم برای ایران درست کردم
    در مورد فارسی کردن بازی راستش را بخواهید من خیلی حال نمیکنم نه اینکه زبانم خیلی خوب باشه ولی دیگه عادت کردیم مثل گوشی میمونه من گوشیایی که زبانش فارسی به سختی میتونم باهاشون کار کنم ولی از یک نظر خوبه چون هم به قول یکی از دوستان یک انقلابی میشه تو این بازی و هم اینکه عده خیلی زیادی ازین بازی استقبال میکنن
    اتفاقا یک انجمن برزیلی این کار را انجام دادن ولی بصورت پولی بود دانلودش مگه اینکه از همون کسایی باشی که تو کار ترجمه کمک کردن حضور داشتن .ولی میشه فارسیش کرد
    اون اسکریپ جام جهانی هم اگر ممکن برام بفرستش البته من ـخرین اسکریپشو گرفتم و اون جواب داد و مشکلی نداشت ولی یکم سرعت میاد پایین منتهی قابل تحمل
    البته میتونم یکم بیشتر وقت بزارم و رو این اسکریپ کار کنم ولی راستش دیگه خسته شدم
    ببخشید اگر بد تایپ کردم چون سیستمم در راه منیجر شهید شد و فعلا با لپتاپ کار میکنم اینم کی بوردش مثل پی سیم راحت نیست
    راستی به نظر شما بهترین راه فروشش چیه
    یکی از رفیقام تو یکی از شرکتای بازی بود ولی متاسفانه گرفتنش و فعلا ازش خبری نیست کسی آشنایی داره
    یک چیز دیگه با اینکه تابلو من استقلالی دو آتیشم ولی همه چیز استقلال و پیروزی را مساوی گذاشتم فقط اوریج کل بازیکنان پیروزی بیشتر ولی استقلال اوریج تلنتش بیشتر و تعداد طرفدارای پیروزی از استقلال بیشترن عوضش طبق آمار یکی از این سایتا تا پایان نیم فصل اول آمار تماشاچیای استقلال بیشتر از پیروزی بود
    بودجه استقلال هم چون تو جام باشگاهاست از پبروزی بیشتره در غیر اینصورت مساوین و پرستیجاشونم یکی گذاشتم چون هر دو بازیکنا و مربیای در یک حد میگیرن.بعد استقلال تیم دوم من با اینکه ازش بدم میاد ولی بین بقیه تیم ها پرسپولیس چون تیم شهرمه
    دستت درد نکنه
    برای فروش نظر من اینه که با یه شرکت تو این زمینه کار کنی.مثل مثلاً آبی کامپیوتر و اینکه یه نامه به سایت و دوهفته نامه دنیای بازی بزنی و توضیح بدی.
    فکر کنم اگه بخوای تنهایی بفروشی(منظورم اینه که بدون کمک از شرکتی)خودت هم مثل کامپیوترت شهید بشی
    البته می تونی تو سایتهای بزرگ تبلیغ هم تبلیغ بازیتو بکنی.یا سایتهای بازی مثل همین سایت پی سی یا BC یا تو سایتهایی مثل نوین تبلیغ.بعضی از اینها تو یه مدت کوتاهی تبلیغ شما را مجانی انجام میدن.

البته باید از الآن فکر کاور هم باشی

داره خودمونی میشه lampard_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

باشه من او اسکریپت اولیه رو برات ایمیل میکنم اون اسکریپت بهتره.فقط بهم ایمیلتو بده
    Last edited by lampard_1368; 20-01-2010 at 13:01.

5. این کاربر از lampard_1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این team atmosphere چطوری درست کنم

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

این بازی که دیگه هزارتا فایل نمی خواد براش دان کنیم؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بچه ها فروم اصلی خود بازی اطلاعات خوبی داده
    مثلاً من در یک تاپیک دیدم شخصی پرسیده بود چطور می تونیم استعدادهای ناب را کشف کنیم.راههای زیر را پیشنهاد داده بودند:
    ببخشید وقت ترجمه کردن نداشتم:

Build Youth camps. This is the number one way to discover talent. Also the most expensive way. Make sure you have enough money to build these. , or will you find yourself broke after a couple of seasons.

-Buy a scouting system. Buy one, change the settings to 15-20, 55-60 and shortlist everyone who you think is worth a deep scout. Select the option scouts scout players on your short list.

-Send your scouts out on permanent scouting. This is also a very good way. Choose a country, Level and age and your off, you get weekly updates added to your scouting database.

-Youth Tournaments. At the start of the season, there is a youth tournament. Shows the best players for that. If you have a good enough team, they will choose you over their current team.

-Poaching. Go to all the top teams in the world ( Barcelona, Real Madrid, Bayern Munich, Chelsea, Liverpool, Arsenal, Man Utd, Ac MIlan, INter, Juventus, Lyon etc.) Shortlist the ones you think look interesting and let the scout scout them automatically.

-Talent screen. At the end of the season, there is a screen that shows you all the best talent in the world. You can offer them all contracts if you want lol. Offer the best ones contracts. This is the second best way.

-Database Editor. This is to find REAL talent. GO to your editor and go to player list. Select all continents and order by age.
    Last edited by وین رونی; 21-01-2010 at 13:15.

داره خودمونی میشه danial86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

پچ 3 منیجر :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کرک برای پچ 3 :
    از قسمت FIFA Manager 10 v1.3 (v2.0.0.5) [MULTI7] No-DVD/Fixed EXE در صفحه ی زیر دانلود کنید

کد:
    ویژگی های پچ 3 :

This is the complete list of all new features and bug fixes in Update 3 (no responsibility is taken for the correctness of this information):

- option to display the live ticker sentence by sentence
    - option to display the live ticker word by word
    - finished matches in live ticker now change their colour
    - no commentary in live ticker conference mode
    - massive increase of UK player pictures and of the XXL pictures (1,786 new pictures, 200 additional XXL pictures)
    - many additional city pictures (103) and 332 clubs with a new picture
    - Ups & Downs reworked and now more difficult
    - added reserve leagues to various countries (Bulgaria etc.)
    - option to lock players on the scouting list (excludes them from Delete All)
    - option to scout a whole list of players (up to 20) with one click (no drag&drop of every single player required)
    - original shirts in the 3rd Division and in the regional leagues of Germany
    - ONLINE: Goals and ratings are displayed on the player info screen, additional warnings
    - ONLINE: New player condition tooltip
    - ONLINE: Extension of the highscore list to 50,000 players

Bug Fixes:

- CaC bug in Portugal fixed
    - contract offers for players with a remaining contract longer than 6 months no longer possible
    - less talent changes for highly talented players, more changes for player with less talent
    - maximum 10-years contract at Game Start
    - colours now work in the stadium editor
    - fan banners issues solved in the stadium editor
    - height and weight of the player manager work correctly
    - problem with the Champions Cup screen (crash team>personal life) fixed
    - overlapping Line-up screen in the 3D match fixed (still opens for injuries)
    - less penalties in the 3D match
    - less handballs in the 3D match
    - goalkeepers not as good as after Update 2
    - Shift feature for player suggestions during half-time
    - Hall of Fame rule (options) now workiThis is the complete list of all new features and bug fixes in Update 3 (no responsibility is taken for the correctness of this information):

- option to display the live ticker sentence by sentence
    - option to display the live ticker word by word
    - finished matches in live ticker now change their colour
    - no commentary in live ticker conference mode
    - massive increase of UK player pictures and of the XXL pictures (1,786 new pictures, 200 additional XXL pictures)
    - many additional city pictures (103) and 332 clubs with a new picture
    - Ups & Downs reworked and now more difficult
    - added reserve leagues to various countries (Bulgaria etc.)
    - option to lock players on the scouting list (excludes them from Delete All)
    - option to scout a whole list of players (up to 20) with one click (no drag&drop of every single player required)
    - original shirts in the 3rd Division and in the regional leagues of Germany
    - ONLINE: Goals and ratings are displayed on the player info screen, additional warnings
    - ONLINE: New player condition tooltip
    - ONLINE: Extension of the highscore list to 50,000 players

Bug Fixes:

- CaC bug in Portugal fixed
    - contract offers for players with a remaining contract longer than 6 months no longer possible
    - less talent changes for highly talented players, more changes for player with less talent
    - maximum 10-years contract at Game Start
    - colours now work in the stadium editor
    - fan banners issues solved in the stadium editor
    - height and weight of the player manager work correctly
    - problem with the Champions Cup screen (crash team>personal life) fixed
    - overlapping Line-up screen in the 3D match fixed (still opens for injuries)
    - less penalties in the 3D match
    - less handballs in the 3D match
    - goalkeepers not as good as after Update 2
    - Shift feature for player suggestions during half-time
    - Hall of Fame rule (options) now working
    Last edited by danial86; 21-01-2010 at 18:12.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

پچ 3 منیجر :

کد:
    کرک برای پچ 3 :
    از قسمت FIFA Manager 10 v1.3 (v2.0.0.5) [MULTI7] No-DVD/Fixed EXE در صفحه ی زیر دانلود کنید

کد:
    تغییرات بعد از نصب پچ :

About FIFA Manager Patch #3

You can continue to play with your old save games. Update 2 includes Update 1.

This is the full feature list:

Live Ticker

- Live Ticker: Referee pictures are displayed (user generated content)
    - Live Ticker: Number of assists is displayed after a goal (league matches)
    - Live Ticker: Team Status is displayed

3D Match

- 3D match improvements (Version 3)
    - 3D camera improvements (TV and free camera)

Database

- Improved database (12.12.08)

Other features

- Notepad added
    - Instant Calculation mode now shows the last 5 events
    - New training camp features (more camps, improved calculation of the effects, option to add your own training camps)
    - Player character icons now displayed on the player info screen
    - Several smaller improvements (e.g. youth player scouting, night matches in generic stadiums)

Fixed Bugs

- Various bug fixes
    رفیق این پچی که شما گذاشتی برای منیجر 09 هست.

11. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lampard_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

راست میگه پچ شماره 3 manager09 هستش

داره خودمونی میشه danial86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

رفیق این پچی که شما گذاشتی برای منیجر 09 هست.
    اشتباه لپی بود

لینک اصلاح شد

مرسی که گفتین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •