من يه پك بازي فشرده شده گير اوردمكه 33 مگ سايزشه
.هنوز دانلودش تموم نشده
با فرمت جار كه تاچ اسكرين هستش. البته واسه رنوار ارائه شده ولي موردي نداره. هردو هم جاوا هستن هم تاج
![]()
من يه پك بازي فشرده شده گير اوردمكه 33 مگ سايزشه
.هنوز دانلودش تموم نشده
با فرمت جار كه تاچ اسكرين هستش. البته واسه رنوار ارائه شده ولي موردي نداره. هردو هم جاوا هستن هم تاج
![]()
به روي چشم. ما مخلص شما هم هستيم. من از روي فايل دانلود شده ادرسشو كپي كردم. اينه
اگه مشكلي بود در خدمتيمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by S_ALI_A; 30-03-2010 at 00:39.
سلام کسی از دوستان میتونه راجب گوشی GC900 SMARTکمکم کنه من یه مشکلی تو فلاش دوربین دارم قبلا از لطفتون ممنونم
مرسی رفیق.......به روي چشم. ما مخلص شما هم هستيم. من از روي فايل دانلود شده ادرسشو كپي كردم. اينه
میشه بهتر توضیح بدید؟! چه اتفاقی میفته؟!سلام کسی از دوستان میتونه راجب گوشی GC900 SMARTکمکم کنه من یه مشکلی تو فلاش دوربین دارم قبلا از لطفتون ممنونم
خواهش ميكنم. قابلي نداشت
خوب حالا مشكتتو بگو داااش![]()
حسين جان كجائي. كم پيدايي. يه سوال داشتم. اسمارت قابليت تشخيص دستخط نداره؟ ميشه مگه چنين چيزي؟ هرچي ميگردم پيداش نميكنم. ke990 كه داره. اين كه صفحش خازني و اين ميتونه كارائي تشخيص دستخط رو بيشتر كنه اخه
سلام ببخشید.من دو ماه هست که این گوشیو دارم .کلا گوشیه خیلی خوبیه.ولی این keypad تو نرم افزارای جاوا خیلی مسخرس.تو نرم افزارایی که تاچ رو پشتیبانی میکنن که دیگه نباید باشه.میشه بگید چطور میشه برش دارم؟اصلا راهی داره؟![]()
سلام رفیق....شرمنده خیلی سرم شلوغ شده، قرار بود ریویو بدم، تموم شده ها! فقط عکس ها مونده ست بشه و.... کار و دانشگاه وقت نمی ذاره اصلا.....حسين جان كجائي. كم پيدايي. يه سوال داشتم. اسمارت قابليت تشخيص دستخط نداره؟ ميشه مگه چنين چيزي؟ هرچي ميگردم پيداش نميكنم. ke990 كه داره. اين كه صفحش خازني و اين ميتونه كارائي تشخيص دستخط رو بيشتر كنه اخه
ویوتی اسمارت تشخیص دست خط نداره، به خاطره اینکه خازنیه، البته این دلیل نمیشه ها! ولی اکثر خازنی ها ندارن اینو....یعنی کمتر تاچ خازنی هست که داشته باشه....
---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------
سلام.....ببین عزیز کلا گوشی های تاچ اینجورین، با چند خط کد میشه درستش کرد.....باید برنامه جار رو با WinRAR باز کنید بعد تو پوشه META-INF فایل MANIFEST.MF رو با نوت پد باز کنید بعد این چند خط رو به آخرش اضافه کنید:سلام ببخشید.من دو ماه هست که این گوشیو دارم .کلا گوشیه خیلی خوبیه.ولی این keypad تو نرم افزارای جاوا خیلی مسخرس.تو نرم افزارایی که تاچ رو پشتیبانی میکنن که دیگه نباید باشه.میشه بگید چطور میشه برش دارم؟اصلا راهی داره؟![]()
البته همش نیاز نیست ها! فقط برای اطمینان بیشتره.....MIDlet-Touch-Support: True
UseNativeTextButtons: false
ReverseSoftkeys: false
UseNativeCommands: false
LGE-MIDlet-TargetLCD-Height: 800
LGE-MIDlet-TargetLCD-Width: 480
LGE-MIDlet-Height: 800
LGE-MIDlet-Width: 480
MIDlet-Touch-Support: true
Navi-Key-Hidden: true
علاوه بر توضيح دوستمون اگه بازيي كه اجراش ميكنيد سايزش 480*800 باشه اون كليدهاي مجازي خودشون كنار ميرن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)