تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 76 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 756

نام تاپيک: تاپیک جامع مشاوره خرید انواع دوچرخه

پروفشنال aliy2324's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

تا حداکثر 500 هزار تومن مریدا چیزی بهتر گیرم میاد؟

موقع خرید باید به چه نکاتی حتما توجه کنم تاسرم کلاه نره؟

بسیار بسیار ممنونم
    مگه بتونین از مدل های نوادا فوجی بگیرین مثلا نودا یک بدون ترمز دیسک فکر کنم حدود 500 باشه .
    اگه از نمایندگی می خرین که نیاز به کار خاصی نیست یه بررسی کلی بکنین که بدنه سالم باشه و کمک ها درست کار کنن بعد چند روز هم ببرین آچار کشی

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    چندسال پیش مشکلی تو ستون فقراتم بود که تقریبا حل شد ولی گاها توی پاهام احساس خستگی میکردم اهل ورزش هم نبودم تا اینکه یهو آدم شدم و همزمان و تقریبا مداوم رفتم سراغ دوچرخه و استخر و بیش از حد انتظار نتیجه دیدم
    جدیدا همه بهم توصیه میکنن دوچرخه مو عوض کنم چون بهم صدمه میزنه ( الان کوهستان کاملا معمولی و قدیمی استفاده میکنم )
    روزی یک تا دو ساعت داخل شهر و گاها جاده های اطراف خیلی راحت و تفریحی رکاب میزنم گاهی هم سرعت میگیرم ولی دنبال مسابقه نیستم
    اینجا شیب سربالایی اونقدر تندی هم نداریم و فعلا هم به کوهنوردی فکر نمیکنم
    نمیدونم باید پی کورسی باشم یا کوهستان
    دنبال جنس ارزونم نیستم بیشترین چیزایی که واسم مهمه اینه که با توجه به توضیحات بالا :
    ۱ - به سلامتیم لطمه نخوره
    ۲ - باهاش راحت باشم و به مرور ازش خسته نشم ( آخه درحال حاضر شدیدا به دوچرخه سواری علاقه مند شدم )
    ۳ - اینجا دسترسی ندارم واسه همین دوچرخه ای میخوام که به این زودیا نیاز به تعمیر و تعویض نداشته باشه
    ۴ - زیبایی دوچرخه واسم مهمه
    با توجه به موارد بالا ممنون میشم چند مدل قابل خرید رو با ذکر تفاوتها و حدود قیمت بهم پیشنهاد بدین
    با توجه به اطلاعاتی که دادین من چند مدل کراس کانتری برای شما معرفی میکنم
    scott aspect 30 با ترمز دیسک و ترمز لقمه ای به ترتیب حدود 700 و 600 هستش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    merida tfs 100 حدود 640 با ترمز دیسک
    کد:
    جیتان progress 1.6 hd حدود 950 شایدم کمتر

کد:

---------- Post added at 06:06 PM ---------- Previous post was at 06:02 PM ----------

سلام به همه دوستان من یه مدل ویوا 22 یا 24 نمی دونم ، دارم می خوام ردش کنم بره بعدش با حدود 300 تا 350 ( خودمو بکشم 400 ) چه چیزی میشه خرید؟ شهریه مصرفم ولی می خوام یکم حرفه ای باشه که بتونم باهاش کل بندازم و برای رفت و آمد راحت باشه ممنون از همه دوستان
    شما مدل هایی مثل جیتان zt با قیمت زیر 400
    کد:

یا جیتان 10t با قیمت کمی بالای 400
    کد:
    این دو تا دوچرخه از لحاظ راحتی و کیفیت توی رنج قیمت خودشون عالی هستن ولی هیچکدوم حرفه ای نیستن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

با تشکر از راهنماییتون بعضی از دوستان میگن مدلهایی که فرمون صاف دارن رو به این دلیل که مجبورم میکنه بیشتر خم شم انتخاب نکنم
    بااین وجود اگه بازم همین مدلها رو معرفی میفرمایین ممنون میشم تفاوتهاش و مزیتهاشم بفرمایین تا بتونم بهتر انتخاب کنم
    بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با تشکر از راهنماییتون بعضی از دوستان میگن مدلهایی که فرمون صاف دارن رو به این دلیل که مجبورم میکنه بیشتر خم شم انتخاب نکنم
    بااین وجود اگه بازم همین مدلها رو معرفی میفرمایین ممنون میشم تفاوتهاش و مزیتهاشم بفرمایین تا بتونم بهتر انتخاب کنم
    بازم ممنون
    نمی دونم منظورتون درست فهمیدم یا نه
    اگه منظورتون از فرمون صاف همین مدل های کوهستانه تا اونجایی که من میدونم آدم روی این نوع فرمون کمتر از مدلهای گرد که روی دوچرخه های کورسی هست خم می شه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

نمی دونم منظورتون درست فهمیدم یا نه
    اگه منظورتون از فرمون صاف همین مدل های کوهستانه تا اونجایی که من میدونم آدم روی این نوع فرمون کمتر از مدلهای گرد که روی دوچرخه های کورسی هست خم می شه .
    بازم ممنون
    میخواستم بپرسم چرا شما کراس کانتری رو انتخاب بهتری نسبت به کورسی و کوهستان میدونین ؟
    و میشه لطف کنین و تفاوتها و مزیتهای مدلهایی که پیشنهاد دادین رو واسم توضیح بدین ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ANDROYD3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون

فقط چجوری می تونم مدل دوچرخمو بدونم؟

راستی مدل دیگه پیدا نمیشه؟

من این صفحه هارو خوندم ولی نفهمیدم
    میشه خودتون یه توضیحی در موردش بدید؟
    Last edited by ANDROYD3; 24-10-2011 at 21:37.

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بازم ممنون
    میخواستم بپرسم چرا شما کراس کانتری رو انتخاب بهتری نسبت به کورسی و کوهستان میدونین ؟
    و میشه لطف کنین و تفاوتها و مزیتهای مدلهایی که پیشنهاد دادین رو واسم توضیح بدین ؟
    دوچرخه های کوهستان به سه نوع کراس کانتری ، دانهیل و فری راید تقسیم می شن
    کراس کانتری یا سر بالایی رو دارای بدنه های نسبتا سبک تری نسبت به دو نوع دیگه هستند و برای استفاده های تفریحی توی دوچرخه های کوهستان مناسب ترین هستند

دانهیل دوچرخه های سر پایین رو دارای بدنه سنکین و مقاوم ، تایر های پهن ، کمک وسط و دو شاخ جلوی بسیار قوی این دوچرخه برای پایین آمدن از سرپایینی ها سنگلاخی و تند طراحی شدن

فری راید که ترکیبی از هر دو سبکه مناسب برای تور های گردش در مناطق جنگلی می باشد

دوچرخه های جاده ای (کورسی) دوچرخه از بدنه ی خیلی سبک تر و ظریف تر از دوچرخه ای کوهستان دارن و برای استفاده در جاده و آسفالت مناسب هستند . در ضمن زاویه دید محدود تری به دوچرخه سوار میده

دوچرخه های هیبرید یا توریستی که ترکیبی از این دو مدل هستند تایر و رینگ باریک دوچرخه های کورسی و بدنه کراس کانتری البته با کمک های جلو سفت تر هستند که مناسب استفاده شهری ، تفریحی و توریستی هستند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون

فقط چجوری می تونم مدل دوچرخمو بدونم؟

راستی مدل دیگه پیدا نمیشه؟

من این صفحه هارو خوندم ولی نفهمیدم
    میشه خودتون یه توضیحی در موردش بدید؟
    مدل دوچرخه روش باید نوشته باشه اگه ننوشته برین دوچرخه فروشی ببینین بدنه ش شبیهی کدوم مدل بگین همون مدله

من توی برند های معروف مدل دیگه ای سراغ ندارم ولی رالی و هاسا هم قیمت های پایینی دارن
    این دوچرخه ها هم که معرفی کردم هر دو تا بدنه ای شبیه هم دارن و قطعات هم از پایین ترین سری شیمانو هست
    البته مدل 10 تی کمک های جلو بهتری داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

6

اقا بالاخره خریدم

"متس 15"

هنوز زیاد ازش استفاده نکرم اما به نظرم خوب میاد . راستی ژیتان 20t هم داشت . به نظرت بهتر بود اونو می خریدم؟؟
    راستی متس 10 هم داشت 400 هزار تومن

از راهنماییتون ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اقا بالاخره خریدم

"متس 15"

هنوز زیاد ازش استفاده نکرم اما به نظرم خوب میاد . راستی ژیتان 20t هم داشت . به نظرت بهتر بود اونو می خریدم؟؟
    راستی متس 10 هم داشت 400 هزار تومن

از راهنماییتون ممنون

مبارک باشه
    به چه قیمتی خریدید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •