دوستان من این بازی رو تموم کردم اخرش که یه بار سوار هلیکوپتر شدم و یه بار نشدم هرچی دشمن اونجا بود کشتم حالا چطوری میتونم دوباره به منطقه های دبگه یرم؟؟؟؟؟
دوستان من این بازی رو تموم کردم اخرش که یه بار سوار هلیکوپتر شدم و یه بار نشدم هرچی دشمن اونجا بود کشتم حالا چطوری میتونم دوباره به منطقه های دبگه یرم؟؟؟؟؟
سلام
من بازیو خریدم ولی زبونش روسیه ... چیکارش کنم ؟ پس بدم یا اینکه با کراکی پچی چیزی ردیف میشه ؟
فکر نکنم کاریش بشه کرد اگه پچ داشته باشه یه سایت هست game copy world اگه اونجا داشته باشه من یه نسخه en دارم که خودش اپدیت شده هست احتیاج به پج نداره و setup اورجینال هم هست اون گیر بیاری خوبه
آقا ما يه ماهه در گير اين بازي هستيم ميخوايم بريم پريپيت نميشه
با همه آدمها صحبت كردم نشد هيچكي حاضر نيست ما رو به پريپيت ببره ( با اون آدم تو بالاي برج هم صحبت كردم)
واقعا چطور ميشه رفت پريپيت
كسي نبود كمك كنه![]()
مراحل رفتن به پریپیات یک کم طولانیه چون باید اعتماد یکی از گروههای Duty یا Freedom رو جلب کنی.
نمیدونم تا کجا پیش رفتی ولی یک کم باید به محققایی که توی کمپ هستن کمک کنی. بعدشم یک کم به یکی از اون دو تا گروه حال بده.
آخر سر وقتی میری پیش اون یارو توی برجک یه سری نوشیدنی نوش جان میکنین و راهنماییت میکنه که باید چی کار کنی...
هم میتونی بلافاصله برین سراغ پریپیات که اصلا بهت پیشنهاد نمیکنم چون دخلت میاد
هم میتونی طبق حرفی که همین یارو میگه بری و چند نفر رو راضی کنی باهات بیاد. (مثل همون یارو که توی کمپ دوم هست و یک کمی شبیه مهران رجبیه!!یا اون یکی که پیش محققاست و ازت میخواد دو تا آرتیفکت ببری براش)
ممنون
من تو اون برجكه رفتم و نوشيدني ها رو هم خوردم
پس بايد يه سري از اين ماموريت هاي متفرقه رو انجام بدم تا بتونم برم پريپيات؟
كلا راه اصليش كدومه؟
يكشون كه ميگه بايد از زير تونلي كه تو يه كارخونست رد بشي ولي من هيچ تونلي اونجا پيدا نكردم. اين درسته؟
مسیر اصلی به پریپیات از توی ژوپیتره (همون نیروگاه بزرگی که پایین نقشه ـس)
یه جایی توش هست که خیلی تاریکه و یه چراغ خطر قرمز گردون هم داره. البته تو نمیتونی راهش بندازی. باید متخصصش بیاد این کار رو بکنه که تا جایی که یادمه توی کمپه.
وقتی با اون یارو نوشیدنی خوردی برو سراغ دوستایی که تو طول بازی پیدا کردی. مثل همون یارو مهران رجبیه یا اونی که توی کمپ محققاس و همش سوسیس میخوره (کوفتش بشه) یا پیش duty یا freedom.
اگرم نخواستی فقط کافیه بری همون مهندسه که میتونه تونل رو باز کنه و آسانسورش رو راه بندازه رو پیدا کنی و بهش بگی باهات بیاد.
راستش خیلی وقت پیش ردش کردم دقیق یادم نیست کیه ولی اگه خواستی میگردم پیداش میکنم.
اگه تو PDA ـت نگاه کنی باید جاهاشون رو با علامت مشخص کرده باشه ها...
ممنون
با اطلاعات جديد برم ببينم چي ميشه
سلام
برای رفتن به پریپیات بعد از اینکه چند تا آدم را جمع کردی باید یک سوییت مخصوص ضد رادیو اکتیو و مدا شیمیایی بگیری بعدش از طریق جوپیتر و تونل زیر زمینی وارد پریپیات میشی
اما مشکل من!!
من در حال حاضر در پریپیات هستم و ماموریت من این هست که یک سلاح محرمانه مربوط به مونولیت ها را پیدا کنم
من نسخه اولیه را پیدا کردم ولی گویا موقع نبرد صلاح از بلندی افتاده و آسیب دیده و از من می خوان که یک نسخه دیگه پیدا کنم
در یکی از ماموریت ها به کتابخانه رفتم ولی پیزی پیدا نکردم!!!
کجا باید به دنبال سلاح باشم؟؟
هر جارا می گردم چیزی پیدا نمی کنم!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)