تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 100 اولاول ... 273334353637383940414787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 994

نام تاپيک: مباحث در مورد خرید شارژ همراه اول

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

آقا جان دوستمون راست می گه بانک ملی چون تحریم هست نمی تونه تمام این تراکنشها رو تحمل کنه چون اونا تحریم هستن هم از روی ماهواره سرویس می گیرن هم از فیبر نوری برای همین هر وقت ماهواره قطع می شه روی فیبر نوری سوئیچ می کنه و چون این تعدا تراکنش برای اونا زیاده برای همین سرویس همراه اول را از کار می ندازن تا بتونن تحمل این فشار رو داشته باشن

اینو چند روز پیش چند تا کارمند بانک داشتن صحبت می کردن من شنیدم
    چون تحریمن نمیتونن تراکنشا رو تحمل کنه !! یعنی چه؟
    تحریم چی هستن؟ تراکنش بالا؟! کی تحریمشون کرده؟!
    تا اوجایی که من میدونم تحریم یعنی محدود کردن منابع کسی یا جایی ،فشار اوردن برای مجبور کردن کسی یا چیزیی برای انجام کاری که نمیخاد انجان بده ، دست کسی رو از چیزی کوتاه کردن
    مثل تحریم اقتصادی کشور خودمون
    ایا معنی دیگه ای هم داره که اینجا گفتید بانک ملی تحریمه؟!
    یعنی منظورتون اینه واسه بانک ملی محدودیت تعداد تراکنش اعمال کردن؟
    Last edited by beckham7; 30-09-2009 at 17:43.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

نه حاجی بانک ملی و چند بانک ایران تحریم هستند رجوع کنید به روزنامه های چندین ماه قبل
    حالا شما از امروز دقت کن روی تمام بانکهای ملی که سیبا رو ساپورت می کنن یه دیش ماهواره است که از یه ماهواره هندی اجازه شده(خود دیش نه ها )اون خط ارتباطی منظورم هست
    و چون اینا تحریم هستن هر از چند گاهی اون ماهواره قطع می شه(دلیلش رو نمی دونم دقیقا ولی بی ربط به همون تحریم نیست)
    برای همین اینا(بانک ملی) همزمان با اون کانال ماهواره ای از بستر فیبر نوری هم استفاده می کنه که هر زمان اون قطع بشه سیستم بعد از چند لحظه روی فیبر سوئیچ می شه

اینی که گفتم تعداد تراکنشها بالا هست برای اینه که این سیستم حالا به هر دلیل نمی تونه جوابگو باشه برای همین اینا این فشارو که از ناحیه سایت ازتباطات سیار هست رو قطع میکنن تا بتونن در مجموع بار سیستم رو به تعادل نسبی برسونن تا حالا فکر کردید که چرا بعضی اوقات ساعتها سیبا از کار می افته که این موضوع در باره بانکهای دیگه هم صدق می کنه البته نه همه بانکها)

حالا با این صحبتها یه نگاه به خط سوم حرفهات بنداز ببین جواب می گیری یا نه

البته من امیدوارم دوباره بانک ملی برگرده یخ مقدار کند بود ولی از این سامان حال حاضر خیلی بهتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نه حاجی بانک ملی و چند بانک ایران تحریم هستند رجوع کنید به روزنامه های چندین ماه قبل
    حالا شما از امروز دقت کن روی تمام بانکهای ملی که سیبا رو ساپورت می کنن یه دیش ماهواره است که از یه ماهواره هندی اجازه شده(خود دیش نه ها )اون خط ارتباطی منظورم هست
    و چون اینا تحریم هستن هر از چند گاهی اون ماهواره قطع می شه(دلیلش رو نمی دونم دقیقا ولی بی ربط به همون تحریم نیست)
    برای همین اینا(بانک ملی) همزمان با اون کانال ماهواره ای از بستر فیبر نوری هم استفاده می کنه که هر زمان اون قطع بشه سیستم بعد از چند لحظه روی فیبر سوئیچ می شه

اینی که گفتم تعداد تراکنشها بالا هست برای اینه که این سیستم حالا به هر دلیل نمی تونه جوابگو باشه برای همین اینا این فشارو که از ناحیه سایت ازتباطات سیار هست رو قطع میکنن تا بتونن در مجموع بار سیستم رو به تعادل نسبی برسونن تا حالا فکر کردید که چرا بعضی اوقات ساعتها سیبا از کار می افته که این موضوع در باره بانکهای دیگه هم صدق می کنه البته نه همه بانکها)

حالا با این صحبتها یه نگاه به خط سوم حرفهات بنداز ببین جواب می گیری یا نه

البته من امیدوارم دوباره بانک ملی برگرده یخ مقدار کند بود ولی از این سامان حال حاضر خیلی بهتره
    بابا بیخیال شین تورو خدا از دیروز کارت 5 پیدا نمیشه قحطی شده کسی 5 نداره کارتی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این لعنتی ها معلوم نیست چه غلطی میکنند
    فقط بساط کلاهبرداری و دزدی به پا کرده اند پول کم میشه و بجای شارز نول میده
    و اونوقت باید ...........
    لعنت بر پدر و مادر هرچی ................
    هنوز دو ماه نشده که تا حالا دویست هزار تومان علی الحساب قبض تلفن پرداخت کرده ام
    خدا داد ما رو از این کارمندها و مسوولین لامذهب بگیره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

معذرت میخوام ولی ش اشیدم تو صورت هرکی تواین مملکت حرف از بانکداری الکترونیک بزنه

6. 2 کاربر از imanf64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hamed-Beckham's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    UnDeRGrOuND

پيش فرض

من نرم افزار رو خریدم خودمو راحت کردم خیلی خوبه بچه هایی که میگم بهم پیغام خصوصی بزنن و ایمیلشونو بفرسن تا براشون ایمیل کنم فقط چند روزی صبر کننن کرک کنیم
    هر چه سریع تر mitra بهم ایمیل بزنه
    hamed beckham.becckam7.imanf64-satsat-andyan-aligh1522-saeed004
    من که ایمیل زدم !!!
    دوستان دیگه هم احتمالا پست شما رو ندیدن !
    معذرت میخوام ولی ش اشیدم تو صورت هرکی تواین مملکت حرف از بانکداری الکترونیک بزنه
    منم همین طور !

داره خودمونی میشه mehdi_joon82's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

7

به عنوان اولین پستم تو این تاپیک میگم منم همچنین!
    آخه آدم به کی بگه؟ تو 30 تومن خرید از ملت 8تومن ضرر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال Hamed-Beckham's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    UnDeRGrOuND

پيش فرض

به عنوان اولین پستم تو این تاپیک میگم منم همچنین!
    آخه آدم به کی بگه؟ تو 30 تومن خرید از ملت 8تومن ضرر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ای بابا 8 تومن چیزی نیست در مقابل 80 تومان ضرر !! اونم تو 1 روز !!!
    رکورد دست منه فکر کنم !! هنوز که هنوزه شماره ی پیگیری شون رو دارم و هر روز به اون ایمیل می زنم !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اخه کی میخوان این سایت را درست کنن!
    من دانشجوی بدبخت رو فروش کارت2 تومانی حساب کردم حالا باید چه غلطی بکنم وقتی آقایون اون بالا دارن خوش میگذرونن!

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

ای بابا 8 تومن چیزی نیست در مقابل 80 تومان ضرر !! اونم تو 1 روز !!!
    رکورد دست منه فکر کنم !! هنوز که هنوزه شماره ی پیگیری شون رو دارم و هر روز به اون ایمیل می زنم !
    نه خیر عزیر من رکورد دست منه 94 هزار تومان بانک سامان 12 هزار تومان ملت
    تازه بماند 500هزارتومانم سایت کمیاب گیل طرف قرارداد بانک سامان با همکاری و همیاری کارکنان متعهد بانک سامان ازم خورد

فک نکنم هیچکس اینجا که سهله تو ایران اشتباه منو کرده باشه اینا رکورد بدبختیه
    تازه امروز رفتم بانک پرینت حسابمو واسه خانم امیدوار بگیرم و فکس کنم گفتن پرینت هر برگ 500تومان که حداقل 30 برگ میشه 30*500=15000و حداقل 10000تومان واسه فکسش !!!!25000=

پرینت بانکداری الکترونیک رو واسشون میل کردم گفتن که باید از بانک بگیری که من واسه بانک خودمون بفرستم
    شما بگید من چیکار کنم ها؟ به کی بگم ؟؟؟؟
    حالم بهم میخوره بخدا الانم مجبورم کارت شارژ بگیریم چون باید ضررمو جبران کنم
    شغل من در اصل این نیست یه غلطی کردیم حالا واسه جبران ضرر موندیم توش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •