مگه AC2 مشکل داشت ؟
مگه AC2 مشکل داشت ؟
منظورم کرک کردنش بود که خیلی طول کشید امیدوارم این یکی اینجوری نشه
باور میکنید این بازی از Engine قدیمی Unreal Engine 2 استفاده میکنه ؟؟؟؟!!!!!
'Ubisoft![]()
میشه بگی این خبر رو کجا دیدن شما ؟؟!!!
موتور: Unreal Engine 3
همون Engine استفاده شده در Double Agent ....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما این چیزی که ما تو demo game دیدیم فراتر از Unreal Engine2 بود !!!
نمیشه به wikipedia زیاد اطمینان کرد چون دستی میتونی خودتم هر page رو عوض کنی ! تو ign گشتم اصلا موتور بازی رو ندیدم که زده باشه !!
اما مطمئن باش که ورژن 3 موتور هست چون اون زمان هم گفته بودن
یوبیسافت اومده موتور Unreal Engine 2.5 رو تغییرات اساسی ای توش داده و با نام موتور L.E.A.D برایه این بازی به کار برده! دیوانه که نیستند بیان Unreal Engine 3 رو ول کنن و با UE2.5 کار کنن! احتمالا این Engine بیشتر به کارشون اومده که با این کار کردند! ( این مطلب رو خودشون میدونن و ما نمیتونیم بگیم که اینا دیوانه ان و فلان که اومدن از Engine نسل قبل استفاده کردند بعدشم موتور که موتور UE2.5 نیست! موتور پایه اون بوده که احتمالا کاربردش تویه این نوع سبک ها بیشتر بوده و ازش استفاده کردن و 110% تغییراتی تویه گرافیک و ... یه این موتور انجام دادند )
منم تعجب کردم ورژن 2 موتور اصلا نمیتونه همچین پردازشی تو گرافیک بازی داشته باشه !
حالا بیخیال Engine بازی ولی این بازی با رزولوشن 1024x576 بروی Xbox 360 اجرا میشه که حتی 720p هم نیست !![]()
Last edited by vegas; 03-04-2010 at 22:50.
حالا من کاری به این بحث ها ندارم ولی توی یه سایت معتبر قبلا یه خبری خونده بودم که اونو توی یه تاپیک هم گذاشته بودم. توی خبر نوشته بود که Splinter Cell Conviction پورت کنسولی رو PC با کیفیتی بالاتر هستش و نوشته بود که روی PC از نظر گرافیکی قوی تر از نسخه کنسولی هست.اینو من از خودم نگفتم و خود مسئولان یوبی سافت گفته بودن. الکی بحث راه ندازید![]()
Last edited by vahidgame; 03-04-2010 at 23:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)