سلام.
البته این نظر رو فقط شما داری . من تا ا الان هر کدوم از گوشیهای آیمیت رو داشتم باهاشون هیچ مشکلی نداشتم.
سلام.
البته این نظر رو فقط شما داری . من تا ا الان هر کدوم از گوشیهای آیمیت رو داشتم باهاشون هیچ مشکلی نداشتم.
jasjam رو داشتم.
بعد یک مدت محل اتصال کیبورد به صفحه گوشی خراب میشه.(البته واسه اکثر کسایی که این گوشیو داشتن این اتفاق افتاده.نقل قول:یکی از تعمیرکاران حرفه ای ای میت در پاساژ علاء الدین).
من فکر می کردم فقط واسه من این طوری شد اما اون بنده خدا گفت اکثر کسایی که این گوشیو دارن این مشکلو داشتن.
قشنگتر اینه که خرج تعمیرش 120-130 تومن هستش
این تازه گوشی 700 تومنیش بود وای به حال سایر محصولاتش.
این نظرو خیلی ها دارن.شما میتونی ساده ترین کار را انجام بدی .یعنی سرچ کنی و مقایسه کنی ای میتو با اچ تی سی.و مشکلات کسایی که ای میت دارنو بخونی.
در ضمن اگه ای میت گوشی خوبی بود مثل الان جاش تو مغازه ها خالی نبود (بر خلاف اچ تی سی).
در ضمن من خودم اچ تی سی ندارم که فکر کنید حرفم از روی تعصب هستش.
آقا یکی من را دریابه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!میشه یکی از دوستان جواب بده مرسی
آریان لند جان ! میدونه که من چند وقت جاس جم رو داشتم بابا تهه سگ جون بود !
Last edited by Bs_panzer; 13-08-2009 at 20:52.
سلامآقا یکی من را دریابه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!میشه یکی از دوستان جواب بده مرسی
گارانتی به خودتون بستگی داره .................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بگیری بهتره با گارانت
سیپی یو هم شاید به عدد ضعیف باشه اما مشکلی پیش نمیاره مخصوصا تو برنامه
pdf هم یه جوری باز میکنه حالشو ببری![]()
چرا عزیزم هست . اگه توجه کنی می بینی که الجی بعد از این چندتا پاکت پی سی که ساخت به هیچ جایی نرسید . اگه نبود الان اچ تی سی بزرگ ترین شرکت ساخت پاکت پی سی نبود . اگه نبود شرکت بزرگ و قولی مثل سونی اریکسون برای ساخت اکسپریا از اچ تی سی کمک نمی گرفت . و اگه نبود .....
پس تو رو خدا این 2 تا برند رو تو پاکت پی سی اصلا با هم مقایسه نکن .
1- بله
2- این رو که گفتم . برتری عددی فقط کافی نیست . این مهمه که این سی پی یو به اندازه ی 400 جواب میده یا نه . که من به شما میگم نمیده .
3- تا اون جایی که من می دونم دوربینش اتوفوکوس نیست
4- به نظر من که خیلی زشت تر
5- اینم که اصلا تو ایران به درد نمی خوره .
حالا منم چندتا ویژگی ویوا رو میگم:
1- داشتم رابط کاربری فوق العاده عالی و سریع .
2- داشتم wifi بسیار بسیار قوی در میان تمامی گوشی های موجود
3- کیفیت ساخت عالی
4- بدنه ی سرامیکی عالی و ضد خش
5- قیمت کمتر و به صرفه بودن در مقابل قیمت پرداختی
6- داشتن برند اچ تی سی که فکر می کنم خودش در مقایسه با برند الجی 500 هزار میرزه
7- پشتیبانی عالی نرم افزاری از سوی اچ تی سی مثل ارایه رام های مختلف و Hotfix های مختلف
8- ویندوز موبایل جدیدتر ویوا نسبت به الجی
9- باطری بسیار قویتر از الجی
بازم بگم؟
در مورد گوشی های آیمیت هم که فرمودید باید خدمتتون عرض کنم که گوشی های آیمیت هم زیر نظر اچ تی سی تولید میشه . منم از گوشی های جدیدش زیاد خوشم نمیاد ولی عزیزم من هم کاجم داشتم هم جاسجم . ولی هیچ مشکلی با این 2 تا گوشی نداشتم و عالی بودن . موفق باشید
Last edited by k i a r a s h; 14-08-2009 at 13:16.
چه قدر ساکته اینجا!کسی نیست یه چند تا برنامه و بازی توپ واسه این VIVA بذاره؟
بابا جاسجم رو دادی ویوا گرفتی ؟؟؟؟؟ !!!!
برو صفحه ی آخر تایپیک بازی های پاکت پی سی ببین چه بازی هایی گذاشتم !چه قدر ساکته اینجا!کسی نیست یه چند تا برنامه و بازی توپ واسه این VIVA بذاره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)