مگه بتونین از مدل های نوادا فوجی بگیرین مثلا نودا یک بدون ترمز دیسک فکر کنم حدود 500 باشه .
اگه از نمایندگی می خرین که نیاز به کار خاصی نیست یه بررسی کلی بکنین که بدنه سالم باشه و کمک ها درست کار کنن بعد چند روز هم ببرین آچار کشی
مگه بتونین از مدل های نوادا فوجی بگیرین مثلا نودا یک بدون ترمز دیسک فکر کنم حدود 500 باشه .
اگه از نمایندگی می خرین که نیاز به کار خاصی نیست یه بررسی کلی بکنین که بدنه سالم باشه و کمک ها درست کار کنن بعد چند روز هم ببرین آچار کشی
با توجه به اطلاعاتی که دادین من چند مدل کراس کانتری برای شما معرفی میکنم
scott aspect 30 با ترمز دیسک و ترمز لقمه ای به ترتیب حدود 700 و 600 هستش
merida tfs 100 حدود 640 با ترمز دیسککد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جیتان progress 1.6 hd حدود 950 شایدم کمترکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 06:06 PM ---------- Previous post was at 06:02 PM ----------
شما مدل هایی مثل جیتان zt با قیمت زیر 400
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا جیتان 10t با قیمت کمی بالای 400
این دو تا دوچرخه از لحاظ راحتی و کیفیت توی رنج قیمت خودشون عالی هستن ولی هیچکدوم حرفه ای نیستنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از راهنماییتون بعضی از دوستان میگن مدلهایی که فرمون صاف دارن رو به این دلیل که مجبورم میکنه بیشتر خم شم انتخاب نکنم
بااین وجود اگه بازم همین مدلها رو معرفی میفرمایین ممنون میشم تفاوتهاش و مزیتهاشم بفرمایین تا بتونم بهتر انتخاب کنم
بازم ممنون
نمی دونم منظورتون درست فهمیدم یا نه
اگه منظورتون از فرمون صاف همین مدل های کوهستانه تا اونجایی که من میدونم آدم روی این نوع فرمون کمتر از مدلهای گرد که روی دوچرخه های کورسی هست خم می شه .
بازم ممنون
میخواستم بپرسم چرا شما کراس کانتری رو انتخاب بهتری نسبت به کورسی و کوهستان میدونین ؟
و میشه لطف کنین و تفاوتها و مزیتهای مدلهایی که پیشنهاد دادین رو واسم توضیح بدین ؟
ممنون از راهنماییتون
فقط چجوری می تونم مدل دوچرخمو بدونم؟
راستی مدل دیگه پیدا نمیشه؟
من این صفحه هارو خوندم ولی نفهمیدم
میشه خودتون یه توضیحی در موردش بدید؟
Last edited by ANDROYD3; 24-10-2011 at 21:37.
دوچرخه های کوهستان به سه نوع کراس کانتری ، دانهیل و فری راید تقسیم می شن
کراس کانتری یا سر بالایی رو دارای بدنه های نسبتا سبک تری نسبت به دو نوع دیگه هستند و برای استفاده های تفریحی توی دوچرخه های کوهستان مناسب ترین هستند
دانهیل دوچرخه های سر پایین رو دارای بدنه سنکین و مقاوم ، تایر های پهن ، کمک وسط و دو شاخ جلوی بسیار قوی این دوچرخه برای پایین آمدن از سرپایینی ها سنگلاخی و تند طراحی شدن
فری راید که ترکیبی از هر دو سبکه مناسب برای تور های گردش در مناطق جنگلی می باشد
دوچرخه های جاده ای (کورسی) دوچرخه از بدنه ی خیلی سبک تر و ظریف تر از دوچرخه ای کوهستان دارن و برای استفاده در جاده و آسفالت مناسب هستند . در ضمن زاویه دید محدود تری به دوچرخه سوار میده
دوچرخه های هیبرید یا توریستی که ترکیبی از این دو مدل هستند تایر و رینگ باریک دوچرخه های کورسی و بدنه کراس کانتری البته با کمک های جلو سفت تر هستند که مناسب استفاده شهری ، تفریحی و توریستی هستند
مدل دوچرخه روش باید نوشته باشه اگه ننوشته برین دوچرخه فروشی ببینین بدنه ش شبیهی کدوم مدل بگین همون مدله
من توی برند های معروف مدل دیگه ای سراغ ندارم ولی رالی و هاسا هم قیمت های پایینی دارن
این دوچرخه ها هم که معرفی کردم هر دو تا بدنه ای شبیه هم دارن و قطعات هم از پایین ترین سری شیمانو هست
البته مدل 10 تی کمک های جلو بهتری داره
اقا بالاخره خریدم
"متس 15"
هنوز زیاد ازش استفاده نکرم اما به نظرم خوب میاد . راستی ژیتان 20t هم داشت . به نظرت بهتر بود اونو می خریدم؟؟
راستی متس 10 هم داشت 400 هزار تومن
از راهنماییتون ممنون![]()
مبارک باشه
به چه قیمتی خریدید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)