تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 773 اولاول ... 273334353637383940414787137537 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه samsung021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

مثل این میمونه که شما یک دوربین VGA از بهترین برندی که دوربین میسازه بخرین و بعد به خاطر این که اون دوربین عکس با کیفیتی نمیگیره بگین این برند اصلا خوب نیست و به درد نمیخوره
    نه قبول ندارم.
    شما هم ديگه خيلي اغراق كردي
    سري s اون جوري كه سوني معرفي كرده بود سري خوبي بود ولي در عمل اينجوري نبود.
    كلا تو برند ها من اول پاناسونيك و شارپ ، بعدش سوني بعدش هم سامسونگ و ال جي رو قبول دارم ولين حرفم رو با توجه به كيفييت ، قيمت و گارانتي دارم ميگم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nikonian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من یک sony bravia مدل KLV_40s550A
    دارم و برای بازی هم خریدم 1250000هم براش پول دادم و به اسم اینکه سونی بهترین مارک هست در زمینه Tv خریدم ولی وقتی میخوام باهاش بازی کنم اون کیفیتی که مد نظر من بود را نمیده و اگر با مانیتور هم بازی میکردم تفاوتی جز بزرگ شدن تصویر نمیبینم البته به غیر اینکه هرتز دستگاه پایین هست و مثلا موقع فوتبال بازی کردن چشم آدم درد میگیره و البته رنگ هم توش خیلی به نظرم جالب نمیاد مثلا وقتی روی حالت زنده قرار میدمش به شدت زمین را سبز نشون میده روی حالت بازی هم که رنگ رو از همه چیز میپره اگر میشه راهنمایی کنید که چه تنظیماتی انجام بدم در ضمن من با کامپننت Xbox 360 بازی میکنم که تا 1080p را ساپورت میکنه ولی واقعا 1080P جالبی نیست

دوست عزیز هرتز پایین تلویزیون شما رو که نمیشه راه چاره ای براش معرفی کرد ، ولی برای خروجی تصویر بهتر بخصوص غنای رنگ بهتر شما بایستی از کابل HDMI استفاده کنید ، امیدوارم تفاوتش راضیتون کنه.

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام من یک sony bravia مدل KLV_40s550A
    دارم و برای بازی هم خریدم 1250000هم براش پول دادم و به اسم اینکه سونی بهترین مارک هست در زمینه Tv خریدم ولی وقتی میخوام باهاش بازی کنم اون کیفیتی که مد نظر من بود را نمیده و اگر با مانیتور هم بازی میکردم تفاوتی جز بزرگ شدن تصویر نمیبینم البته به غیر اینکه هرتز دستگاه پایین هست و مثلا موقع فوتبال بازی کردن چشم آدم درد میگیره و البته رنگ هم توش خیلی به نظرم جالب نمیاد مثلا وقتی روی حالت زنده قرار میدمش به شدت زمین را سبز نشون میده روی حالت بازی هم که رنگ رو از همه چیز میپره اگر میشه راهنمایی کنید که چه تنظیماتی انجام بدم در ضمن من با کامپننت Xbox 360 بازی میکنم که تا 1080p را ساپورت میکنه ولی واقعا 1080P جالبی نیست
    سلام دوست عزيز مبارك باشه
    در مورد ال سي دي تون تا جايي كه من يادم هست پانلتون يك مگ هست نه full hd و اينكه 60hz
    خوب اين دو تا نقيصصت شما وقتي ميخواستين بگيريد بايد دقت ميكرديد
    به هر حال سوني جز معتبر ترين برندهاي دنياست و نه با تاييد و نه با تكذيب كسي اين بزرگي و معروفيت از بين نميره
    مدلهاي شاهكار فراووني داره
    به قول دوستمون شما رفتي يكجورايي سطح پايينش رو خريدي
    هر چند در مورد 360 شما بهتر hdmi بزنيد تا كامپوننت چون يكمقدار تصوير مات ميشه با كامپوننت
    در ضمن شما روي 720p بزار تصوير خوبي داره

4. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه monipa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سونی فقط سری Z و Xبقیه برنداش چنگی به دل نمی زنه

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سونی فقط سری Z و Xبقیه برنداش چنگی به دل نمی زنه
    حق با شماست دوست عزيز ولي ميشه به w و ex و zx1 هم گفت در حد خوبي هستند
    اينطور نيست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    آقا من بعد از مدتها خوندن نظرات در سایتهای مختلف و با توجه به بودجه ای که دارم قصد خرید Panasonic plasma 42" G10 رو گرفتم (البته بدون گارانتی و از بانه یا سردشت) ،اگر میشه دوستان راهنمائی بکنن با بودجه ای نهایتاً در حد 1،200،000 چه گزینه های رو میتونم مد نظر بگیرم و پیشنهاد خود شما چیست ؟
    با توجه به اینکه من نهایتاً از فاصله 5 یا 6 متری میتونم تلویزیون رو تماشا کنم (هال ما 7*7 هستش ) بهترین اندازه برای این فاصله چند اینج هست؟
    به من پاناسونیک " 42 G10 رو 1،100،000 و پاناسونیک " 42 v10 رو 900،000
    sony46" V550 رو 1،450،000 گفتن ، نظرتون راجه به این اینکه خودم رو یه خورده تو منگنه بذارم و V550 بگیر چیه ، ارزش 350 تومن اختلاف رو با g10 داره؟

داره خودمونی میشه saeidghodrati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان منم ميخوام يه پلاسما بگيرم بينc10 panasonic و pj350 lg كدوم بهتره .هر دو تقريبا يك قيمت دارن .ممنون ميشم راهنماييم كنين

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

سلام
    آقا من بعد از مدتها خوندن نظرات در سایتهای مختلف و با توجه به بودجه ای که دارم قصد خرید Panasonic plasma 42" G10 رو گرفتم (البته بدون گارانتی و از بانه یا سردشت) ،اگر میشه دوستان راهنمائی بکنن با بودجه ای نهایتاً در حد 1،200،000 چه گزینه های رو میتونم مد نظر بگیرم و پیشنهاد خود شما چیست ؟
    با توجه به اینکه من نهایتاً از فاصله 5 یا 6 متری میتونم تلویزیون رو تماشا کنم (هال ما 7*7 هستش ) بهترین اندازه برای این فاصله چند اینج هست؟
    sony46" V550 رو 1،450،000 گفتن ، نظرتون راجه به این اینکه خودم رو یه خورده تو منگنه بذارم و V550 بگیر چیه ، ارزش 350 تومن اختلاف رو با g10 داره؟
    سلام ...اگه بحث منگنه هست خب اينم هست ... 40 اينچ ...
    سري w سوني كه حدود 1400 هست ...
    v550 هم 1تومان هست ...40 اينچ

از سامسونگ هم ...
    40b650 حدود 1065000 هست ....

اما همون g10 il عاليه ...
    من ديدم و خريدم واسه يكي از دوستان ...

من فكر ميكنم با اين بودجه همون 40 و 42 ...اما واسه فاصله و ... 46 ....

10. این کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام
    توصيه ميكنم سراغ V نريد بخاطر 60HZ بودن و يك مگ پانل

12. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saeidghodrati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان منم ميخوام يه پلاسما بگيرم بينc10 panasonic و pj350 lg كدوم بهتره .هر دو تقريبا يك قيمت دارن .ممنون ميشم راهنماييم كنين

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •