تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 192 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 1918

نام تاپيک: مشاوره خريد لپ تاپ Acer Aspire 5738

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یک دکمه در سمت راست در بالا وجود داره که شکل باتری و برگ است این وکمه به چه دردی میخوره؟
    اين دكمه در واقع سيستم بهينه سازي مصرف انرژي را فعال مي كنه
    و باعث ميشه باطري ديرتر تموم بشه

2. این کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ACER 6930G
    Intel Core 2 Duo 2.66 L2 cash 6Mb 1066mhz
    4 Gb DDR2 800mhz
    500 Gb Sata
    Ati Radeon HD 4650 1Gb Dedicated up to 2304mb
    16" Cinecrystal HD 16:9
    Hdmi + Esata
    Vista Hp
    1199000 T
    سازگارارقام

چند تا سوال داشتم :
    1- کیفیت ال سی دی این مدل با مدل 5738G که Crystal Brite هست چه فرقی داره و کدوم بهتره ؟
    2- من این کانفیگ رو هر چی گشتم تو نت و سایت خود ایسر پیدا نکردم. مثلا گرافیکش اصلا geforce هستش تو سایت اصلی و فینگر پرینت هم داره ولی اینجا گرافیک ati و فینگرپرینت هم فکر کنم نداره . این قضیش چیه ؟
    3- اصلا به طور کلی میشه به acer اطمینان کرد ؟ کیفیت خوبی داره ؟ با دوام هستش ؟

به نظر شما می ارزه به جای vostro 1520 این رو بخرم ؟

4. این کاربر از h_starboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohsenjohn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    tehranjelos

14

ايسر 5535 گزينه خوبي نيست
    سي پي يوش اي ام دي توريون هست
    باس كلي سسيتم هم خيلي كمه

مواردي كه به نظر من ميرسه اينهاست:

1-قيمت: مهمترين معيار تعيين كننده دامنه انتخاب است. نوت بوكهاي زير 700 هزار تومان عمومي و بين 700 تا 1.8 ميليون متوسط و بالاي 1.8 نوت بوكهاي خاص هستند. (البته اعداد بر اساس دلار بود و تبديل كردم)

2-سي پي يوك بين اي ام دي و اينتل به نظر ميرسه حرارتزايي اي ام دي بيشتر و مصرف باطري بيشتري داره ولي ارزونتره. انتخاب با شماست. اينتل مدلهاي سلرون،دوال كور و كورتو دو را داره و اي ام دي در واقع سمپرون (مشابه سلرون) و توريون كه مشابه دوال كور هست. به نظر من بهتره روي اينتل فكر كنين.
    سلرون كه كلا" تعطيه ولي خيلي ارزون درمياد و بهتره اصلا طرف سلرون نرين. دوال كور از كور تو دو ارزونتر و كم كاراتر هست ولي اختلاف كاراييشون به اندازه قيمتشون نيست. اختلاف كورتو دو و دوال كور بيشتر در مصرف باطري و حرارتزايي است كه در مورد دوال كور بيشتر هست. پس اگه پول كافي دارين كور تو دو باشه واي اگه دوال كور هم بود خيلي چيزي از دست ندادين.

3-ميزان كچ: مهمترين چيز در سي پي يو ميزان كچ هست و كارايي را خيلي عوض مي كنه كه به خصوص در مورد نرم افزارهاي مهندسي سنگين و گيمها خيلي مهمه. كچ الان بين 1 تا 6 مگ هست. هر چه بيبشتر بهتر و خيلي هم گرونتر. اگه كاراتون روزمره و ساده است (مثل افيس و نت و فيلم) روي يك دوال كور كه يك مگ كچ داره فكر كنين كه پول كمتري خرج كنين. اما اگه محاسبات سنگين و يا گيم دارين روي يك سي پي يو با كچ 6 مگ فكر كنين.

4-باس كلي سيستم: مهمترين چيز در مورد سرعت نوت بوك باس كلي سيستم هست و اگه مناسب نباشه با قطعات تاپ هم خوب كار نمي كنه. الان اقلا" باس 800 لازمهو بهتره اقلا" 1066 باشه. باسهاي 533 و 667 منسوخ شده هستن و اگه ديدين باس نوت بوك 533 و 667 هست علامت بدي هست و معناش كندي در اجراي ويندوز و نرم افرارهاست.

5-ميزان رم: رم بهتره با باس 800 به بالا باشه و حداقل 2 گيگ باشه و اگه امكان داره تا 4 گيگ مناسبه. دقت كنين براي نوت بوكهاي با رم بالا اگه سيستم عامل 32 بيت نصب كنين بيش از 3 گيگ رم شناخته نميشه. پس اگه رم بيشتري نياز دارين بايد ويندوز نسخه 64 بيت نصب كنين.

6-ميزان حجم هارد: هاردها از دو مدل 5400 دور و 7200 هستن كه اغلب 5400 هستن. بهتره كه هارد از نوع ساتا و با حجم بالاي 160 گيگ باشه. هر چه بيشتر گرونترو بهتر...

7-مانيتور: مانيتور بزرگرتر ديد بهتري داره ولي باطري زود تموم مي كنه و وزن كلي نوت بوك هم ميره بالا. اما اگه هدفتون نصب نرم افزارهي داراي تول بارهاي زياد هست اقلا بايد 15 اينچ باشه. نوت بوكهاي 17 اينچ عملا دسك تاپن و خيلي سنگين و نوت بوكهاي 13 اينچ خيلي سبك و بهترين قابليت حمل را دارن.
    به نظر من 14 و 15 بهترين هستن. بهتره كه مانيتور از نوع ال اي دي LED باشه كه كه مصرف باطري كمتر و كيفيت تصوير بهتره.

8-امكانات جانبي: بلوتوث، وايرلس، وب كم، اچ دي ام آي، 1394 و ....

9-باطري: باطري 4 سلولي به غير از 13 اينچها اصلا توصيه نميشه و بهتره اقلا 6 سلولي باشه. باطري هاي 9 سلولي دوام شارژ بهتري دارن ولي سنگينترن و گرونتر

10-سيستم عامل نصب شده: در اغلب كشورها ويندوز قانوني مهمه ولي براي ما پرداخت پول بابت ويندوز به نظر من اقتصادي نيستو بهتره با داس و يا لينوكس بخرين.

11-رنگ و برند و ....

12-- گارانتی معتبر و خدمات پس از فروش مناسب

بله اين نوت بوك اينجوري كه شما ميگي مي تونه يك هفته روشن باشه

موقع خريد يك پك بسته ميدن
    اصلا بازش نمي كنن
    فقط خودت از بين جعبه ها يكي رندوم انتخاب كن كه شانس دسته گل اب دادن كمتر باشه
    من منظورم مقایسه بین کارت گرافیکاش بود.کدوم قوی تره؟ati3200 or gforce512
    آخه انگار ati که مقدارش 256 است تا 2g رو share می کنه ولی دموی که مقدارش 512 است تا 1.5 g رو share می کنه.
    کدوم قوی تره؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آخه انگار ati که مقدارش 256 است تا 2g رو share می کنه ولی دموی که مقدارش 512 است تا 1.5 g رو share می کنه.
    کدوم قوی تره؟؟؟؟؟؟؟؟
    تو این 2 تا gforce خیلی بهتره . تو اول مقدار رم dedicated رو نیگاه کن ثانیا gforce g105m کلا جدیدتر و بهتر از ati 3200 هستش .
    gforce g105m رتبه 102 و ati 3200 رتبه 127 هستش :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ACER 6930G
    Intel Core 2 Duo 2.66 L2 cash 6Mb 1066mhz
    4 Gb DDR2 800mhz
    500 Gb Sata
    Ati Radeon HD 4650 1Gb Dedicated up to 2304mb
    16" Cinecrystal HD 16:9
    Hdmi + Esata
    Vista Hp
    1199000 T
    سازگارارقام

چند تا سوال داشتم :
    1- کیفیت ال سی دی این مدل با مدل 5738G که Crystal Brite هست چه فرقی داره و کدوم بهتره ؟
    2- من این کانفیگ رو هر چی گشتم تو نت و سایت خود ایسر پیدا نکردم. مثلا گرافیکش اصلا geforce هستش تو سایت اصلی و فینگر پرینت هم داره ولی اینجا گرافیک ati و فینگرپرینت هم فکر کنم نداره . این قضیش چیه ؟
    3- اصلا به طور کلی میشه به acer اطمینان کرد ؟ کیفیت خوبی داره ؟ با دوام هستش ؟

به نظر شما می ارزه به جای vostro 1520 این رو بخرم ؟
    کدوم قوی تره؟؟؟؟؟؟؟؟

ببينين مدل 6920 يا 6930 در واقع حدود 3.5 كيلو وزن دارن و روي آن براي حملو نقل حساب نكين
    در واقع به عنوان جايگزين دسك تاپ هست.
    در مورد نوع ال سي دي هم خيلي فكر خودتون را مشغول نكين هم 5738 و هم 6920 و 6930 همگي ال سي دي نوع ال اي دي بك لايت دارند كه كيفيت مناسبي فراهم مي كنه
    با اين حال ممكنه مدل مانيتور از نوع براق و يا مات باشه كه ر كدام يك معايب و يك مزايايي دارند كه خيلي درگيرش نشين
    مهم اينه كه نوع ال سي دي ال اي دي با مصرف پايين باشه.

به نظر من 6930 اصلا با 1520 قبل مقايسه نيست.
    هر كدام براي يك كاربرد هستن و مقايسه اونها مثل مقايسه دست و پا هست.
    در مجموع به نظر من اگه مي خواهي 1520 بگيري بهتره روي استوديو 1537 فكر كني كه خيلي هم زيباتره و شكيل تر و قيمتش هم همين اندازه هاست.

در مورد كارت گرافيك هم فقط حجم حافظه گرافيكي نيست كه مهمه توان پرادازش پروسسور خيلي مهمتر هست كه در مورد 5738 خيلي بهتره
    در اغلب موارد توان پرسسور گرافيكي جي فورس از اي تي اي بهتره (البته در كلاس مشابه)

اميدوارم خريد موفقي و رضايت بخشي داشته باشين

8. این کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من 6930 اصلا با 1520 قبل مقايسه نيست.
    هر كدام براي يك كاربرد هستن و مقايسه اونها مثل مقايسه دست و پا هست.
    در مجموع به نظر من اگه مي خواهي 1520 بگيري بهتره روي استوديو 1537 فكر كني كه خيلي هم زيباتره و شكيل تر و قيمتش هم همين اندازه هاست.

اميدوارم خريد موفقي و رضايت بخشي داشته باشين
    ممنون حمید جان لطف کردی . اما 2 تا نکته بگم بد نیست
    1- زنگ زدم سازگار ارقام گفتن دیگه کلا 6930 نداریم و بعضیهاشون هم گفتن نمیاریم. یعنی این مدل فعلا تعطیل
    2- یکی هم اینکه خداییش اینکه 1537 خوشکلتر از 1520 هستش حرفی توش نیست ولی کانفیگش اصلا در حد 1520 نیست. همه چیش بد تره حتی کارت گرافیکش هم جالب نیست.
    حالا یه چند تا مدل hp هم هست دارم رو اونا بررسی میکنم.
    pavilion dv6-1125
    pavilion dv6-1127
    و مخصوصا hdx 16-1140 که یکم گرونتره ولی به جز cpu و وزن بقیه موارد از vostro 1520 بهتره.

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

Acer Aspire 5738z بدون گارانتی میشه گیر آورد ؟ و از کجا . اختلاف قیمتش چند میشه ؟ با گارانتی متفرقه این لپ تاپ چند قیمت هست

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Acer Aspire 5738z بدون گارانتی میشه گیر آورد ؟ و از کجا . اختلاف قیمتش چند میشه ؟ با گارانتی متفرقه این لپ تاپ چند قیمت هست
    فكر نمي كنم باشه
    اگه هم باشه اختلافش در حد 20 تومنه

12. 2 کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

فكر نمي كنم باشه
    اگه هم باشه اختلافش در حد 20 تومنه
    کد:
    5738z در کانفیگ مختلف هم ارائه شده ؟ یه نگاه بندازید .

کارت گرافیک این مدل 128 مگابایت هست یا 512 ؟ . در پست اول 128 و 512 ذکر شده .

شما با اینکه لپ تاپ رو دارید فینگر تاچ این لپ تاپ چه مزیتی داره چند تا دوستان هم پرسیدن ولی نمی دونم چرا جواب ندادید ؟!

کیفیت صفحه نمایش این مدل شفافیت تصویر در هنگام دیدن فیلم و.. به چه صورت هست نسبت به ال سی دی های 200 تومنی بازار قابل رقابت هست ؟ .

من خودم مدل ایسر 5220 رو پارسال همین موقع ها خریدم , کیفیت ال سی دی قابل قبولی داره متاسفانه زاویه دید بدی داره . زاویه دید این مدل به چه صورت هست مثال می توان از 5 6 متری نگاه کرد به مونیتورش بدون تاریکی ؟ از بغل و گوشه اینا .

و آیا برنامه ای برای اورکلاک سی پی و کارت گرافیک این مدل موجود هست یا خیر ؟
    مرسی داداش
    Last edited by Ami R 940; 19-07-2009 at 18:53.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کد:
    5738z در کانفیگ مختلف هم ارائه شده ؟ یه نگاه بندازید .

کارت گرافیک این مدل 128 مگابایت هست یا 512 ؟ . در پست اول 128 و 512 ذکر شده .

شما با اینکه لپ تاپ رو دارید فینگر تاچ این لپ تاپ چه مزیتی داره چند تا دوستان هم پرسیدن ولی نمی دونم چرا جواب ندادید ؟!

کیفیت صفحه نمایش این مدل شفافیت تصویر در هنگام دیدن فیلم و.. به چه صورت هست نسبت به ال سی دی های 200 تومنی بازار قابل رقابت هست ؟ .

من خودم مدل ایسر 5220 رو پارسال همین موقع ها خریدم , کیفیت ال سی دی قابل قبولی داره متاسفانه زاویه دید بدی داره . زاویه دید این مدل به چه صورت هست مثال می توان از 5 6 متری نگاه کرد به مونیتورش بدون تاریکی ؟ از بغل و گوشه اینا .

و آیا برنامه ای برای اورکلاک سی پی و کارت گرافیک این مدل موجود هست یا خیر ؟
    مرسی داداش
    بله مدل زد هم چند تا كانفيگ داره كه تو ايران ساده ترينش هست
    كانفيگهاي ديگه اون بلوري و فينگر ريدر دارن

مدل زد ايتل هست گرافيكش
    64 مگ دديكيتد مموري و تا 1500 مگ شير ازرم
    مل جي كه جي فورس داره 512 مگ دديكيتد داره و تا 1500 مگ شير

ال سي ديش خوبه
    ولي به خوبي ال سي دي دسك تاپ نميشه
    زاويه ديدش هم خوبه ولي نه مثل دسك تاپ

اوركلاك رو نمي دونم. من انجام ندادم

مانيتور هيچ نوت بوكي مثل دسك تاپ نميشهال سي ي دسك تاپ خيلي كاملتر هست.

15. 2 کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •