یادمه موقعی که UP برنده اسکار شد یکی از دوستان گفت این جایزه انیمیشن هم که داره تکراری و مسخره میشه! همش پیکسار!
این حس در من با اولین فیلم از پیکسار که به دلم نشست به سراغم اومد!
WTF is Wrong ?![]()
یادمه موقعی که UP برنده اسکار شد یکی از دوستان گفت این جایزه انیمیشن هم که داره تکراری و مسخره میشه! همش پیکسار!
این حس در من با اولین فیلم از پیکسار که به دلم نشست به سراغم اومد!
WTF is Wrong ?![]()
سلام .
از دوستان کسی انیمیشن تهران 1500 رو دیده ؟
کلیپی که رو سایتشون گذاشتن رو دیدم و به نظر جالب میاد . با توجه به انیمیشن هایی قبلا ساخته میشد ، تفاوت های فاحشی داره و کیفیت خوبی داشت .
سلام. سالها پیش انیمیشنی در تلویزیون گفته شد بنام جمشید و خورشید که چند بازیگر معروفم روش حرف زده بودن و بعدم دیگه هیچ خبری نشد . کسی اطلاعی نداره؟
اینم یه لینک مال 6 سال پیش! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرچ کردم متوجه شدم سرنوشت بدی پیدا کرده ( که قابل پیش بینی هست با اینده ای که داریم بهش می ریم)
فیلم ساخته و تموم شده ولی به بایگانی تاریخ پیوسته تا زمانی که ایندگان بخوان در مورد داستان انیمیشن ایران و چگونگی مرگش در ایران با خبر بشن دوباره از بایگانی تاریخ در بیاد....(گرچه داستان خیلی از هنرهامون هست)
با جواب سازنده اش بنظرم احتیاجی به توضیح بیشتر نیست:
صنعت فیلم سازی انیمیشن در ایران مرده است
درود
من متوجه اون قسمت قرمز رنگ نشدم ! اگه توضیح بدین ممنون میشم .
یک سوال دیگه :
الان روی نت هم نمیشه این انیمه رو پیدا و دانلود کرد ؟!
سلام.با تشكر از تاپيك حرفه ايتون.
من دقيقا نميدونم موضوع بحثتون چيه ولي ميخواستم يك توضيح كوتاه و مختصر در مورد تاريخ انتشار انيميشن"The Croods"بدين.
ممنون.
سلام منتشر که شده ، نسخه دانلودی هم فکر میکنم ts (پرده ای) اومده باشه
ابری با احتمال بارش کوفته قلقی 2 سپتامبر 2013
آز..بزرگ و قدرتمند اکرانه...
در جستجوی نمو 1 یادتونه؟؟؟
در جستجوی دوری ادامه نمو 2 هستش در 2015
یک پوستر ازشون بزارنوشته شده توسط Harvest_moon_majid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
میگم این سریاله dragons riders of berk هم بد نبود ها
جالب بود
یه سیزن 20 قسمتی اومد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)