لطف کنین اموزش اپدیت کردن این گوشیو بزارین
لطف کنین اموزش اپدیت کردن این گوشیو بزارین
قبل از هر چیز از لیست شماره ها و مسیج هاتون با نرم افزار (New PC Studio) بک آپ بگیرین.
اول فیرم ویر مورد نظرتون رو دانلود کنین
آخرین فیرم ویر با نرم افزار لازم برای آپدیت:
فیرم ویر اروپایی که تمام حروف فارسی رو به صورت مربع نشون میده(فارسی هم نمیشه تایپید)و جی پی اس به طور پیش فرض فعال کرد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فیرم ویر آسیایی که حروف فارسی رو به طور برعکس از چپ به راست نشون میده.مثلا سلام رو مینویسه:م ا ل س(تایپ عربی و فارسی هم نداره.)
و جی پی اس به طور پیش فرض غیر فعاله.(ولی میشه فعالش کرد.)
برنامه مورد نیاز برای آپدیت (مولتی لودر)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گوشی رو خاموش کنین.(از آغاز تا پایان گوشی باید خاموش باشه.)
سیم کارت و مموری رو دربیارین.
3 تا دکمه کاهش صدا ;دوربین و خاموش/روشن رو با هم فشار بدین تا گوشی به حالت دانلود بره.
گوشی رو به پی سی وصلش کنین.
درایور گوشی تون رو نصب کنین.(تو سی دیش هست اگه ویندوز نشناخت از اینترنت پیداش کنین.)
مولتی لودر رو اجراش کنین.
LSI6410 رو انتخاب کنین.
گزینه های Boot Change ' Full Download ' و Master ROM رو تیک بزنین.
مسیر همه فایل ها رو به برنامه بدین (به جز سه تای آخری).
در قسمت مربوط به rsrc2 مسیر فایل دارای کلمه low رو به برنامه بدین.
گزینه پورت سرچ رو بزنین تا گوشی رو پیدا کنه.بعدش دانلود رو بزنین.
اگه همه مراحل درست انجام بشه در سمت راست مولتی لودر مینویسه Download Complete.
گوشی رو از پی سی جدا کنین
باتری گوشی رو دربیارین.دوباره جاش بندازین.
گوشی رو روشن کنین.
بعد از ظاهر شدن صفحه اصلی گوشی رو خاموش کنین.
سیم کارت و مموری رو جا بندازین.
گوشی رو دوباره راه اندازی کنین.
اگر بعد از فلش کردن پیغام Camera Update دیدین یا دوربین کار نکرد مراحل زیر رو انجام بدین.
1-*#197328640# رو در حالت idle شماره گیری کنین.گوشی میره تو حالت تست.
2-شماره 6 و بعدش 3 رو بزنین.Please wait ظاهر میشه.بعد از ظاهر شدن Success دکمه پاور رو فشار بدین و از تست مد خارج بشین.
مسئولیت فلش کردن گوشی از آغاز تا پایان به عهده خودتونه.
قطع برق یا هرگونه اختلال در نوشتن فایل ها رو گوشی باعث میشه دستگاه به ملکوت اعلا بپیونده.
Last edited by AB; 20-08-2010 at 10:04. دليل: آپدیت لینک
من تا حالا 6-7 بار شاید هم بیشتر فرم ویرش رو عوض کردم و مشکلی پیش نیومده.ولی خب باز هم ریسک داره.ببینین به ریسکش میارزه یا نه.![]()
راستی این فریمورا رو سرور خود سامسونگ اپ شدن؟
منظورم اینه که با پی سی سوییت نمیشه بدون دردسر اپ کرد؟
نه.اینا همشون از service center ها leak کردن.
بالاخره آپدیت کردم.اینم تغییراتی که تا حالا دیدم
- بهبود چشمگیر تاچ
- ویجیت های جدید(مثل یاهو - سی ان ان - اشپیگل ... )
- بهبود پاسخ گویی مرورگر
- ام پی تری پلیر جدید
- مدیا براوزر جدید
- زوم روی عکس با دابل تاچ
- بهبود کارایی گوگل مپز
- لود شدن سریع تر عکس ها تو حالت لند اسکیپ مد
در ضمن این فرم ویر آخری تمام تغییرات فرم ویر های قبلی رو داره.
سلام دوستان من میخوام این گوشی رو بخرم ولی چون تا حالا سامسونگ نداشتم نمی دونم کار کردن با منو هاش مثل سونی راحت یا نه و jps گوشی بالاخره کار میکنه یانه واینکه تو این قیمتها گوشی تاچ بهتری هم هست یا نه از راهنمایی شما ممنونم.
منظورتون از کار کردن باهاش راحته یا نه رو متوجه نشدم.مثل این که بگی کار کردن با ویندوز ویستا راحت تره یا سون.خب معلومه هر کس با یکی از اینا کار بکنه میتونه با اون یکی هم کار کنه.
اگه منظورتون از jps همون GPS هست که رو نسخه خاورمیانه حذف شده و مکان یابی با گوگل مپز هست.با نصب فرم ویرهای اروپایی کار میکنه.اگه منظورتون jps هست که نمیدونم چیه!(البته من خودم چون مموری نخریدم امتحان نکردم.برای استفاده از Navigation باید مموری داشته باشین.در ضمن برای استفاده از GPS در کل جهان باید هزینه بپردازین.)
تو این رنج قیمت هیچ گوشی به جز جت وجود نداره که هم تاچ باشه هم تصویر 16 مگ با رزولوشن 800x480 داشته باشه و ساپورت فرمت های مختلفش به اندازه جت باشه.
![]()
ممنون فارسی شو از کجا گیر بیارم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)