تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 89 اولاول ... 273334353637383940414787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 887

نام تاپيک: تمامی مسائل و مباحث مربوط به هـک کنسول Xbox 360 (فقط اینجا)

در آغاز فعالیت mory_net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

14

سلام به همه
    من دستگاهم اپدیت کردم به 2.0.13599 و کپی خور شده با LT2.تست کردم جواب داده.
    حالا بازی های Call Of - black ops وassassins - brotherhood رو دستگاه میشناسه ولی وقت شروع بازی میگه disk Not Suported.....
    ایا کارمن اشکال داره یا موضوع مربوز=ط به بازی ها میشه.

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

سلام به همه
    من دستگاهم اپدیت کردم به 2.0.13599 و کپی خور شده با LT2.تست کردم جواب داده.
    حالا بازی های Call Of - black ops وassassins - brotherhood رو دستگاه میشناسه ولی وقت شروع بازی میگه disk Not Suported.....
    ایا کارمن اشکال داره یا موضوع مربوز=ط به بازی ها میشه.
    این ها بازی های ap2.5هستند خوب اگه بازی پچ نشدست که باید بازی پچ شده بخره ولی اگه نه پچ نشده یه قضیه داره!!
    والا این مشکلیه که از چند تا کنسول براش پیش میاد تو همین فروم برای چند تا از دوستان هم پیش اومده و تقریبا غیر قابل حله اما ضرر نداره بری و دوباره یه بازی بخری و بگی با آخرین ورژن پچ شده باشه شاید حل شد

3. 2 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت mory_net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این ها بازی های ap2.5هستند خوب اگه بازی پچ نشدست که باید بازی پچ شده بخره ولی اگه نه پچ نشده یه قضیه داره!!
    والا این مشکلیه که از چند تا کنسول براش پیش میاد تو همین فروم برای چند تا از دوستان هم پیش اومده و تقریبا غیر قابل حله اما ضرر نداره بری و دوباره یه بازی بخری و بگی با آخرین ورژن پچ شده باشه شاید حل شد
    حالا اگر من LT2 به LT1.91 برگردونم طبق نوشته زیر فکر میکنید که مورد رفع بشه یا نه ؟؟
    LT+1.91
    RELEASED

This version is for dashboard version 2.0.13599.0 – It is based on the latest firmware as updated by the recent dashboard update. The stock firmware version should now be 04421C. It supports XGD3 originals, but not XGD3 backups. It also supports the new AP2.6 checks however there is no longer any protection against bad/incorrect burns with older patches so MAKE SURE your burns are patched with the latest ABGX. If they are then there is no need to re-burn.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

حالا اگر من LT2 به LT1.91 برگردونم طبق نوشته زیر فکر میکنید که مورد رفع بشه یا نه ؟؟
    LT+1.91
    RELEASED

This version is for dashboard version 2.0.13599.0 – It is based on the latest firmware as updated by the recent dashboard update. The stock firmware version should now be 04421C. It supports XGD3 originals, but not XGD3 backups. It also supports the new AP2.6 checks however there is no longer any protection against bad/incorrect burns with older patches so MAKE SURE your burns are patched with the latest ABGX. If they are then there is no need to re-burn.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نه نه فرقی به حالت نمیکنه چون با1.91هم همین مشکل رو داشتن و در ظمن اگه برگردی بازی هایxgd3میمونه من توصیه میکنم یک بازیap2.5بخری بگی با آخرین پچ باشه

6. 3 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yadam.nemiad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض “iXtreme Burner MAX”

فرمویر برای رایت بازی های XGD3 آخر هفته ریلیز میشه.

این فرمویر “iXtreme Burner MAX” امکان رایت 100% بازی های XGD3 رو فراهم میکنه روی Verbatim MKM001 باسرعت 2.4x و Verbatim MKM003 باسرعت 2.4یا4x بدون هیچ اروری رایت میشن.با این فرم ویر جدید علاوه بر این قابلیت خوب تمامی قابلیتهای قبلی درایوها مثل LightScribe, LabelTag, Smart-Erase و..... حفظ میکنه.

رایتر ها همگی لایت آن هست چند مدل در حال تست هست . که درایوهایی که چیپ مدیاتک دارن مورد استفاده قرار خواهد گرفت

مدلها (درایو لایت آن برای PC)
    iHAS124B
    iHAS224B
    iHAS324B
    iHAS424B
    iHAS524B
    iHAS624B
    مدلهایی که به A ختم میشن چیپ مدیاتک دارند ولی قدیمی هستن و تست هم نشدن. مدلهایی که به Y ختم میشن دارای چیپ NEC هستن و ریختن فرم ویر مناسب نیستند.
    البته هنوز تو مرحله تست هستن برای خرید عجله نکنید.

8. 5 کاربر از yadam.nemiad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

این فرمویر “iXtreme Burner MAX” امکان رایت 100% بازی های XGD3 رو فراهم میکنه روی Verbatim MKM001 باسرعت 2.4x و Verbatim MKM003 باسرعت 2.4یا4x بدون هیچ اروری رایت میشن.با این فرم ویر جدید علاوه بر این قابلیت خوب تمامی قابلیتهای قبلی درایوها مثل LightScribe, LabelTag, Smart-Erase و..... حفظ میکنه.
    مگه الان رایت نمیشن ؟! :-؟

+ این یعنی دیگه روی تی - گیت نمیشه رایت کرد ! ؟ و این فریمور روی درایو پی سی باید ریخته شه ؟! مثل ال تی + ؟

10. این کاربر از HESAM_5700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yadam.nemiad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مگه الان رایت نمیشن ؟! :-؟

+ این یعنی دیگه روی تی - گیت نمیشه رایت کرد ! ؟ و این فریمور روی درایو پی سی باید ریخته شه ؟! مثل ال تی + ؟
    چرا رایت میشن ولی رو 97% ارور میده و دلیلی که میگن استفاده از این دیسکها باعث بن و فلگ میشه همینه که این مشکل کامل با فرم ویر جدید حل میشه.
    بگمانم بشه c4 رو ورباتیم تست کرده و گفته بدون ارور هست. البته دیگه باید مثله LT رو درایو pc ریخته بشه
    Last edited by yadam.nemiad; 19-10-2011 at 14:10.

12. 2 کاربر از yadam.nemiad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

فرمویر برای رایت بازی های XGD3 آخر هفته ریلیز میشه.

رایتر ها همگی لایت آن هست چند مدل در حال تست هست . که درایوهایی که چیپ مدیاتک دارن مورد استفاده قرار خواهد گرفت

مدلها (درایو لایت آن برای PC)
    iHAS124B
    iHAS224B
    iHAS324B
    iHAS424B
    iHAS524B
    iHAS624B
    مدلهایی که به A ختم میشن چیپ مدیاتک دارند ولی قدیمی هستن و تست هم نشدن. مدلهایی که به Y ختم میشن دارای چیپ NEC هستن و ریختن فرم ویر مناسب نیستند.
    البته هنوز تو مرحله تست هستن برای خرید عجله نکنید.
    هان این فریم ویر روی درایو PCریخته میشه دیگه درسته؟ بعد اونوقت اینو با چه برنامه ای میشه ریخت؟

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اقايون ناز من كنسولم 2 ماهه كه از لايو بن شده هركاري بگيد مكنم تا بتونم باز برم لايو و فيفا 12 بزنم چون فقط من همين يه بازيو بيشتر نيرم.هاردم سالمه

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

اقايون ناز من كنسولم 2 ماهه كه از لايو بن شده هركاري بگيد مكنم تا بتونم باز برم لايو و فيفا 12 بزنم چون فقط من همين يه بازيو بيشتر نيرم.هاردم سالمه
    خوب بابا هیچ کاری فعلا نمیشه کرد شما اگه تونستی دانگل ریست گلیچ پیدا کنی میشه کاری کرد ولاغیر فعلا!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •