چه طور میشه safe house ها رو بیشتر کرد؟ . چون الان برای سیو بازی بعضی وقت ها باید مسافت خیلی زیادی رو رفت .
چه طور میشه safe house ها رو بیشتر کرد؟ . چون الان برای سیو بازی بعضی وقت ها باید مسافت خیلی زیادی رو رفت .
ممنون
ببخشید دوستان الان من با پسر جان دارم بازی می کنم ولی مامویریتی روی نقشه نیست ! آیا بازی تمام شده ؟
یک سوال از داستان :
چرا جان با خانوادش از اسطبل فرار نکرد ؟
ممنون
Last edited by Hunter lord; 02-06-2010 at 19:24.
بابا این چه کاریه میکنید من هنوز بازیرو تموم نکردم اونوقت شما داستانو لو میدید لااقل یه هشدار میدادی (خطر لو رفتن داستان بازی )واقعا نمیدونم چی بگم
تا اونجایی که من بازی رو رفتم تعداد این safe house ها در طول روند داستان بازی
آزاد میشن که باید بعضی ها رو خرید و بعضی ها رو اجاره کرد حالا اگر دوستان اطلاعات بیشتری
دارن راهنمایی کنن در ضمن از داخل shop ها میشه تجهیزات زدن یک camp رو خرید و در هر کجا
که دوست داشتید camp بزنید ولی من امتحان نکردم ببینم با این کمپها میشه بازی رو سیو کرد
یا نه چون که خیلی گرون بودن تمام دست رنجمون میره![]()
من در سال شاید به زور 2 تا بازی رو تموم کنم اینم همچین بازیهایی ولی حالا بازی مورد علاقم رو pc نمیاد تف تف![]()
منکه دائم تو شهرها و بیابون در حال ول گشتن هستم و حیوون می کشم.
راستی به من گفته اگه می خوای قهرمان غرب بشی باید تو نقشه جایی رو پیدا کنی.کلمات Tresure و New Austin را یادمه.
من نفهمیدم چکار کنم.
بله ميشه سيو كرد.![]()
اصلا هیچ احتیاجی نه به خرید خونه ست و نه به اجاره کردنش که الکی پولتون رو هدر بدین.
دکمه ی Back یا همون Select خودمون رو که بزنین، بیاین رو Kit نوشته Basic Camp.
هم میشه سیو کرد، هم میشه لباس عوض کرد، هم میشه Travel کرد. همه کار میشه کرد.
اون کمپهایی هم که میخرین فقط امکانات هر کمپ رو بیشتر میکنه.
بعد هم چیزی که به نظر من تو این بازی ریخته پوله!
یه دست چاقو بازی کنی کلی کاسبی
این یعنی چی؟توضیح میدید؟یه دست چاقو بازی کنی کلی کاسبی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)